Şimdi Ara

KOT PANTOLON ARASI YIRTILMASI YARDIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
9.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    boy kilo kaç hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    hocam onlar da biraz tuzlu oluyor işte. öğrenci adamız. maaşım falan olsa dediğiniz gibi yaparım ama bir öğrenci için o kadar para vermek zor oluyor. 100 lira bile bizim için fazla oluyor bilirsiniz siz de.

• Son 4-5 pantolonum böyle oldu hepsi terzilik yapacak bişi yok diktir hiç belli olmuyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    Boy 185 kilo, kilo 60-65 civarı, sizin kaç hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heronguy -- 27 Ağustos 2018; 1:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tabi hak veriyorum, o yüzden mango alternatifini yazdım.Indirimi yakalarsan 50 liraya falan sürüsüyle kot oluyor.

800 liralık deri ceketi indirim zamanı 180 liraya aldığımı biliyorum geçen yıl.Takip edin, indirim olmayan dönemde mümkünse hiçbir şey almayın

• kilo 70 diyince sasirdim acikcasi o kiloda bu kismin yirtilmasi tuhaf. neden diyecek olursan 105 kiloyum ve 2 ayda bir ayni kisimdan pantollarim patladigi icin 2 ayda bir pantolon alirim fix. hep ayni yerden patlar. ama nedeni kilo. sürtünmeden dolayi o kisimdan patliyor enaz 20 pantolon patlattim ayni yerden. bunun maviyle onla bunla alakasi yok. mavinin pantollar iyi bile dayaniyor. lcw den alayim dedim bi sefer 1 hafta gitmedi. bir kez giyindim yikattim 2. giymede patladi ayni yerden mavi hic deilse 3-5 ay gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 27 Ağustos 2018; 1:19:3 >
  • heronguy H kullanıcısına yanıt
    başlığa da yazdığım gibi hocam 175/70, baya zayıfmışsınız o zaman siz. zayıf olsaydım keşke ben de sizin gibi. dertsiz tasasız valla. şimdi spora başlayacağım umarım 60'a falan düşebilirim. hiçbir şey dayanmıyor adam gibi.

• Terziler iyi ve ucuz bir sekilde yaparlar. O yirtilan yere icten kot renginde yama atiyorlar hic belli bile olmuyor..

Yürürken fark edilmez de metroda rahat oturunca belki fark edilebilir. Bir de yere birşey düşünce belden eğilerek değil de dizleri kırarak almanızı tavsiye ederim, ne olur ne olmaz :

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok zayıflık da iyi değil hocam ya. İskelet gibi dolaşıyorsunuz ortalıkta :) Ben de kilo almak istiyorum ama alamıyorum. Spora kesin başlayın hocam kilo veremeseniz bile yağlarınız azalır, güzel olur. Ben de geçen sene başlamıştım ama devam ettiremedim pek faydası olmadı. Siz devam edin 15 dakika bile olsa haftada 3-4 gün gitmeye çalışın. Düzene girecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heronguy -- 27 Ağustos 2018; 1:29:43 >
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    Ben Diesel kot aldım, cok titiz giyerim fakat spor motosiklete bindiğim için belki gelen yüksek hızlı sıcak rüzgar altında dizler kırıldığı için olabilir, diz bölgesi pütür pütür oldu, cok daha ucuz başka marka kotta hiç sorun yok.

Kotları ç. makinasında perde ve yünlüleri yıkadığınız ayarda yani cok yavaş tempoda yıkarsanız ve soğuk su seçerseniz kot hiç yıpranmıyor.

Aynen hocam ben de programın yorumlarını okudum tamamen kilo vermeye yönelik deniyo ben de denemeye başlayacağım saolun

• Bile bile dandik mi üretiyorlar acaba yirtilsin da yenisini satalım düşüncesi mi var

• Aynı sorun bende de var. O kadar para verilen pantolonun tam da o bölgeden yırtılması koyuyor. Dizden yırtılsa zoruma gitmez eskitilmiş havası verip öyle giyerim.

• Zenci Forvet kullanıcısına yanıt
    hocam 50-60'a alsam desem ne düzgün duruyor üstümde ne de tipi düzgün. 100+ alınca da dediğin gibi böyle yırtılıyor ve aşırı koyuyor bi de öğrenci adamım harçlık falan biriktiriyorum tam, tak yırtılıyor deli ediyor adamı.

• 5-10 lira veriyorsun terzi çok güzel yapıyor.

Tabi terzinin de iyisi kötüsü var
    hocam erkekler kilo verirken öyle oluyor spor yaparak bacaklarındaki yağı eritmeye oradaki kas kütlesini arttırmaya ve sıkışlaştırmaya çabalayacaksın.
    Ek olarak ürürken sürtünmeden aşınıyordur ve bacaklarını açarak oturuyorsan da oluyor
  • Baldırları sıklaştırıp yağları eritmen lazım çok kullanmıyorsan sürtünmeden oluyor ama 100 kiloyken giydiğim kotlarım bile 6-7 ayda böyle olmuyordu. Gereksiz yere 1 kere giydikten sonra hemen çok deterjanla yıkama yıpratır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.