Bildirim
Koss KPH7 Kulaküstü Kulaklık 9,90 hepsiburada[/font]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok iyi bir markanın çok kötü bir modeli. Kargo ne kadar bilmiyorum ama işportadan alacağınız 5tl lık kulaklığa 100 basar. -
Kargo en fazla 5 liradır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başlıktaki koss yazısını görünce devamını okumadan koşup girdim:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: livingston
başlıktaki koss yazısını görünce devamını okumadan koşup girdim:)
+1 modeli görünce o hızla çıktım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
fiyati uygunmus ucuza bisey ariyan alsin -
en az on tane kulaklık aldım.. bundan da bir adet satın aldım. gördüğüm en adi ses kalitesinden biri.. bass neredeyse hiç yok.. şu an oğlum kullanıyor.. 2 yaşında..tavsiye etmem inanın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: bestnewyorker
en az on tane kulaklık aldım.. bundan da bir adet satın aldım. gördüğüm en adi ses kalitesinden biri.. bass neredeyse hiç yok.. şu an oğlum kullanıyor.. 2 yaşında..tavsiye etmem inanın..
Karşılaştırma için hangilerinden kötü mesela?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
en az on tane kulaklık aldım.. bundan da bir adet satın aldım. gördüğüm en adi ses kalitesinden biri.. bass neredeyse hiç yok.. şu an oğlum kullanıyor.. 2 yaşında..tavsiye etmem inanın..
Yazık çocuğun kulaklarına. Şaka bir yana o yaşta kullanmaması tavsiye edilmeli. -
Bu kulaklıktan bas ses duyamazsınız ki, 80Hz den başlıyor en alt frekansı, bulabiliyorsanız 5hz den başlayan kulaklık bulun bas ı duyun ... -
quote:
Orijinalden alıntı: Serciey
quote:
Karşılaştırma için hangilerinden kötü mesela?
creative philips pioneer senheiser kullanıyorum.. daha doğrusu özenle saklıyorum:)).. bu koss markayı da hızlıal sitesinden ucuz ve bir deneyeyim diye aldım.. hiç bas yok inanın..teneke gibi ses var.. yazık oldu aldığıma yani.. -
çok iyi sesi var, memnun olmayanlar nasıl bir ses kartı kullanıyorsa yada onbord ses girişi, bilemem.....
kendime almıştım bir tane bir öğretmen arkadaş gördü dinledi beğendi istedi... ona da aldık bir tane
bir başkasıda bendekini alıp götürdü aynısından bir tane daha aldım ben kime dinlettiysem hep olumlu
ben gidipte 50-70...100 tlliklerle kıyaslamıyorum, 25 tl ye satılan philipslere bile on basar bunlar.....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X