Şimdi Ara

Kota Sorunuma Bir Çözüm Lütfen Arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah aşkına 1 insan bana bir yol göstersin yoksa delirmek üzereyim 2.aya giriyorum 2 ayda ttnet mi desem kotamı desem benim nabzımı yükseltti sorunum şu :

ttnet 16 mbps net limitsiz paketi kullanıyorum günde 10 saat online oyun ve 7-8 saatlik film gibi bir internet seyfim var face forumlar vb vb . Ve günde buna harcanan kota 4 Gb 3 . güne girdim ve harcanan kota 12 gb oldu . Normaldir diyenler için birşey daha demek istiyorum 2-3 yıl öncesine kadar 1 mb internet hizi kullanıyordum ve aylık harcanan kota miktarım sadece 16 gb suanda bunun aylık 10 katını harcıyorum ve nasıl neden bunu bir türlü anlamıyorum . Kota 12 . gün oldumu bitiyor ve inanın internete verdigim 64 tl den bir halt anlamıyorum ne yazıkki

Lütfen biri bana desinki sunu kapat sunu yap yada ne bilim 4 mb ye gec güvenli internet kotanı 50 gb 100 gb yap allah askına birisi bana bir yardımcı olsun su kota durumuna ne yapmam lazım inanın artık hiç bir şey gelmiyor aklıma

• Aklıma gelen tek mantıklı cevap her geçen yıl izlenen video veya filmlerin kalitesi artıyor ve bununla birlikte mb si de artıyor...Eskiden online bir film atıyorum 100 ise bu gü 250 felan.
  • internet hızı arttıkça ister istemez kullanılan kota miktarıda artıyor.kotanızı yükseltebilirsiniz
  • 8 Mb internet o zaman düz mantık yürür isek daha az kota yiyecektir 16 ya göre
  • ttent adil kullanım kotası olmayan paket yapmış 115 tlcik.önceden internet kotalı diye lanse ettiler şimdid eadil kullanım kotalı diye alnse ediyorlar.bilmeyen etmeyen kişilerde kanıyor bu yalana
  • 16mb alacağına direk akksiz 8 limmitsiz al 115tl ''cik''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.