Şimdi Ara

Kota Gaspçısı Turkcell Superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 resimden de anlaşılacağı üzere Superonline ay sonlarına ait kotaları gece 12'de sıfırlaması gerekirken hep bir sonraki aya sarkıtıp mevcut kotanızı gasp etmiş ya da çalmış oluyor.Ocak ayından Şubat ayına geçerken yaklaşık 30 GB, Mayıs ayından Haziran ayına geçerken de yaklaşık 10 GB kotamı çaldılar üstelik mayıstan haziran geçerken 1 dakika sarkıtarak 10 gb kotamı gasp ettiler.Ne yaptıysam ne ettiysem hakkımı geri alamadım. BTK'ya yazdım BTK sadece aracılık edip şikayetinizi onlara cevabı bize iletiyor. Cevabı kontrol dahi etmiyor Superonline ise saçma sapan cevaplar veriyor. Sizin şikayetinizle alakası bile olmayan düzmece cevaplar. İnsan gülmeden edemiyor çünkü bizi aptal yerine koymaya çalışıyorlar.Sonuç olarak eldeki verilerle ve bana verdikleri cevaplarla tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum.23 Ekimde de taahhütüm dolduğundan tamamen ayrılacam superonlineden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond067 -- 5 Temmuz 2014; 16:32:18 >

• Ayrıl kardeş ayrıl bende bir arızayı 2 haftada zor yaptırdım :S TTNET i arattılar bana anam ağladı 2 yıldır süperonline yüzünden altyapıları olmadıkları sürece alternatif servis sağlayıcıya hayır.

Orijinalden alıntı: blackdiamond067

2 resimden de anlaşılacağı üzere Superonline ay sonlarına ait kotaları gece 12'de sıfırlaması gerekirken hep bir sonraki aya sarkıtıp mevcut kotanızı gasp etmiş ya da çalmış oluyor.Ocak ayından Şubat ayına geçerken yaklaşık 30 GB, Mayıs ayından Haziran ayına geçerken de yaklaşık 10 GB kotamı çaldılar üstelik mayıstan haziran geçerken 1 dakika sarkıtarak 10 gb kotamı gasp ettiler.Ne yaptıysam ne ettiysem hakkımı geri alamadım. BTK'ya yazdım BTK sadece aracılık edip şikayetinizi onlara cevabı bize iletiyor. Cevabı kontrol dahi etmiyor Superonline ise saçma sapan cevaplar veriyor. Sizin şikayetinizle alakası bile olmayan düzmece cevaplar. İnsan gülmeden edemiyor çünkü bizi aptal yerine koymaya çalışıyorlar.Sonuç olarak eldeki verilerle ve bana verdikleri cevaplarla tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum.23 Ekimde de taahhütüm dolduğundan tamamen ayrılacam superonlineden.

12 den önce bağlantınızı kesmeniz gerekiyor. Bu durum her zaman böyleydi. Artık öğrenmiş oldunuz. Geçmiş olsun.

• Nasıl 100 GB olunca hız otomatik düşüyorsa saat 12 olunca da otomatikman sıfırlanması lazım. Adamlar keser gibi sırf kendilerine yontuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.