Şimdi Ara

Koşu Bandı alıcam yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • 2.si daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

    2.si daha iyi

    neye dayanarak ?
  • Doğal koşu veya yürüme imkanın varken tembellik sebebiyle koşu bandı alma derim. Bir ara araştırmasını yapmıştım. Koşu bantlarının bazı bacak kaslarını gereğince çalıştırmadığına dair iddialar var. Normalde yürürken veya koşarken kendimizi ileri atmak için güç sarfediyoruz. Koşu bandında ise zemin bize doğru hareket ettiğinden kendimizi ileri atmak için bir çaba sarf etmiyoruz. İddialar bu yönde. O yüzden iyi araştır derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalok

    Doğal koşu veya yürüme imkanın varken tembellik sebebiyle koşu bandı alma derim. Bir ara araştırmasını yapmıştım. Koşu bantlarının bazı bacak kaslarını gereğince çalıştırmadığına dair iddialar var. Normalde yürürken veya koşarken kendimizi ileri atmak için güç sarfediyoruz. Koşu bandında ise zemin bize doğru hareket ettiğinden kendimizi ileri atmak için bir çaba sarf etmiyoruz. İddialar bu yönde. O yüzden iyi araştır derim.

    Doğal yürüme imkanım yok ne yazık ki o yüzden alıyorum konuyu saptırmaya gerek yok koşu bandını bugün sipariş vermem lazım son 3 gün kalmış bu konuda tecrübeli biri yazarsa çok iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 13 Ekim 2012; 9:15:29 >
  • yukarı
  • 2.bence hem motor farkı olsun mp3 girişi e kondisyon farkı olsun özellikleri ileri geliyor ama Dynamic in dahğıtıcısı intersport tur kurulumu falan gayet iyidir dynamiclerde tek sorun band kayarsa arkada alyan civata ve anahtarı var o direk yalama oluyor zemin düzgün değilse altis derim gidip görmen lazım bi sporcenter da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koşu Bandı Satın Alma Rehberi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.