Şimdi Ara

Koşu bandı dizlere zararlı diyorlar, ee nasıl eritçez bu göbeği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dışarda koş demeyin dışarda koşunca hızı ayarlayamıyorum istediğim gibi olmuyor koşu bandı daha rahat. Eliptik bisiklette kendimi deney faresi gibi hissediyorum çok saçma bir şey. Yürüyüş de çok kasıntı 2 saat mi yürüyeyim gezgin gibi?

• Dayım 40 yaşından sonra sigarayı bırakmak için maratona başladı. Şimdi hem sigarayı bıraktı hem de 42 km durmaksızın maraton temposunda koşuyor.

Bence sen de denemelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet kullan, benim de dizimde probleme yol açmıştı koşu bandı, bisiklet önerdiler, bisikleti çok zor olmayacak şekilde kullandığında dizde sıkıntı kalmıyor, ayrıca göbek eritmek öyle spordan geçmiyor, diyetinle alakalı Az ye!
  • abur cubur, şeker, unlu mamüllerin hepsi ekmek dahil kullanma. akşam 6 dan sonra bişi yeme o göbek bi şekil gider önce sağlam bir diyet yapmalısın. zaten birazda spor yaparsan fit görünüm elde edersin. 1-2 haftada netice bekleme.
  • Jason16 kullanıcısına yanıt
    Hocam çayı şekersiz içemem. Bir şeyler izlerken bir şeyler okurken çay kahve içmezsem patlamış mısır yemezsem duramıyorum. Beyaz ekmek zaten 9 aydır yemiyorum. Uno'nın esmer ekmeklerinden yiyorum o da pek değil zaten haftada 2 3 dilim anca. Bira çok içerdim artık içmeyeceğim. Pizza da gömüyorum haftada 1 2, tatlı pek yemem zaten ama görünce affetmem yuvarlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 27 Kasım 2017; 23:23:2 >
  • hamamda 200 tane sınav çek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boks antrenmanlarına bak. genellikle kardiyo ağırlıklı kolayca yağ yakabilirsin.

beslenmene dikkat et. alkol, ekmek ve şekerden uzak dur.

edit: yürüyüşle göbek erimez. yoğun tempolu çalışman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUEST-A8WS5Q9 -- 27 Kasım 2017; 23:27:11 >
  • nanİHlal kullanıcısına yanıt
    Eliptik bisiklet çok saçma bir alet. 2 3 dakikadan sonra acayip sıkılıp iniyorum.

• Kickboks yapmıştım lisedeyken birkaç ay, biliyorum baya terletiyor ama gitmeye üşenirim. Sitede spor salonu var az alet var ama yeterli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Eliptik bisiklet çok saçma bir alet. 2 3 dakikadan sonra acayip sıkılıp iniyorum.

Ben eliptik bisikletle 28 kilo verdim 8 ay içerisinde. Her gün 45 dakika kullandım kendisini :)

Önüme monitörümü çektim video izleye izleye zaman geçiyor.
  • önemli olan kalori yakmak
    ve ağırlık kaldırmak daha fazla kalori yaktırıyor.

kilo vermenin matematiği basit
    az kalori al çok kalori yak
  • quote:

Kickboks yapmıştım lisedeyken birkaç ay, biliyorum baya terletiyor ama gitmeye üşenirim. Sitede spor salonu var az alet var ama yeterli oluyor.

en etkili yöntemlerden biri bu. yağ oranım %10'a kadar düşmüştü. bırakınca bel bölgesi yağlandı lakin bu iş büyük ölçüde beslenmede bitiyor. güzel bir salon bulursan kafanı da meşgul eder. fitnessdan daha zevkli lakin antrenmanları ağır baya. ama vücut hacim kazanmaz bu tarz sporlarla.
  • bızım komsu kosubantından dolayı diz ameliyatı oldu
    doktor bıle dıyor kosu bantı alttan uste yaylanıp dızlere vuruntu yapıyormus diz kıkırdaklar bozulunca demır platın takılıyor comelemıyorsun.bıde bacak şişiyor kangren olursa kesilir engelli kalırsan iş bulamaz evlenemessınde aylık 200 tl maasla yasar gıdersın.bıde bakıcı tutman gerekır wc yaptırması ıcın
    200 tl ye bakıcı gelmez ssk maas 1800 tl tutuyor.ama abin ablan varsa sana bakarlar ama onlarında omurboyu bekar kalması lazım coluk cocuk ıstemez senı

bu yuzden toprakta yürü koş,doktor oyle dıyor toprak esnemıyor o yuzden ıyıymıs
  • Erkek adamin ne isi olur la kosu bandiyla

Erkek dedigin lat pulldown yapar overhead press yapar bench e yatar deadlifte kalkar

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Ben eliptik bisikletle 28 kilo verdim 8 ay içerisinde. Her gün 45 dakika kullandım kendisini :)

Önüme monitörümü çektim video izleye izleye zaman geçiyor.

bisiklet ıyıdır,denızkenarına gıdıp bısıkletle gezmek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.