Şimdi Ara

Koton'da çalışıyorum, soruları alayım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
11.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayip, orasi insanlarin ekmek kazandiklari yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Ayip, orasi insanlarin ekmek kazandiklari yer.

Demek istediğin asılan, muhabbet eden kız oluyor mu? 1-2 arkadaş var bu tip yerde çalışan, adam "günde en az bir kızın numarasını alıyorum" diyordu. Gerçi biraz tipe, girişkenliğe, ağzın laf yapmasına bakar bu işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Demek istediğin asılan, muhabbet eden kız oluyor mu? 1-2 arkadaş var bu tip yerde çalışan, adam "günde en az bir kızın numarasını alıyorum" diyordu. Gerçi biraz tipe, girişkenliğe, ağzın laf yapmasına bakar bu işler.

Orasi benim (calisanlar) icin is yeri, musteriler icin alisveris yeri. Zannetmiyorum ki kimse baska amaclarla gelsin oraya. ha ben de telefon numarasi aliyorum, hem de onlarca, ama almak zorunda oldugum icin (iade, degisim, rezerve islemleri vs). ama orada kalirlar.

• quote:

quote:

quote:

Orasi benim (calisanlar) icin is yeri, musteriler icin alisveris yeri. Zannetmiyorum ki kimse baska amaclarla gelsin oraya. ha ben de telefon numarasi aliyorum, hem de onlarca, ama almak zorunda oldugum icin (iade, degisim, rezerve islemleri vs). ama orada kalirlar.

Arkadaş ne kastın yahu.

Ne kadar zamandır çalışıyorsun bilmiyorum ama yeni gibi duruyorsun, zamanla alışırsın. Tabii tipin yerindeyse veya ağzın laf yapıyorsa. Gerçi kasadayım yazmışsın orada muhabbet dönmez çok. Genelde çalışan kişi ışığı görürse "çok yakıştı, yakışmaması gibi bir ihtimal yoktu zaten" vs diye girer olaya, karşılık alırsa devam eder. Bu tipler zaten iş yerinde neredeyse hiç sıkılmazlar, ağızları iyi laf yapar, müşteriyle sürekli muhabbet ederler. Arada böyle karşılık veren olursa da çalışan-müşteri ilişkisi dışarıda da devam eder.

• Maaş ne kadar, yemek, yol var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellemon -- 14 Temmuz 2014; 18:46:23 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş ne kastın yahu.

Ne kadar zamandır çalışıyorsun bilmiyorum ama yeni gibi duruyorsun, zamanla alışırsın. Tabii tipin yerindeyse veya ağzın laf yapıyorsa. Gerçi kasadayım yazmışsın orada muhabbet dönmez çok. Genelde çalışan kişi ışığı görürse "çok yakıştı, yakışmaması gibi bir ihtimal yoktu zaten" vs diye girer olaya, karşılık alırsa devam eder. Bu tipler zaten iş yerinde neredeyse hiç sıkılmazlar, ağızları iyi laf yapar, müşteriyle sürekli muhabbet ederler. Arada böyle karşılık veren olursa da çalışan-müşteri ilişkisi dışarıda da devam eder.

Yok hocam, ne kasmasi

sadece, ne bileyim, garip geldi. ben de musteriyle iliski ucerisindeyim (kasada kos kos oturmuyorum) ama hani boyle bir yurume olayi olmuyor ve gormedim hani kimsede, istedigimiz kadar tavsiye verelim elestirelim vs. Sanirim bakis acisi ile alakali kisinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

Maaş ne kadar, yemek, yol var mı?

Asgari ucret; yemek, yol fazladan var.

• part time çalışanlar haftada kaç gün kaç saat çalışıyorlar ne kadar maaş alıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihnizinir

part time çalışanlar haftada kaç gün kaç saat çalışıyorlar ne kadar maaş alıyorlar?

33 saat calisiyorlar ama ne kadar aldiklarini hic sormadim.

• Hort olcak ama bende işe başlıyacağım.

Eğitim vereceklermiş bir süre.

Yarına evrakları hazırlayıp teslim edeceğim.

Çalışma Saati : Hafta içi 1 gün izin , Haftada 45 saat shiftli çalışıyor olacaksınız.

Bu şekildeymiş.

edit : pelerinli hocam siz çalışıyorsunuz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 12 Ağustos 2015; 13:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Hort olcak ama bende işe başlıyacağım.

Eğitim vereceklermiş bir süre.

Yarına evrakları hazırlayıp teslim edeceğim.

Çalışma Saati : Hafta içi 1 gün izin , Haftada 45 saat shiftli çalışıyor olacaksınız.

Bu şekildeymiş.

edit : pelerinli hocam siz çalışıyorsunuz galiba

Kotonamı başlayacaksın? Başlayacaksan şehir verebilir misin?
  • Mersin.
  • Hayırlı olsun. Sormak istediğin bişey olursa yolla pmden. 3 yıldır kotondayım :)
  • Kardeş ben de uni geçtim istanbulda. Part time çalışmak istiyorum gorusme ayarlıycam daha once hiçbir tecrubem yok sence alma ihtimalleri nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Dostum daha once tecruben falan var mıydı nasıl oldu gorusme sorular falan ben hiç bilmiyorum işe girmek istiyorum da .

• Tecrübem yok benimde ilk olcak.

Yani giyim sektöründe yok. Mülakatta baya ukala tavır sergiledim ondan çağırdılar herhalde.

Benimle birlikte 10 kişi daha vardı hepsi sayıyordu şurada çalıştım burada çalıştım diye :D
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Valla istanbulda bakalım tecrubesiz olarak nasıl işe giricez :(

• Ben biraktim,su an baska bir ilde sokta calisiyorum. onunla alakali sorularinizi alabilirim Ama sana da hayirli olsun @johnwick31 senin de ozguvenli bir tavrin, cok falso olmayana bir tipin ve nezaketin gibi magazayi temsil edebilecek hallerini gorurlerse tecrube o kadar da onemli degil, yeter ki senin isi kivirabilir oldugunu anlasinlar

• aklıma naruto geldi katon goukkakyu no jutsuuuuuuuuuu

Koton'da çalışıyorum, soruları alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grant Imahara

v yaka yatay cızgılı tısort arıyordum. ındırımıne yetısemedım bır dahakı ne zaman olur dostum

seni görünce bi üşüdüm reyis :'( nerelerdesin :'( sensiz yapamıyooğğm :'( nolur beni terkedip gitmeeeğğ :'(

cidden üşüdük ama reyis
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.