Şimdi Ara

KOSKOCA OKULDA YANLIZIM AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim babam astsubay sürekli tayin çıkar ve ortama alıştım derken başka bir şehire gideriz.Artık babam emekli oldu ve temelli Adanaya yerleştik.Tabi ben yine okul değiştirdim,etrafımdakilerin neredeyse hepsi anadolu fene gittiler ben düz liseye gittim.

Kendimi üstün görmek için değil tabi ki de yanlış anlaşılmasın ama ben aldığım eğitim ve bulunduğum çevre dolayısıyla düz liselerdeki genel insanlara göre daha fazla kültüre sahip gibiyim hiç biriyle anlaşamıyorum nerdeyse Adana da cono çingene yeri iyice berbat durumdaydım ki

Sınıfta tek başıma sıkılarak otururken bi kız yanıma geldi ve benimle sohbet etmeye başladı belki benle ilgilendiğinden belki gerçekten güzel bulduğumdam kalbimden gelen sesleri duymaya başladım gerçekten inanılmazdı :D Neden adanaya geldiği mi sordu babamın mesleğini söyleyince"Ayyyyy çok güzel ya"tepkisini verdi ve bi an elini uzattı ben Gülten dedi,sanırım o an hayatımın en heyecanlı anlarımdan biriydi.Hiç arkadaşım olmayışına mı yanıyım okulu sevdiren bir kız olduğuna mı karar veremedim :(

• yinemi @DANA!
  • Hadi hayırlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuçta ADANA

• Adana garip şehir yav :D tuvalete girdim adama bir şey sordum adımı sordu bi ihtiyacın sıkıntın olursa yanıma gel haberim olsun dedi anlamıyorum bunları :D
  • daha fazla kültüre sahip gibiyim

bknz:yanlız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korn18 -- 2 Ekim 2013; 17:17:31 >
  • kültür ilahıyım demedim daha iyi dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Em onu

• Yanliz degilde yalniz olacak o.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.