Şimdi Ara

Kot Pantolon Alayım Dedim Hepsi Likralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynı pantolonu giymekten bıktım çıkıp bir tane kot pantolon almak istedim ayda yılda bir ama hepsi likralı bu nedir ya önceden sadece kadın pantolonları likralıydı şimdi erkek pantolonları da likralı olmuş.

• Likradan kastın naylon mu pijama gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

Likradan kastın naylon mu pijama gibi?

lastikli yani kumaşı böyle elinle çekince genişliyor bırakınca eski haline geliyor.
  • Elastanlı. %1 OLANLARA BAKIN HOCAM EN DÜŞÜK ORAN O.

Elastanla rahat edersiniz günlük kullanımda.
  • onlar rahat onlarla bir zorum yok da yırtık olmayan pantolon bulmak imkansıza yakın. seçemiyorsun yani yırtığı dayıyorlar.
  • defactoya bakabilirsin,cogu likrali evet ama likrasiz modellerimiz de mevcut yirtiksiz ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bende daha demin mavide bir kot gördüm böyle haki rengi gibiydi ama açık yeşil gibi mat bi renk ama bedeni olmadı bide son ürünmüş lanet olsun dedim ya şans yok abi 120 tl idi valla paraya kıyıp alacakdım ama sans

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Deri Montu Alayım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden geniş pantolonlar, İspanyol paçalar vs modaydı. Daha sonra kızlarda dar pantolon moda oldu, daha da sonrasında kızlarda yapışan pantolon ve erkeklerde dar pantolon moda oldu. Şuanki seviye yine güzel ancak bundan sonra inşallah erkeklerde de yapışan pantolonlar moda olmaz.

Bu arada bu yazdıklarımın kişilerin modayı takip etmesiyle alakası çok az, asıl büyük firmaların bizlere hangi ürünleri getirip dayattığı etkiliyor sokaktaki modayı.

• Levis da istediğin şekilde bulursun hemde ömürlük renk de atmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.