Şimdi Ara

Koton'da çalışıyorum, soruları alayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
11.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kotondan aldığım siyah pantolon 1 ay sonra bol gelmeye başladı. Paçaları bile genişledi. Belimden düşmeye başladı. Bir daha da alışveriş yapmadım.
    Kaliteli ürün satıyoruz demişsin hocamda kaliteli olsa 1 ayda bunlar olmazdı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

Kıç cebinde deri çizgi olan kot bende var. dediğin gibi on numara pantolon. Ofisde bende görüp alanlarda oldu. likralı kotlardan çok memnunum. üzerime güzel oturuyor. Diğer kotların kesimi çok güzel ama zamanla biraz bolarıyor. görüntü olarak kötü durmuyor ama bazen beni rahatsız ediyor.

Dediğim gibi uzun süreli kullanmadım koton'dan hiç. Hatta hiç kotondan bir şey almışlığım yok.

quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Bu kadar kötü kalitede malları nerden bulup yapıyorsunuz acaba ? 2 tane blazer çeket kuru temizleme yapılmasına rağmen rengi attı daha yıl olmadan.Bir tane düz mor v yaka t-shirt soldu valla bir daha ordan bir şey alacağımı zannetmiyorum.

Her ürün için aynı şeyi söyleyemem tabii. Ayrıca ürünleri ben yapmıyorum, sadece satış danışmanıyım ben.

quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

Su fabrikalardaki defolu urunlerin nerdeyse bedavaya satıldığı dogru mu dogruysa izmirde bulabilir miyim

Optimum fabrika satis magazalari falan değil onların cok farki olmuyor

Öyle bir şey görmedim. Defolu ürünleri genelde koymayız. Araya karışır belki bir-iki.

quote:

Orijinalden alıntı: -Demokritos-

Kotondan aldığım siyah pantolon 1 ay sonra bol gelmeye başladı. Paçaları bile genişledi. Belimden düşmeye başladı. Bir daha da alışveriş yapmadım.
    Kaliteli ürün satıyoruz demişsin hocamda kaliteli olsa 1 ayda bunlar olmazdı bence

Haklısınız, dediğim gibi her ürün için aynı kaliteden söz etmem doğru değil.

• 4-4-2 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş süresiz banlanmış, şu an kasiyer olarak çalışıyorum ben, eğer soruları olan varsa ben devam ettirebilirim konuyu.

Ayrıca petvaynır değil pathfinder (petfayndır)

ekleme: erkek urunu sormayin cunku sadece kadin reyonu olan bir magazada kasiyerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 13 Temmuz 2014; 9:41:57 >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    soru değilde son zamanlarda sürekli kotondan giyiniyorum f/p olarak giyim dünyasının kralı bence herkese tavsiye ederim
  • Çok güzel tişörtleri var buranın fiyatlarıda çok uygun yazın hep buradan giyiniyorum. Bence en iyi markalardan biri kendine yakın markalara göre

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaş süresiz banlanmış, şu an kasiyer olarak çalışıyorum ben, eğer soruları olan varsa ben devam ettirebilirim konuyu.

Geçen sene siyah v yaka bir tshirt aldım yakanın etrafında parlak kumaştan yine v vardı. Aynısından bulabilir miyim acaba Kotlar güzel fakat hemen boya veriyor aldığım tshirtte 2 ay sonra pamuklanmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

quote:

Geçen sene siyah v yaka bir tshirt aldım yakanın etrafında parlak kumaştan yine v vardı. Aynısından bulabilir miyim acaba Kotlar güzel fakat hemen boya veriyor aldığım tshirtte 2 ay sonra pamuklanmıştı.

Ben sadece kadin reyonunun oldugu bir magazada yaklasik bir aydir calisiyorum, en onemlisi kasiyerim

ama genel olarak bahsettigin tshirt modeli (kadin urunlerinden yola cikarak konusuyorum) klasik bir model, o olmasa bile cok rahat cok benzerini bulursun. kot icin bir sey diyemem:) pamuklanan tshirt icin de eger ben ugrasirim, calisani da ugrastiririm bos zamanim vardi issizim derseniz urunu incelemeye gonderirlerdi, eger urun hataliysa yenisini veririlerdi varsa veya degisim yaparlardi, ama islem uzun bir islem ve cirkinlesmen lazim (yapma:D)

• Arkadaslar (her ne kadar lakers45inkinden emin olmasam da) sizin ikinizki urun hatasi gibi duruyor. ozellikle pantalon bollasma sorununu bir kere ben iade aldim, ondan biliyorum. onun kalite ile bir alakasi yok, mesela bana gelen o pantalon bollasmasi tum gelen seri icinde iade aldigimiz tek pantalonda olmus. ya da ne bileyim hic daha renk atti tarzi bir sikayet almadim (kadin ceketlerinde). eger boyle bir sey farkederseniz, fazla gec olmadan ama magazanin da sakin oldugunu bildiginiz bir saatte, gidin magazaya, kasaya diyin ki boyle boyle, o buyuk ihtimalle once kendi bir bakar dogru mu soyluyorsunuz diye, sonra da urunu incelemeye alir. aldiktan sonra eger cevap olumluysa artik isteginize gore degisim ya da varsa ayni urunu alirsiniz.

Hani simdi gec oldu artik ama durum basina gelen arkadaslarin aklinda bulunsun diye yazdim.

• part time çalışma imkanınız var mı hangi saatler arasında çalısıyorsunuz
  • quote:

Arkadaslar (her ne kadar lakers45inkinden emin olmasam da) sizin ikinizki urun hatasi gibi duruyor. ozellikle pantalon bollasma sorununu bir kere ben iade aldim, ondan biliyorum. onun kalite ile bir alakasi yok, mesela bana gelen o pantalon bollasmasi tum gelen seri icinde iade aldigimiz tek pantalonda olmus. ya da ne bileyim hic daha renk atti tarzi bir sikayet almadim (kadin ceketlerinde). eger boyle bir sey farkederseniz, fazla gec olmadan ama magazanin da sakin oldugunu bildiginiz bir saatte, gidin magazaya, kasaya diyin ki boyle boyle, o buyuk ihtimalle once kendi bir bakar dogru mu soyluyorsunuz diye, sonra da urunu incelemeye alir. aldiktan sonra eger cevap olumluysa artik isteginize gore degisim ya da varsa ayni urunu alirsiniz.

Hani simdi gec oldu artik ama durum basina gelen arkadaslarin aklinda bulunsun diye yazdim.

Kardeşim söylediğim her şey doğru. Geçen hafta ceketi infilak ettim. Renk sorunu var belli yikamadan sonra kendini gösteriyor

• Kotamı tapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Geometry

part time çalışma imkanınız var mı hangi saatler arasında çalısıyorsunuz

Part time calisanlar var, eger ogrenci falansa kisin ona gore ayarlar zamani, ama en cok ne zaman yogunsa o zamana koyarlar.

@lakers45

dogrudur dostum

• yok galiba sorusu olan, boşu boşuna konuyu hortlatmış olduk iyi mi
  • quote:

ekleme: erkek urunu sormayin cunku sadece kadin reyonu olan bir magazada kasiyerim.

İndirim vs olunca harbi indirim oluyor da haberimiz prk olmuyor bu ara var mı indirim??

• quote:

Orijinalden alıntı: BanaMıDediniz

quote:

İndirim vs olunca harbi indirim oluyor da haberimiz prk olmuyor bu ara var mı indirim??

valla bazı ürünler güzel ama dediğim gibi ben kadın reyonu olan mağazada çalışıyorum, eğer onlarla ilgili ise pm at, yardımcı olurum ne var ne yok güzel indirimde.

• Fiyatlari gayet uygun urun kalitesi fena degil. O yuzden alisveris yapiyorum burdan

• Ürünlerin garanti süresi ne kadar kaptan?
  • Ürünleri indirimli aldığınız doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz Reçeli

Ürünlerin garanti süresi ne kadar kaptan?

Gozluk iki yil, onun disinda oyle garanti suresi diye elektroniklerde oldugu gibi bir kavram yok. bir ay icerisinde kullanmadigin urunu fisiyle getirirsen alirlar. ha urun sikintilidir, senden kaynakli olmayan bir durum vardir yukaridakiler gibi, onda pek zamana bakilmaz ama tabi is isten gecmemesi lazim.

@dehhani. calisan indirimi var, dogru.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz Reçeli

Ürünlerin garanti süresi ne kadar kaptan?

Gozluk iki yil, onun disinda oyle garanti suresi diye elektroniklerde oldugu gibi bir kavram yok. bir ay icerisinde kullanmadigin urunu fisiyle getirirsen alirlar. ha urun sikintilidir, senden kaynakli olmayan bir durum vardir yukaridakiler gibi, onda pek zamana bakilmaz ama tabi is isten gecmemesi lazim.

@dehhani. calisan indirimi var, dogru.

Karı-kız düşüyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.