Şimdi Ara

###Köşeler neden kare kare?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2900xt ekran kartı
    1680*1050 çözünürlükte, very high görüntü kalitesi, aa ve af açık şekilde.
    core2duo 2,13 ghz
    2gb 800 mhz kıngstone ram

resimdeki köşeleri nasıl düzeltebilirim.

Oyunun adı riverraid. Test etmek isteyenler varsa riverraid olarak aratsınlar yalnız fpsleri lütfen paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 8 Kasım 2007; 15:38:37 >

• Sen o kartı bana ver, ben sana o oyunu tırtıksız oynayabileceğin bir fx 5200 vereyim
  • fx 5200 e ne gerek war yaf bn sana elimdeki geforce mx400 32 mb tı vereyim degişelim kartları
  • oyun atinin mimarisini desteklemiyor daha çok commodore 64 a uyumlu gibi geldi bana
  • Bir fraps yüklesene kaç fps alıyorsun:s acaba?
  • Gözünü hafifçe kırparak oyunu oynarsan bütün köşelerin düzeldiğini göreceksin.

Olmazsa bir büyük akrabanın yakın gözlüklerini de kullanabilirsin. Bütün köşeler yusyuvarlak olacaktır.
  • Hocam su oyunun linkini versene yav...Atari oyunu valla çocuklugumu hatırladım arıyodum bu oyunu bayadır.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya üstad işkence yapıyorsun ekran kartına onunda haysiyeti var
    hesap makinası bile oynatır o oyunu yanlış ekran kartı seçmiş sin sanırım
    bu arada şu oyunu nerden buluruz banada söylermisin bende işkence yapim azcık ehuhe
  • dostum oyun köşe yumuşatmayı (Anti-aliasing=inşallah doğru yazmışımdır) desteklemediği için malesef ekran kartın ne kadar iyi olursa olsun yumuşatamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Bir fraps yüklesene kaç fps alıyorsun:s acaba?

Oyun 3D modunda calismadigi icin Fraps'in bi sonuc verecegini zannetmiyorum :D
  • vay be zamanın da ne oynardım ben bu oyunu
  • http://e*a*n.b*t*t*u*rk.net/stable/riverraid.zip adresinden indirebilirsiniz. Yalnız aradaki * işaretlerini kaldırınız.
    Açıklaması:

Oyunu çalıştırmak için Z26 Atari 2600 emülatörünü kullanacağız. Yapmamız gereken tek şey dosyayı açtıktan sonra dizin içindeki riverraid.bin dosyasını Z26‘nın üzerine sürüklemek… Ardından F1′e basarak oyuna başlayabiliriz, yön tuşları ve space tuşu ise kontrolleri sağlıyor.

Çözünürlüğü fazla yüksetmeyin.. yoksa kasıyor

• Interpolation destekleyen bir emülatör ile tırtıklar düzeltilebilinir ama ne gerek var, çocukluğumuzun oyununu flash oyununa benzetmek. Atari 2600 tadı vermez bir kere(gerçi klavye ile hiç vermez, quickshot joystick lazım ya neyse).
  • ömrümü yedi bu oyun beee
  • vay be en sonunda crysis'i şaplaklayacak bi oyun çıkmış
  • Gel benim kartla takas edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

http://e*a*n.b*t*t*u*rk.net/stable/riverraid.zip adresinden indirebilirsiniz. Yalnız aradaki * işaretlerini kaldırınız.
    Açıklaması:

Oyunu çalıştırmak için Z26 Atari 2600 emülatörünü kullanacağız. Yapmamız gereken tek şey dosyayı açtıktan sonra dizin içindeki riverraid.bin dosyasını Z26‘nın üzerine sürüklemek… Ardından F1′e basarak oyuna başlayabiliriz, yön tuşları ve space tuşu ise kontrolleri sağlıyor.

Dostum Oyun için Teşekkür ederim
    Bu oyun bir efsane
    Cyris falan halt etmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

http://e*a*n.b*t*t*u*rk.net/stable/riverraid.zip adresinden indirebilirsiniz. Yalnız aradaki * işaretlerini kaldırınız.
    Açıklaması:

Eyvallah hocam çok saolasın !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Bir fraps yüklesene kaç fps alıyorsun:s acaba?

evet bende çok merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtntk -- 8 Kasım 2007; 19:17:43 >
  • Standart modda 40fps civarı değerler alıyorum. Full ayarları henüz açıp deneyemedim. Biraz kasıyorda.. Görünütleri uygun bir zamanda ekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.