Şimdi Ara

Köşe koltuk takımı önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
62.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,


    Köşe Koltuk takımı alma arifesindeyim ve öneri fikirlerinizi almak istiyorum,

    Köşe koltuk takımı araştırmasına başladığımda etrafımdaki insanlar modoko yu önerdiler, fiyatlar makulmuş sanırım, hafta sonuna fırsatını bulursam ve oralar açıksa gidip bakacağım,
    Modokoda önerdiğiniz firma varmıdır oraya gittiğimde nelere dikkat etmeliyim satıcıya ne gibi sorular sormam gerekiyor pazarlık varmıdır gibi soruların cevaplarını arıyorum.

    Köşe koltuk takımının rengini beyaz düşünüyoruz o yüzden kirlenme durumu daha fazla olacaktır bundan dolayı önerdiğiniz bir kumaş vs varmıdır?

    resimlerini koyduğum modeller internetten bakıpta beğendiğim bir kaç modelden bazıları, sizlerinde benzeri önerdiğiniz takımlar olursa sevinirim.

    tepe homede aslında bir köşe koltuk beğendim ama 5.000 tl idi ve şuan bir koltuğa 5.000 tl bütçe ayıramam

    fiyat olarak ise 2.000 tl yi geçmek istemiyorum bu fiyat güzel bir köşe takımı için nasıldır?

    şimdiden teşekkür ederim.

    Not; şuan resim yükleyemiyorum sistem hata veriyor, daha sonra yükleyeceğim.



     Köşe koltuk takımı önerileriniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 18 Ekim 2011; 15:57:46 >







  • sahibinden.com'da oldukça fazla imalatçı var. O siteye bakmanızı öneririm. Özellikle Şirinevler'deki spotçular çarşısında dolaşırsanız uygun takımlar bulabilirsiniz.

    Bunun dışından Modoko, Ikea, İder ve kimi zaman indirimler yapan Mudo Concept de iyi.

    Mümkün olduğundan mağazadan değili üreticisinden almaya çalışın. Üretici mağazaya satar, mağaza da kar koymak zorunda kalır. Üreticiden alırsanız kar marjı az olacağından ucuza gelir.

    Sanırım Antilop kumaş iyidi, çok fazla anlamam. Ancak deri almanızı tavsiye etmiyorum. Mümkünse minderlerin, yastıkların hatta koltuk kasasının kılıfının komple sökülüp makinede yıkanabildiği modellere bakın. Çok rahat oluyor.

    Bizim şu an kullandığımız koltuklar İder'den alınma. Komple tüm döşeme sökülüp makinede yıkanabiliyor. Bir misafir gelsin ya da 2-3 ay geçsin; annemle girip hepsini yıkıyoruz. Silince insanın içine çok sinmiyor ama yıkanınca harika oluyor.

    Son olarak ayaklarını da mümkünse estetik olacak şekilde yüksek seçin ki koltuk altına süpürge başlığı veya vileda sapı girebilsin. Temizliği rahat olur.

    Çok çok kaliteli 3000-4000TL'lik koltuklar bana saçma geliyor. Sonuçta maksimum 10 sene sonra sıkılmaya başlıyorsunuz. Bence kalitesi ortalama, çökmeyecek bir koltuk almanız kafi. Mobilyada çok ağır ve pahalı seçim yapılmasına karşıyım. Kolay çekilip itilen, şık duran, kalitesi orta seviyede mobilya almak en güzeli.




  • merhaba yaklasik 1 ay nerdeyse her gun masko + modoko yu dolastim.ve gordugum firmalarin % 80 i uretici degildi.en son bir yakinimin alisveris yapmasi sonucu bende botoso denen firmaya gittim.fiyatlar diger firmalara gore yaklasik 1000 tl fazla tuttu.( sifirdan komple ev dosedim ).diger her yer ortalama 14 civari derken oraya 15.500 gibi bir fiyata butun esyalarimin siparisini verdim.bunu verirken en cok goze batan etken gercekten kullandiklari malzemeler ve mobilyalarin oze gelen saglamligi ve tokluguydu.diger firmalarin urunleri sanki cat diye kirilacakmis igibi geliyordu inanin.arti olarak koltuklarda fiberglass kumas kullaniyorlar ve bu kumas turunu ozellikle diger mobilyacilardan da istedigimde bana extra bin tl diyolardi nerdeyse..
    yine siz bilirsiniz illa ki dolasin iciniz rahatlasin ama gittiginide goruceksiniz herks size yok biz gurgen kllaniyoruz yok su malzememi surdan geliyo vs vs akliniz karisacaktir..bu yuzden bence istediginiz kadar gezin en son bu dedigim firmaya gidin orda tamer bey var zaten gordugunuzde anliyacaksiniz size baya yardimci olacaktir.web siteleride varhttp://www.botoso.com/ eger istiyorsaniz size adimi pm atabilirim oraya gittiginizde soylerseniz yardimci olurlar..bunu soylememde ki etken 15.500 fiyati direk almadim yaptigim pazarlik sonucu nerdeyse dukkandan kacicakti firma sahipleri : D nerdeyse 4-5 bin tl lik bir indirim oldu..unutmayin bu tur seyleri alirken pazarlik yeteneginizin baya saglam olmasi lazim.ancak dedigim gibi ozellikle uzun sureli kullanimi olan esyalar alirken 300-500 e bakmayin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 18 Ekim 2011; 12:06:20 >




  • örnek 1

     Köşe koltuk takımı önerileriniz.
  • örnek 2

     Köşe koltuk takımı önerileriniz.
  • Birincisi çok güzelmiş.
  • Selam candogan nasilsin,resimleri yukledikten sonra vaktim kalmadigindan biraz once hatrini soramadim, beyaz esyalarin hepsini verdigin fikirlerle hallettim, en son bulasik makinesinide siemens aldim :)
    Modelini eve gecince yazarim cok memlunuz.

    Koltuklara gelirsek 4 model begendik internetten buraya ise 3 tanesini koydum asil begendigimizi yukleyemedim bir turlu nedense onu gorsen hayran olursun harika birsey ama nerde satildigini bulamadim yanliz tahminimce iyi bir yabanci markanin olsa gerek ve oyle 3-5 milyarda degildir ciddi fiyati vardir, aksam tekrar deneyecegim yuklemeyi ama mailini pm yazarsan sana mail atabilirim.
    Aslinda esim unlu bir mobilyacida calisiyor ama onlarda fiyatlar ucuk kacik yanasilmaz o yuzden boyle dustuk yine arayis derdine, evlilik sonrasi dert bitmiyor,
    Ikinci begendigimizde senin begendigindi onun telefoin bilgileri var arayip sorayim simdi bakalim ne diyecek ama oteki dehset otesi, ev alma o kose takimini al ustune branda cek yasa yani :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    merhaba yaklasik 1 ay nerdeyse her gun masko + modoko yu dolastim.ve gordugum firmalarin % 80 i uretici degildi.en son bir yakinimin alisveris yapmasi sonucu bende botoso denen firmaya gittim.fiyatlar diger firmalara gore yaklasik 1000 tl fazla tuttu.( sifirdan komple ev dosedim ).diger her yer ortalama 14 civari derken oraya 15.500 gibi bir fiyata butun esyalarimin siparisini verdim.bunu verirken en cok goze batan etken gercekten kullandiklari malzemeler ve mobilyalarin oze gelen saglamligi ve tokluguydu.diger firmalarin urunleri sanki cat diye kirilacakmis igibi geliyordu inanin.arti olarak koltuklarda fiberglass kumas kullaniyorlar ve bu kumas turunu ozellikle diger mobilyacilardan da istedigimde bana extra bin tl diyolardi nerdeyse..
    yine siz bilirsiniz illa ki dolasin iciniz rahatlasin ama gittiginide goruceksiniz herks size yok biz gurgen kllaniyoruz yok su malzememi surdan geliyo vs vs akliniz karisacaktir..bu yuzden bence istediginiz kadar gezin en son bu dedigim firmaya gidin orda tamer bey var zaten gordugunuzde anliyacaksiniz size baya yardimci olacaktir.web siteleride varhttp://www.botoso.com/ eger istiyorsaniz size adimi pm atabilirim oraya gittiginizde soylerseniz yardimci olurlar..bunu soylememde ki etken 15.500 fiyati direk almadim yaptigim pazarlik sonucu nerdeyse dukkandan kacicakti firma sahipleri : D nerdeyse 4-5 bin tl lik bir indirim oldu..unutmayin bu tur seyleri alirken pazarlik yeteneginizin baya saglam olmasi lazim.ancak dedigim gibi ozellikle uzun sureli kullanimi olan esyalar alirken 300-500 e bakmayin..

    önerin için çok teşekkürler arkadaşım akşam genel bir inceleyeceğim firmanın modellerini,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Birincisi çok güzelmiş.

    http://www.plastikcerrahi.net:80/2011-modern-koltuk-takimlari.html

    siteye girdiğinde ilk sıradaki koltuk, bunu çok beğendik ama nerde satılıyor vs bulamadım henüz, googleden aratıp görsellere girdiğimde bulmuştum ama görüldüğü gibi alakasız bir sitede...
  • Evet o da güzelmiş.

    Salon geniş olacak sanırım, genişçe bir salonsa kendini güzel gösterir köşe takımı.
  • http://www.evgor.com.tr/content_files/prd_images/kose_takimlari/065-kugu-kose-takimi-b.jpg

    Bence Çok Şık Bir Köşe Takımı :)
  • modoko ve masko bence pahalı. oraya mal gönderen yerlerden biri olan edirnekapı (eyüp) mobilyacılar çarşısına gidin. biz oradan aldık tüm mobilyayı en iyi kalite mobilya da bulabilirsiniz emin olun. köşe takımı alkan mobilya dan aldık. Ama bizim yerimiz dardı ve bi kenarı kısa aldık. 2250 lira ama yatak olabiliyor. ve aynı zamanda bazalı. birinci kalite kumaş. çok kaliteli bir üründü evimize geldi çok memnunuz. 2000 liraya bu büyüklükte bi ürün varsa da kalitesini iyi araştırın derim. iderde 1560 liraya gene kısa kenarlı bi ürün vardı onu da çok beğenmiştik. ama yatak ve baza olayı olmadığı için bunu aldık. yatak ve baza yeterince yeri olmayanlar için harika bir seçim aklınızda bulunsun. yemek ve yatak odası takımlarım avangart masko da 8000 lira peşin dedikleri yatak odası takımının daha iyisini 5500 liraya aldım gizem mobilyadan yine edirne kapıda. Kısacası iyi mobilya için bilindik firmalardan çok üretici ya da üreticiye en yakın firmaları tercih edin. Malın gerçekten iyisini bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfkbilisim -- 19 Ekim 2011; 0:57:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfkbilisim

    modoko ve masko bence pahalı. oraya mal gönderen yerlerden biri olan edirnekapı (eyüp) mobilyacılar çarşısına gidin. biz oradan aldık tüm mobilyayı en iyi kalite mobilya da bulabilirsiniz emin olun. köşe takımı alkan mobilya dan aldık. Ama bizim yerimiz dardı ve bi kenarı kısa aldık. 2250 lira ama yatak olabiliyor. ve aynı zamanda bazalı. birinci kalite kumaş. çok kaliteli bir üründü evimize geldi çok memnunuz. 2000 liraya bu büyüklükte bi ürün varsa da kalitesini iyi araştırın derim. iderde 1560 liraya gene kısa kenarlı bi ürün vardı onu da çok beğenmiştik. ama yatak ve baza olayı olmadığı için bunu aldık. yatak ve baza yeterince yeri olmayanlar için harika bir seçim aklınızda bulunsun. yemek ve yatak odası takımlarım avangart masko da 8000 lira peşin dedikleri yatak odası takımının daha iyisini 5500 liraya aldım gizem mobilyadan yine edirne kapıda. Kısacası iyi mobilya için bilindik firmalardan çok üretici ya da üreticiye en yakın firmaları tercih edin. Malın gerçekten iyisini bulabilirsiniz.

    bir tanıdığımda eyüp e bak demişti bugün, pazar günü dolaşacağım mobilyacıları biri asya diğeri avrupa yakası, zor olacak ama yapacak başka birşey yok,

    internetten alkan mobilyaya bakayım bi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yyusa

    quote:

    Orijinalden alıntı: mfkbilisim

    modoko ve masko bence pahalı. oraya mal gönderen yerlerden biri olan edirnekapı (eyüp) mobilyacılar çarşısına gidin. biz oradan aldık tüm mobilyayı en iyi kalite mobilya da bulabilirsiniz emin olun. köşe takımı alkan mobilya dan aldık. Ama bizim yerimiz dardı ve bi kenarı kısa aldık. 2250 lira ama yatak olabiliyor. ve aynı zamanda bazalı. birinci kalite kumaş. çok kaliteli bir üründü evimize geldi çok memnunuz. 2000 liraya bu büyüklükte bi ürün varsa da kalitesini iyi araştırın derim. iderde 1560 liraya gene kısa kenarlı bi ürün vardı onu da çok beğenmiştik. ama yatak ve baza olayı olmadığı için bunu aldık. yatak ve baza yeterince yeri olmayanlar için harika bir seçim aklınızda bulunsun. yemek ve yatak odası takımlarım avangart masko da 8000 lira peşin dedikleri yatak odası takımının daha iyisini 5500 liraya aldım gizem mobilyadan yine edirne kapıda. Kısacası iyi mobilya için bilindik firmalardan çok üretici ya da üreticiye en yakın firmaları tercih edin. Malın gerçekten iyisini bulabilirsiniz.

    bir tanıdığımda eyüp e bak demişti bugün, pazar günü dolaşacağım mobilyacıları biri asya diğeri avrupa yakası, zor olacak ama yapacak başka birşey yok,

    internetten alkan mobilyaya bakayım bi.

    internette ben de baktım. Siteye son çıkan modelleri koymuşlar sadece. Bence yeterli değil. Eyüp Masko daki Alkan mobilya showroom u oldukça büyük. Zaten Eyüp e giderseniz Alkan Mobilyayı sorun. Bir de Masko çok ama çok büyük. İnsanın başı dönüyor ve kesinllikle pahalı. O kadar yol gittik gittiğimize değmedi. Ucuz ürünler de var ama kalite hemen anlaşılıyor. Ama pazarlık da yapmak lazım tabi. :) Bütün mobilyalarım da söylenilen tarihlerde harfi harfine istediğimiz gibi geldi çok şükür. Allah herkese böyle alışveriş nasip etsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfkbilisim

    quote:

    Orijinalden alıntı: yyusa

    quote:

    Orijinalden alıntı: mfkbilisim

    modoko ve masko bence pahalı. oraya mal gönderen yerlerden biri olan edirnekapı (eyüp) mobilyacılar çarşısına gidin. biz oradan aldık tüm mobilyayı en iyi kalite mobilya da bulabilirsiniz emin olun. köşe takımı alkan mobilya dan aldık. Ama bizim yerimiz dardı ve bi kenarı kısa aldık. 2250 lira ama yatak olabiliyor. ve aynı zamanda bazalı. birinci kalite kumaş. çok kaliteli bir üründü evimize geldi çok memnunuz. 2000 liraya bu büyüklükte bi ürün varsa da kalitesini iyi araştırın derim. iderde 1560 liraya gene kısa kenarlı bi ürün vardı onu da çok beğenmiştik. ama yatak ve baza olayı olmadığı için bunu aldık. yatak ve baza yeterince yeri olmayanlar için harika bir seçim aklınızda bulunsun. yemek ve yatak odası takımlarım avangart masko da 8000 lira peşin dedikleri yatak odası takımının daha iyisini 5500 liraya aldım gizem mobilyadan yine edirne kapıda. Kısacası iyi mobilya için bilindik firmalardan çok üretici ya da üreticiye en yakın firmaları tercih edin. Malın gerçekten iyisini bulabilirsiniz.

    bir tanıdığımda eyüp e bak demişti bugün, pazar günü dolaşacağım mobilyacıları biri asya diğeri avrupa yakası, zor olacak ama yapacak başka birşey yok,

    internetten alkan mobilyaya bakayım bi.

    internette ben de baktım. Siteye son çıkan modelleri koymuşlar sadece. Bence yeterli değil. Eyüp Masko daki Alkan mobilya showroom u oldukça büyük. Zaten Eyüp e giderseniz Alkan Mobilyayı sorun. Bir de Masko çok ama çok büyük. İnsanın başı dönüyor ve kesinllikle pahalı. O kadar yol gittik gittiğimize değmedi. Ucuz ürünler de var ama kalite hemen anlaşılıyor. Ama pazarlık da yapmak lazım tabi. :) Bütün mobilyalarım da söylenilen tarihlerde harfi harfine istediğimiz gibi geldi çok şükür. Allah herkese böyle alışveriş nasip etsin.

    cevap için teşekkürler.

    alkan mobilyayı dün internette gezinirken bende gördüm ve gezilecekler arasına aldım,

    bugün yine tasadüfenhttp://www.vanessa.com.tr/tr/ sitesini buldum, sitede ürün resimlerini açamadım ama mağazalar kısmına girince show room resimleri arasında bir kaç köşe koltuk gözüküyor, kaliteli ürünler olduğu belli, bunuda listeme aldım.




  • bellonadan hiç bişi alma bilgin olsun diye sölüyorum malları çok adileştirmişler 2 senede köşe koltuğumz çatır çutur yapmaya başladı ki salonda duruyor misafir gelindiğinde açlıyor üst kattaki 11 yıllık istilbal oturma grubu salondakinden daha sağlam duruyor ve inegöl mobilyalarınıda gözden geçirebilirsin çok hesaplıya geliyor
  • Birde ider mobilyaya bakın
  • Merhaba,

    Arkadaşalrın dediği gibi Modoko ve Masko üreticiden çok satıcıların bulunduğu siteler. Edirnekapı daki Modesko da üreticilerde mevcut. Bu sayede daha uyguna alabilirsiniz. Hatta vaktiniz varsa istediğiniz şekilde ve ölçülerde ürün alabilirsiniz.
    Anadolu yakasında Çamlıca Mobilyacılar sitesi var (Libadiye Caddesinin paralelinde). Orada üretici firmlar mevcut. Tavsiye ederim.

    İyi günler hayırlı alışverişler.
  • ider mobilyayı tavsiye ederim. butun evi döşedim. fiyatlar çok çok uygun.6000tl ye yatak odası,köşe koltuk,tv ünitesi,yemek masası 6 sandalye, vitrin, vs vs
  • herkese selam,

    karakartal, 6000 tl ye çok iyi halletmişsin hayırlı olsun,

    ben de 2 haftadır modoko - mudo arasında gidip geliyorum modoko bana kalırsa eskiye oranla çok pahalılaşmış, eskiden çok güzel ürünleri çok güzel bir fiyata hem de senetle alabiliyordunuz, şimdi sistemi değiştirmişler, kaliteyi düşürmüşler fiyatı arttırmışlar... en güzel yanı halen senet geçerli... kredi kartı ya da nakit para çıkmıyor cebinizden bir anda... tabi ki başta peşinat ödüyorsunuz... nakit verirseniz de indirim alıyorsunuz...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.