Şimdi Ara

KOTA SORUNU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar internet geleli 2 gün oldu. fazla birşey indirmedim ama kota birden 800 mb olmus. sizce çokmu birde artı olarak windows kendi kendine güncelleşme yaptı bayada uzun sürdü onunla ilgisi olabilirmi? bu güncelleme ne sıklıkla oluyor. kaldırsam zararı olurmu. teşekkürlerrr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 11 Eylül 2008; 14:54:49 >

• güncelleştirmelerini kapat benim kapalı ve hiçbir sorun olmuyor

ayrıca wirelessine şifre koy
  • wireless değil benimki kablolu...
  • windows bugünde güncelleme yapıyor kotayaetkisi nedir bilen kimse yokmu yaa
  • youtubeda falan fazla birşey seyrettiysende olmuş olabilir..birde windows ilk kez güncelleme yapdıysa baya bir güncelleme yapmış olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoguzkhan

youtubeda falan fazla birşey seyrettiysende olmuş olabilir..birde windows ilk kez güncelleme yapdıysa baya bir güncelleme yapmış olabilir..

yok fazla video izlemedim. bilgisayar yeni dediğin gibi ondan güncelleşme yapabilir. güncelleşme ne kadar kota yer
  • Güncellestirmeleri ay sonunda 1 - 2 gün kala yap yanı kotanın durumuna göre güncellestirmeleri acarsin.
    yanliz telekomda muthiş bi kota sorunu var benım mesela 2 ay sonra düzelmeye başladi yanı haziran ve temmuz agustos aylarini yaptigim gercek downloadlari görüyorum. eylül ayi felaket
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    geçen ay açıldı
    KabloNet iPhone Hız Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Güncellestirmeleri ay sonunda 1 - 2 gün kala yap yanı kotanın durumuna göre güncellestirmeleri acarsin.
    yanliz telekomda muthiş bi kota sorunu var benım mesela 2 ay sonra düzelmeye başladi yanı haziran ve temmuz agustos aylarini yaptigim gercek downloadlari görüyorum. eylül ayi felaket

güncelleme ne kadar etki yapıyo kotaya.
  • aslinda benım bildigim ve gözlemledigim kadar tam bir etkisi yok 100 - 200 mb max.
    Dedigim gibi olay telekomdan'da kaynaklanir hemen endişe etmene gerek yok
  • Güncellemeye göre değişir. Büyük güncellemeler çıkar, 100Mb götürür. Ufak çıkar, 2-3Mb götürür. Bunu güncelleme detaylarına bakarak görebilirsin. Bence otomatik güncellemeleri kapat. Arada sırada manuel olarak kritik güncellemeleri yaparsın.
  • O 800 gb 800 mb olmasın bir resim koyabilir misin yanlış anlama aradaki farkı bilmiyorsun demiyorum belki karıştırmışsındır insanlık hali. O kadar download yapman imkansız çünkü 2 günde. Telekom bazen hatalı yazıyor sonra düzeliyor düzelmezse müşteri hizmetleriyle görüşmeyi deneyebilirsin.

Windows güncelleştirmeleri ayda birkaç kez olabiliyor genelde aylık yayınlanan güncellemeler oluyor toplu bir şekilde. Çok götürmez ayda 100 mb belki biraz geçebilir yani. Kapamazsan daha iyi olur çünkü windows'un güncellemeleri önemli birçok açığı kapatabiliyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snakeTR

O 800 gb 800 mb olmasın bir resim koyabilir misin yanlış anlama aradaki farkı bilmiyorsun demiyorum belki karıştırmışsındır insanlık hali. O kadar download yapman imkansız çünkü 2 günde. Telekom bazen hatalı yazıyor sonra düzeliyor düzelmezse müşteri hizmetleriyle görüşmeyi deneyebilirsin.

Windows güncelleştirmeleri ayda birkaç kez olabiliyor genelde aylık yayınlanan güncellemeler oluyor toplu bir şekilde. Çok götürmez ayda 100 mb belki biraz geçebilir yani. Kapamazsan daha iyi olur çünkü windows'un güncellemeleri önemli birçok açığı kapatabiliyorlar.

haklısın 800 mb yanlış yazmısımm düzelttimm ... niye 800 mb oldu anlamadım . yani toplasan 50 mb lik şey indirmişmdirr ama kota 800 olmuss

• quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

quote:

O 800 gb 800 mb olmasın bir resim koyabilir misin yanlış anlama aradaki farkı bilmiyorsun demiyorum belki karıştırmışsındır insanlık hali. O kadar download yapman imkansız çünkü 2 günde. Telekom bazen hatalı yazıyor sonra düzeliyor düzelmezse müşteri hizmetleriyle görüşmeyi deneyebilirsin.

haklısın 800 mb yanlış yazmısımm düzelttimm ... niye 800 mb oldu anlamadım . yani toplasan 50 mb lik şey indirmişmdirr ama kota 800 olmuss

Girdiğin sitelerin de kota yediğini biliyorsun değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

quote:

Girdiğin sitelerin de kota yediğini biliyorsun değil mi?

ewt yaa o kadarda cahıll değilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.