Şimdi Ara

Kota Aşım İle İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4gb kotalı kullanıyom mesala 150 gb yaptım ekim ayında en fazla 62.25 mi gelir birde öbür aylara borç olarak eklerler mı bide bunu kaynak göstererek anlatırsanız teşekür ederim

• muhaha 150 gb yapta nolyo
  • öyle ama ben denemedim
  • Ne indirdin
  • 62 ytl gelir en fazla.
  • 61.25 gelcek faturan gelecek aya devretmicek. daha geçen ay yaptım aynısını 50 gb a yakın indirdim 61.25 geldi ve gelecek aya devretmedi tecrübeyle sabittir
  • ya beyler kesin mi bakın ona göre ekimde indirme yapcam bi resmi kaynak varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • spike inanmıyosan faturayı ve kota aşım miktarının resmini koyabilirim ama güvenilir biriyimdir. DH deki kimse yalan konuşmaz böyle konularda
  • mert kusura bakma ama bi koyarsan ççoooooooooook minnetar kalırım
  • az beklersen koycam telefonla çekip pc ye atıp sonra uploadlayıp koycam fotoyu
    @Feel Me yanlış biliyorsun malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unqualled -- 25 Eylül 2008; 21:53:36 >
  • Her 1 GB aşıma 10 YTL gelir.150.10'dan TTNet zengin olur.Deneme.
  • mert faturanı çekıp koyarsan bende bilgisahibi olarak bu arada çook sag ol kardeşim
  • ttnet'e mail atarsan hemen bilgi verirler. zaten bir o konuda beğeniyorum kendilerini.
  • 150GB ye nasıl en fazla 62 tl geliyor her GB başı 10lira alınmıyor mu
  • Evet doğru biliyosun arkadaşım.
  • Ben 1-2 hafta önce mail attım cevap şu:

Sayın Müşterimiz,

Öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

1 Mbps hızında 4 GB limitli tarifelerimizde her MB için 0,010 YTL olarak ücretlendirilmektedir. 1GB kota aşımı 10,24 YTL olarak faturaya yansımaktadır.

1 Mbps hızında 6 GB limitli tarifelerimizde her MB için 0,009 YTL olarak ücretlendirilmektedir. 1GB kota aşımı 9,22 YTL olarak faturaya yansımaktadır.

2 Mbps hızında 6 GB limitli tarifelerimizde her MB için 0,009 YTL olarak ücretlendirilmektedir. 1GB kota aşımı 9,22 YTL olarak faturaya yansımaktadır.

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.

TTNET A.Ş.’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tekrar teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.

• http://img509.imageshack.us/my.php?image=dsc01392ky2.jpg bu gelen miktar ve adsl bağlantı tipim

http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc01393vf5.jpg bu kotayı aştığım miktar

http://img509.imageshack.us/my.php?image=dsc01394bp0.jpg bu da genel toplam ve gelecek aya devir

umarım fotoğraflar nettir. Biraz geç oldu kusura bakma

• Mert kardeşim çoook teşekkür ederim yanlız bişi daha:D bi msn verir mısın
  • dhdekinickim@hotmail.com

anlamayanlar için mertgs67@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unqualled -- 25 Eylül 2008; 22:06:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.