Şimdi Ara

Kota Eşşek Yüküyle Artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne yaptıysaam çözüm bulamadım. Adsl başvuralı 2 gün oldu kota eşşek yükü artıp 500mb olmuş. Ki tek yaptığım donanımhaber ogame ve birkaç siteye daha girmek. Birşy indirmiyorum youtube zaten kapalı muadillerine de girmiyorum. Pc de bir zararlı yazılım olduğunu sanmıyorum en güncel sürümü ile tarattım. Spybot ile de spy taraması yaptım temiz. Şimdi benim kotamı durmadan yiyen nedir? ADSL sayacında sürekli veri alımı var kesik kesin 5 sn aralıklarla ie kapalı iken bile. kafayı yemem yakındır? Önerileriniz nelerdir

• Evet devamli veri alimi olur serverla galiba tam olarak nereyle bilmiyorum,bilgisayara ara ara gelir.Zaten telekomun alt limiti 1mbit yapmaktaki amaci buydu.Bir zamanlar 512 varken 3gb kotayla ben ne program arsivleri yapmistim ama sonra 4gb kota 1mbit olunca masallah ayin 15i olmadan doluyordu artik download linklerine tiklamaktan tirsar olmustum takinti haline gelmisti,sinirsiz kullanirken de bu takintim nuksediyordu.Yani telekom artik cebimizi mahvettigi yetmiyor gibi psikolojimizi de mahvediyor..
  • yani kısaca hesap yapıyorum hiçbir şey indirmesem 20 gün içinde kota doluyor. o zaman ne gereği kalıyor adsl in kullanmasam daha iyi. bunlar bizi sınırsıza geçirmek için yapılmış bir oyun mu acaba? ya daha 2 günde hiç kullanmadan 500mb akıl karı mı yahu?
  • Arkadaşım yakınlarımında başına gelmişti bu olay.Trojan Downloader tarzı virüsler kotanı açık , kapalı farketmeden yerler.Kotan aşırı şekilde artar.Bir tarattır bence.
  • işte avg yi yükledim tüm güncelleştirmelerle sonra tarattım. ve spybotla da tarattım herhangi bir zararlı bulunmuyor. zaten güvenliğe karşıa aşırı düşkünlüğüm vardır. of ya canım çok sıkılıyor bu işe en olmadı telekoma gideceğim artık yoksa ben bu psikolojiyle fazla yaşamam off off
  • Ogame i bilemiyeceğim ama online oyunlarda hatırı sayılır bi şekilde kota harcar.
  • tamam bu knight tarzı oyunlar çok harcıyor ama ogame web tabanlı bir oyun yani normal internet sitesinden farksız. onun dışında bir online oyun da oynamıyorum sonuçta. herhangi bir flash animasyon bile yok. 56k modemle bile sorunsuz oynanabilen birşey sonuçta o yüzden onun sorun olduğunu zannetmiyorum. ttnet e mail attım ama umudum yok. ogleden sonra 4440375i aramayı dusunuyorum artık onlardan da pek umudum yok klişe laflar edecekler ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı durum bende de vardı. sorunun avg nin kendisi olduğunu farkettim. . kaldırdım. normale döndü. avg yi kaldırıp bir iki gün dene. çözüm olabilir.en azından bende oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parabel -- 19 Haziran 2008; 13:05:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.