Bildirim
Kot Pantolon Alayım Dedim Hepsi Likralı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Likradan kastın naylon mu pijama gibi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground
Likradan kastın naylon mu pijama gibi?
lastikli yani kumaşı böyle elinle çekince genişliyor bırakınca eski haline geliyor. -
Elastanlı. %1 OLANLARA BAKIN HOCAM EN DÜŞÜK ORAN O.
Elastanla rahat edersiniz günlük kullanımda. -
onlar rahat onlarla bir zorum yok da yırtık olmayan pantolon bulmak imkansıza yakın. seçemiyorsun yani yırtığı dayıyorlar. -
defactoya bakabilirsin,cogu likrali evet ama likrasiz modellerimiz de mevcut yirtiksiz ayrica
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi bende daha demin mavide bir kot gördüm böyle haki rengi gibiydi ama açık yeşil gibi mat bi renk ama bedeni olmadı bide son ürünmüş lanet olsun dedim ya şans yok abi 120 tl idi valla paraya kıyıp alacakdım ama sans
Eskiden geniş pantolonlar, İspanyol paçalar vs modaydı. Daha sonra kızlarda dar pantolon moda oldu, daha da sonrasında kızlarda yapışan pantolon ve erkeklerde dar pantolon moda oldu. Şuanki seviye yine güzel ancak bundan sonra inşallah erkeklerde de yapışan pantolonlar moda olmaz.
Bu arada bu yazdıklarımın kişilerin modayı takip etmesiyle alakası çok az, asıl büyük firmaların bizlere hangi ürünleri getirip dayattığı etkiliyor sokaktaki modayı.
Levis da istediğin şekilde bulursun hemde ömürlük renk de atmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X