Şimdi Ara

KOŞU hakkında bilgisi olan varmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kARDEŞİM ASKERİ LİSEYİ KAZANDI MÜLAKATLARA GİDECEK

HErgün ben koşturuyorum 400 metre 85 sn de koşması gerekiyor oda 83-85 arası koşuyor önceleri 1 ay önce felan 120 sn de koşuyordu şimdi 85 gibi oldu daha iyi koşması için neler yapılabilir

• antremanları aksatmasın.. ve ayakkabısına dikkat etsin. kesinlkle hafif ve rahat ayakkabıları olmalı. eşofman yerine şort giysin.. mülakatlarda bi koşu zor zaten. onu atlattın mı tamamdır.
  • çalışmaları sabah saatlerinde yapsın, bi önceki gece uyurken hava sıcaklığı ne olursa olsun elyaftan kalın eşofman altı giysin

Elyaf eşofman gece kasların soğumasını engeller sıcak ve atletik yapısını korur
  • çok teşekkür ederim kendime aldığım nike RUN dan bi tanede ona aldım
  • ben liseyi bitirincee girdim astsubaylik icin mulakata, kosu , spor falan o kadar onemli deil....topluca kosturdular bizi, ben sondan 3. oldum ama birakmadim, finishe kadar kostum, sondan iki kisi sonlara dogru kosmayi biraktilar...sondan iki kisiyi elediler...barfiks i de 2 kere tam demirde sallanip cenene kadar cekeceksin, birakirkende yarim birakmiyacaksin tam sallanip tekrar kalkacaksin, dikkat ettikleri hususlar boyleydi....
    spordan ziyade psikolojik yeterlilik onemli, uzun bi teste sokup ayni soruyu sana test icinde 10-15 defa farkli sekilde soruyolar, kendinden emin cevap vermesi lazim, en sondada heyetin onune cikariyolar ordaki biraktigi izlenim en onemlisi...daha sonrasindada bi tane pasayla gorusuyosun aliyolar...ben girmedim(iyi halt ettim) o ayri

• diyafram nefesi kullansın

düzenli olarak nefes egzersizleri yapsın ve koşudan önce çok su içmesin ve çok yemek yemesin

biz sınavlarda öyle yapıyoduk kesinlikle işe yarıyo

birde kolunda saat olsun grupla koşucaklarsa gruba takılmasın kendi saniyesini tutarak koşsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneker

ben liseyi bitirincee girdim astsubaylik icin mulakata, kosu , spor falan o kadar onemli deil....topluca kosturdular bizi, ben sondan 3. oldum ama birakmadim, finishe kadar kostum, sondan iki kisi sonlara dogru kosmayi biraktilar...sondan iki kisiyi elediler...barfiks i de 2 kere tam demirde sallanip cenene kadar cekeceksin, birakirkende yarim birakmiyacaksin tam sallanip tekrar kalkacaksin, dikkat ettikleri hususlar boyleydi....
    spordan ziyade psikolojik yeterlilik onemli, uzun bi teste sokup ayni soruyu sana test icinde 10-15 defa farkli sekilde soruyolar, kendinden emin cevap vermesi lazim, en sondada heyetin onune cikariyolar ordaki biraktigi izlenim en onemlisi...daha sonrasindada bi tane pasayla gorusuyosun aliyolar...ben girmedim(iyi halt ettim) o ayri

kardeşim ilk okuldan sonra giriyor bunları yapmıyacak yani barfix yok

waRRioR onu bende diyorum takma bak milleti çok zorlarsın şişersin diyolarum teşekkür ederim yorumlar için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüksek tempoda başlayıp deparla bitirsin tempoyu hiç düşürmesin en zor koşulardan birisi 400 metre bizim alt devreden 290 kişi 400 metreden büte kaldı
  • ASKERİ LİSEDE DÜZ YOLDAMI KOŞUYORUZ VİRAJLAR VARMI ???
  • bi bilgim yok o konuda
  • PEKİ BU KONUDA BİLGİSİ OLAN YADA BAŞKA TAVSİYEDE BULUNCAK ?
  • Koşu hakkında pek bilgim yok.Kardeşine mülâkatlarda başarılar diliyorum.
  • GENELDE DÜZ YOLDA DEĞİL ASKERİ LİSENİN MUTLAKA STADI VARDIR STADDAKİ SAHANIN ETRAFINI KOŞTURUYORLAR YADA BUNA BENZER OLUYO BENDE AST SUBAYLIK SINAVLARINA GRMİŞTİM ORDAN BİLİYORUM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.