Şimdi Ara

Koşu bandı motorundan anlayan gelsin acil SSLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • koku yapmaya başladı, hemde aşırı ısınıyordu, daha sonra motor hareket edememeye başladı, kitlenmiş gibiydi kismi hareket ediyordu ve yanık plastik kokusu gibi bir koku vardı . Bu arada ürünün garantisi devam ediyor ben ürünün içini açıp problemi bulmaya karar verdim. Motoru yerinden çıkardım motorun içinden bir şeyler dökülüyor motorun içerisinde bir şeyler parçalanmış, sonra o parcalanan şeyleri ve motorun içindeki o kabloların ustundeki demirin ustunde boyle krem rengi seyleri vardı zimpara ile onlari temizleyip taktim, çalışıyor sıkıntı yok tam dönüş sağladı fakat hala ısınma ve koku devam ediyor. Ne yapabilirim? Motorun yanma riski var mıdır? O motorun içinden dökülen şeyler nedir?
    beyler motordan dökülen madde bu. Motorun etrafını kaplamış durumda. Bu şeylerden dolayi dönmüyor motor. Temizledikten sonra dönmeye devam ediyor ne yapayim?

    Koşu bandı motorundan anlayan gelsin acil SSLI
    Koşu bandı motorundan anlayan gelsin acil SSLI

    Koşu bandı motorundan anlayan gelsin acil SSLI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 18 Eylül 2017; 0:20:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Admin allahini seversen konuyu kapatma, 1 haftadır elektronik bölümünde cevap bekliyorum kimse yazmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce selülozik tiner ile temizle, ardından benzinle. bunların sökücü ve temizleyici etkisi vardır. Oto elektrikçileri marş motoru ve şarj dinamosu gibi hareketli parçaları benzinle temizlerler bazen. ama bunlarda cihazı geri getiremeyebilir çünkü bi kere bobinler yavaş yavaş yanmış, yanma işlemi başlamış birkere tekrar bozulucaktır. Keşke hiç açmasaydın zaten garantiliymiş garantiden yaptırırdın sıfır yedek parça ile. kolay gelsin yine de.
  • koşu bandı diz kıkırdağını bozup sakat bırakıyor cok kişi var topallatıp deynekle gezen

    komsu bıze hedıye etcektı almadık
  • audiocu kullanıcısına yanıt
    Hocam tamiri mümkün mü? Yeni motor mu almalıyım? Daha 1 sene olmamıştı. Garantisi bozuldu sanırım açtığım için. Sanayide yapilabilecek bişey ise götürüp yaptırmayı deneyeyim. Ne Önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Kg durumunuza göre değişir, boyunuz 170 diyelim, boyunuz-100 =kalan+10 kilograma kadar yürümenizde kosmanizda problem yok. 170 bir bireyin, 80 kg ustu olmasi durumunda soylediginiz şey geçerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 18 Eylül 2017; 1:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantisi devam eden birşeye müdahale etmek cahilliktir. Servisi arayacaktınız. Garanti dışı kalmıştır. Bu arada onun özel bir yağı oluyor, bandın altından sıkıyorsunuz, koku vs yapmasını engelliyor, motoru zorlamıyordu bant. Ondan alabilirsiniz.
  • Bizde de vardı koşu bandı bantın plastiği eridi durmadan işte silgi gibi düşürüyordu , sonra bir akşam koku yaptı baya yanık plastik gibi öbür akşam açmaya çalıştım meğer motor yanmış. Attım ben de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

    garantisi devam eden birşeye müdahale etmek cahilliktir. Servisi arayacaktınız. Garanti dışı kalmıştır. Bu arada onun özel bir yağı oluyor, bandın altından sıkıyorsunuz, koku vs yapmasını engelliyor, motoru zorlamıyordu bant. Ondan alabilirsiniz.

    Hocam var zaten sürekli kullanırım o spreyden. Motorun bobinleri pert. Sanayiide tamir edilir mi? Veya bobini bulabilir miyim? Varmi bilgisi olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.