Bildirim
Koşu Bandı alıcam yardım !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2.si daha iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamwalker23
2.si daha iyi
neye dayanarak ? -
Doğal koşu veya yürüme imkanın varken tembellik sebebiyle koşu bandı alma derim. Bir ara araştırmasını yapmıştım. Koşu bantlarının bazı bacak kaslarını gereğince çalıştırmadığına dair iddialar var. Normalde yürürken veya koşarken kendimizi ileri atmak için güç sarfediyoruz. Koşu bandında ise zemin bize doğru hareket ettiğinden kendimizi ileri atmak için bir çaba sarf etmiyoruz. İddialar bu yönde. O yüzden iyi araştır derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: metalok
Doğal koşu veya yürüme imkanın varken tembellik sebebiyle koşu bandı alma derim. Bir ara araştırmasını yapmıştım. Koşu bantlarının bazı bacak kaslarını gereğince çalıştırmadığına dair iddialar var. Normalde yürürken veya koşarken kendimizi ileri atmak için güç sarfediyoruz. Koşu bandında ise zemin bize doğru hareket ettiğinden kendimizi ileri atmak için bir çaba sarf etmiyoruz. İddialar bu yönde. O yüzden iyi araştır derim.
Doğal yürüme imkanım yok ne yazık ki o yüzden alıyorum konuyu saptırmaya gerek yok koşu bandını bugün sipariş vermem lazım son 3 gün kalmış bu konuda tecrübeli biri yazarsa çok iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 13 Ekim 2012; 9:15:29 > -
yukarı -
2.bence hem motor farkı olsun mp3 girişi e kondisyon farkı olsun özellikleri ileri geliyor ama Dynamic in dahğıtıcısı intersport tur kurulumu falan gayet iyidir dynamiclerde tek sorun band kayarsa arkada alyan civata ve anahtarı var o direk yalama oluyor zemin düzgün değilse altis derim gidip görmen lazım bi sporcenter da
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X