Şimdi Ara

KOSGEB faizsiz kredi vermiyor faizi DEVLET öduyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar faizsiz kredi dedikleri parayı bankalar faizli olarak kredi veriyorlar. Faizlerini bankaya devlet butcesınden ödenıyor. Yani krediyi alan değil faizini bu millet öduyor :D Şaka değil malesef
    http://www.yeniasya.com.tr/suleyman-kosmene/faizsiz-kosgeb-kredilerinin-durumu_425836

• merkez bankasından vereceklerini mi sandın?aldıkları vergileri abuk subuk işlerden kullancaklarına bu faizi ödemekte kullansınlar bizler için daha faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasamak5656

merkez bankasından vereceklerini mi sandın?aldıkları vergileri abuk subuk işlerden kullancaklarına bu faizi ödemekte kullansınlar bizler için daha faydalı

hayır demek ıstedıgım bu resmen kelıme oyunuyla dolandırıcılık. Faizsiz kredi ortada yokkı. Ortada olan gerçek faizli kredi ve faizin devlet butcesınden odenebılecegı gerçeği
  • "Eshabım! Kimin yanında bir emanet varsa onu sahibine versin! Faizin her çeşidi kaldırılmıştır, ayağımın altındadır. Lakin borcunuzun aslını vermeniz gerekir. Ne zulmedin, ne de zulme uğrayın. Allahü teâlânın emriyle, faizcilik artık yasaktır. Cahiliyetten kalma bu çirkin âdetin her türlüsü, ayağımın altındadır. İlk kaldırdığım faiz de Abdülmuttalib’in oğlu Abbas’ın faizidir."

(Veda Hutbesi)

Der ki; Lakin borcunuzun aslını vermeniz gerekir.

Yanisi;
    Borç aldığınız kimse; zamanla aldığınız ücret üzerinden zarara uğradıysa, onu karşılayın! Borç verene de der ki; sen de hakkını iste!

"Ne zulmedin; ne de zulme uğrayın..."

Vesselam!
  • Aminde konumuzla pek alakası olmadı yınede faız var sonucta
  • Yani elin yandaşının aldığı faizsiz kredi de dolaylı yoldan bizim cebimizden mi çıkacak???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Yani elin yandaşının aldığı faizsiz kredi de dolaylı yoldan bizim cebimizden mi çıkacak???

Bankaları ayakta tutmaları gerek. Ve evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Faizi Hesaplama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murat204 M kullanıcısına yanıt
    Doğrusuda budur. Ama şimdikilerin umrunda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Yani elin yandaşının aldığı faizsiz kredi de dolaylı yoldan bizim cebimizden mi çıkacak???

Çıktı bıle
  • Kullanıcı faizsiz kredi çekiyor sonuçta ortada krediyi çekenin ödediği bir faiz yok.

Eğer faizi devlet ödemezse neden para versin bankalar veya kurumlar,nasıl para kazansınlar,para kazanmayı geçtim çalışan binlerce insan var bu kurumlarda.Bankalar hayır kurumu değil.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Kullanıcı faizsiz kredi çekiyor sonuçta ortada krediyi çekenin ödediği bir faiz yok.

Eğer faizi devlet ödemezse neden para versin bankalar veya kurumlar,nasıl para kazansınlar,para kazanmayı geçtim çalışan binlerce insan var bu kurumlarda.Bankalar hayır kurumu değil.

SAna soyle bır ornek vereyım o zmn belkı anlarsın. AB bize ne borc nede faiz vermedı. Hibe olarak mılyarlarca euro verdı ve bızler kalkınmak amaclı bırcok fabrıka kurduk. Şimdi sana soruyorum: AB bize karşılıksız hibe verıyorken biz bunlarla fabrıkalar acıyorken yatırımlar yapıyorken, senın kendı devletin vatandasına 1 kurus vermıyor. Bankadan kredı cekmeye tesvık edıp kredıyı sana faizi hazıneye yukluyor. Şimdi olayı bıraaz kavradın mı daha detay ıstermısın anlamadıysan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Kullanıcı faizsiz kredi çekiyor sonuçta ortada krediyi çekenin ödediği bir faiz yok.

SAna soyle bır ornek vereyım o zmn belkı anlarsın. AB bize ne borc nede faiz vermedı. Hibe olarak mılyarlarca euro verdı ve bızler kalkınmak amaclı bırcok fabrıka kurduk. Şimdi sana soruyorum: AB bize karşılıksız hibe verıyorken biz bunlarla fabrıkalar acıyorken yatırımlar yapıyorken, senın kendı devletin vatandasına 1 kurus vermıyor. Bankadan kredı cekmeye tesvık edıp kredıyı sana faizi hazıneye yukluyor. Şimdi olayı bıraaz kavradın mı daha detay ıstermısın anlamadıysan?

Dalga mı geçiyorsunuz benimle hibe verebilecek bir dayanağı olan devlet neden işveren insanlardan bu kadar vergi alsın.

Bu arada verdiğiniz örnek çok saçma AB bizi güçsüz ama umut olan bir ülke olarak gördüğü için hibe veriyor ki güçlendiğimizde onlarla birlikte saf tutalım.Yani yine bir kazançları var.Bizim devletimiz para bolluğunda da mı vatandaşına yatırım yapacak lüksü var.

Bir yerde hibe lafı geçtiyse orası yanlış ona bir şey diyemem ama lütfen saçma örnekler vermeyin.

• quote:

quote:

quote:

Dalga mı geçiyorsunuz benimle hibe verebilecek bir dayanağı olan devlet neden işveren insanlardan bu kadar vergi alsın.

Bu arada verdiğiniz örnek çok saçma AB bizi güçsüz ama umut olan bir ülke olarak gördüğü için hibe veriyor ki güçlendiğimizde onlarla birlikte saf tutalım.Yani yine bir kazançları var.Bizim devletimiz para bolluğunda da mı vatandaşına yatırım yapacak lüksü var.

Bir yerde hibe lafı geçtiyse orası yanlış ona bir şey diyemem ama lütfen saçma örnekler vermeyin.

Ohooo sen hepten ucmussun şimdiden geçmiş olsun. Vatandasın yatırım yapacak luksu yoksa onlara kredi verip onları daha cok borcla batırmak daha kotu degıl mı? Sana dogrular sacma geliyorsa bosa benıde yorma kendı at gozlugunle gezmeye devam et

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ohooo sen hepten ucmussun şimdiden geçmiş olsun. Vatandasın yatırım yapacak luksu yoksa onlara kredi verip onları daha cok borcla batırmak daha kotu degıl mı? Sana dogrular sacma geliyorsa bosa benıde yorma kendı at gozlugunle gezmeye devam et

Ben kredi vermek doğru demedim ki benim yorumlarımdan onu nasıl çıkardınız

Ben sizin yanlışınız hakkında sizi uyardım.Son kullanıcı için faizsiz olduğunu belirttim

• Soru,

Kosgeb kendi bütçesini nereden temin ediyor.?

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.