Şimdi Ara

Köşe koltuk takımı önerileriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
63.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazar günü masko ya gideceğim, modokodan daha iyi dediler, pazar günü oralar açıktır sanırım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba, seray mobilya "sernil" köşe takımını görmenizi isterim.

Köşe koltuk takımı önerileriniz. Köşe koltuk takımı önerileriniz. Köşe koltuk takımı önerileriniz.
     Köşe koltuk takımı önerileriniz. Köşe koltuk takımı önerileriniz.

böyle puf puf değilde biraz daha ağır bir görünüme sahip köşe koltuklar bakıyorum açıkçası ama bakarım yinede tabiki,

bilgi için teşekkür ederim.

• tepe home da güzel koltuklar var öneririm...

biraz tuzlu ama set olarak sattıkları için aslında daha ucuza geliyor...

aslında bu işin merkezi inegölmüş, herkesin dediği bu gidip görmek lazım...
  • Bellona ve İstikbal den uzak durun. Müşteri memnuniyeti sıfır. Çalışanlar kaba. Servis berbat. Yalanın biri bin para. Son olarak sikayetvar.com u bile sallamıyorlar. İnanmayan girsin görsün. Burunlarının sürtülme zamanıdır. Mobilya da markaya takılmayın arkadaşlar. En iyi kalitede mobilya Eyüp te bulamazsanız gelin bana burda hesap sorun. Ben 15500 lira gibi çok yüksek görünen bir rakam ödedim (yemek + yatak + oturma + köşe) ama ev şu anda saray gibi görünüyor.(gerçi hanımın zevki bana kalsa modern ev döşeyecektim:) İsteyen arkadaşlarla evimdeki mobilya fotoğraflarını ve aldığım yerleri paylaşabilirim. Ben memnun kaldım. Tek sitemim orta sehpasını fiyata dahil etmedi ne yemek odası ne oturma grubu o yüzden sehpasızım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Fuga Mobilya ve Vira Home Concept ürünlerinede bakabilirsiniz.. Fuga ürünleri son derece kalitelidir.

Fuga Mobilya Damla Köşe Takımı
     Köşe koltuk takımı önerileriniz. Köşe koltuk takımı önerileriniz.

Fuga Mobilya Tera Köşe Takımı
     Köşe koltuk takımı önerileriniz.

Vira Home Concept Paris Köşe Takımı

fuga mobilya için çok güzel şeyler duydum ama fiyatı tuzluymuş sanırım,

ama gezeceğim yerlerde mağazası çıkarsa karşıma mutlaka bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

tepe home da güzel koltuklar var öneririm...

aklımda hiç köşe koltuk yokken tepe home da gördüğüm bir köşe koltuk sayesinde köşe koltuk almaya karar verdim

çok güzeldi beğendim yanlız fiyatı indirimli 5.000 tl gibiydi o yüzden daha farklı yerlerden alışverişi yapacağım. şuanki koltuklarımız tepe home dan ama evin şekline artık uyum sağlamıyor yenilenmesi lazım.

kuzenimin eniştesi inegölde imalatçı onun yönlendirmesi ile bir kaç ürün verdikleri mağazalarada bakacağım eğer ordan birşey beğenirsem bana yaptırıp yollayacağını söyledi ama bu iş nasıl olur hiç bilmiyorum

tanıdıkla iş yapmakta zor, istediğim model gelmez, gelen modeli beğendiğim modelden daha basit bulurum vs gibi sorunların çıkması korkutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mfkbilisim

Bellona ve İstikbal den uzak durun. Müşteri memnuniyeti sıfır. Çalışanlar kaba. Servis berbat. Yalanın biri bin para. Son olarak sikayetvar.com u bile sallamıyorlar. İnanmayan girsin görsün. Burunlarının sürtülme zamanıdır. Mobilya da markaya takılmayın arkadaşlar. En iyi kalitede mobilya Eyüp te bulamazsanız gelin bana burda hesap sorun. Ben 15500 lira gibi çok yüksek görünen bir rakam ödedim (yemek + yatak + oturma + köşe) ama ev şu anda saray gibi görünüyor.(gerçi hanımın zevki bana kalsa modern ev döşeyecektim:) İsteyen arkadaşlarla evimdeki mobilya fotoğraflarını ve aldığım yerleri paylaşabilirim. Ben memnun kaldım. Tek sitemim orta sehpasını fiyata dahil etmedi ne yemek odası ne oturma grubu o yüzden sehpasızım :)

açıkçası bellona istikbal gibi mağazalardan almayı pek düşünmüyorum mobilyalarınızın resimlerini ve aldığınız yerleri paylaşırsanız benim işime yaramasa bile belki birilerin işine yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

aklımda hiç köşe koltuk yokken tepe home da gördüğüm bir köşe koltuk sayesinde köşe koltuk almaya karar verdim

çok güzeldi beğendim yanlız fiyatı indirimli 5.000 tl gibiydi o yüzden daha farklı yerlerden alışverişi yapacağım. şuanki koltuklarımız tepe home dan ama evin şekline artık uyum sağlamıyor yenilenmesi lazım.

kuzenimin eniştesi inegölde imalatçı onun yönlendirmesi ile bir kaç ürün verdikleri mağazalarada bakacağım eğer ordan birşey beğenirsem bana yaptırıp yollayacağını söyledi ama bu iş nasıl olur hiç bilmiyorum

tanıdıkla iş yapmakta zor, istediğim model gelmez, gelen modeli beğendiğim modelden daha basit bulurum vs gibi sorunların çıkması korkutuyor.

inegölden gelecek koltuk eğer sıfırdan yapılcaksa 1 ayı kafadan rahat çıkarın derim eğer köşe koltuğunu beğenipte o ürünü alcaksanız hazırlık be nakliye dahil kafadan 2 hafta tutar

• quote:

quote:

Hocam Tepe'den memnun musun?
    Ben de bir kanepe alacağım ve istediğim gibi sadece Tepe'de buldum ve doğal olarak biraz tuzlu.Ama mobilya bir kere alınır diyenlerdenim ve genel olarak Tepe'yi iyi bilirim.Yani kalitesi bildiğim gibiyse değer diye düşünüyorum.
    Ne dersin?
    Tabii bu sorum tepe Home mobilyası olan her arkadaşadır.

• mudo concept e de bakın arkadaşlar... ben her yeri gezdim fiyatlar kafa kafaya aynı hatta mudoda şu anda bir kampanya var onu da kullanırsanız tepeden çok daha ucuza geliyor bana kalırsa da çok daha kaliteli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

quote:

Hocam Tepe'den memnun musun?
    Ben de bir kanepe alacağım ve istediğim gibi sadece Tepe'de buldum ve doğal olarak biraz tuzlu.Ama mobilya bir kere alınır diyenlerdenim ve genel olarak Tepe'yi iyi bilirim.Yani kalitesi bildiğim gibiyse değer diye düşünüyorum.
    Ne dersin?
    Tabii bu sorum tepe Home mobilyası olan her arkadaşadır.

iki kanepe birde tekli koltuk var tepe home` den. eşim evlenmeden önce almış yaklaşık olarak 5-6 yıllık koltuklar ve daha dün akşam konusunu yaptık koltuklar hala taş gibi duruyor diye, yanlız evde kedimiz vardı koltukları tırmalaya tırmalaya mahvetti bizde daha sonradan koltuklara uygun kılıf yaptırdık o şekilde kullanıyoruz, kediyi merak edenler olursa bende merak ediyorum şuan nerde ne yapıyor acaba diye :)

kaliteli ürünler ama bütçe meselesi, son bir kez daha bende cevahirdeki mağazalarına gidip gezeceğim belki şansım yanımda olurdu birşeyler çıkar uygun fiyata.

kısa ve öz olarak fiyatları ucuz değil ama öneriyorum.

• quote:

mudo concept e de bakın arkadaşlar... ben her yeri gezdim fiyatlar kafa kafaya aynı hatta mudoda şu anda bir kampanya var onu da kullanırsanız tepeden çok daha ucuza geliyor bana kalırsa da çok daha kaliteli...

çok teşekkür ederim, geçen hafta profiloda mağazasında görmüştüm indirim diye, akşam o tarafta olacağım bir bakayım.
  • dün eşim ve kuzeninle ikitelli maskoya gittik,
    gerçektende çok büyük biryermiş, yanlış hatırlamıyorsam 10 blok gezebildik yanlızca.

öncelikle satıcıların hepsi tok satıcı gibi hareket ediyorlar, bir yerde gördüğümüz köşe takıma 5.400 dediler , ordan çıktık arka sokaktaki farklı bir mağazada aynı koltuk takımına 3.500 dediler üstelik 1 metre daha uzun olacak şekilde.

girdiğimiz her mağaza ne hikmetse üretici hepsi biz üreticiyiz diyor.

yanlız bir köşe beğendik kimsenin hayır diyemeyeceğini düşünüyorum fiyatı ise 6.800 tl bir an içimden 6.800 tl verecek olsam burda ne işim var diye geçti gider tepe home den yada benzeri büyük marka biryerden alırım kafamda rahat eder,

öncelikle eğerki maskoya daha önce gitmediyseniz soğuk,rüzgar gibi etkenleri havanın şartlarına göre göz önünde bulundurun,
    fiyatların ucuz olduğunu düşünmüyorum
    tok satıcılar öyle size yapışıp illa satmaya çalışmıyorlar ( benim girdiğim mağazalar hep öyleydi)
    1-2 firma camlarına yazı yazmıştı 1.700- 1.900 köşe takımları diye o firmalar kalabalıktı. 3.100 tl lik aynı köşe koltuğu 1.900 tl ye gördük bu tarz bir mağazada.
    koltuklarda istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz, şu kadar uzunlukta olsun şu parçası çıksın şu kumaş olsun sehpa istemiyorum vs,
    kir tutmayan kumaş istediğiniz taktirde bazı üreticiler fiyata dahil derken bazıları 700-800 tl eksra bir para istiyorlar,
    teslimat süresi için ise genelde 2 ila 3 hafta istiyorlar ama 2 hafta sonra kurban bayramı olduğunu düşünürsek ve geçtiğimiz hafta mobilyacılar fuarının olduğunuda hesaba katarsak yoğunluktan bu süre bize o an için verilmiş olabilir.
    yakınlarda pek yemek yiyebileceğiniz yer yok o yüzden aç gitmemeye özen gösterin, içeride bir dönerci vardı biz çay içmekle yetindik döner güzelmidir bilemiyoruz

daha sonra bu işi bilen bir tanıdıkla telefonda konuştuk, inegöllü bir toptancı ve yine kuzenimin eşi ile irtibata geçtik, mobilyacılar fuarında olduklarından uzun uzun konuşamadık ama inegöle mutlaka gitmemiz gerektiğini üretim yapan yerlerden maskodaki fiyatların yarısına alabileceğimizi yada ayırdığımız bütçe ile daha kaliteli bir ürün alacağımızı belirttiler.
    kendilerinin çok uzun yıllardır bu meslekte olduğunu ilave ederekte maskodaki satış elemanlarına güven olmayacağınıda vurguladılar.

teslimat süresinde ürün teslim edilmediği vakit; kumaş bulamadık,süngerinde sorun çıktı,araca yüklerken düştü zarar gördü vs gibi bahanelerle oyalayabilecekleri, a kumaşı gösterip b kumaş ile kaplayabilecekleri,iç malzemelerinde kalitesiz malzemeler kullanabileceklerini 2.000 tl lik bir koltuktan en az 1.000 tl kar etmeden vermeyeceklerini ve çok iyi pazarlık etmemizi eklediler.

bunları söyleyenlerin bizden bir karı olmayacağı için söyledikleri kafa karıştırdı ve bir o kadarda bizi zor durumda bıraktı, 2.400 tl ye beğendiğimiz ve üzerinde oynamalar yaptığımız köşe koltuğu son anda almaktan vaz geçtik,

ayrıca fuarda olan tanıdık bize piyasaya henüz girmemiş yeni bir ürünün resmini attı ve bu ürün henüz maskoya gelmedi 2 hafta içinde gelir büyük olasılık bayram sonrasına kalır, bu ürünün maskodaki satış fiyatı 4.000-4500 tl olur şu fiyattanda maskoya toptan verilir dedi. benzeri ürünler görmüştük ama resimdeki ürünü görmedik gerçekten, sonra 2.400 lük takımı alacağımız satıcıya bize gelen resmi gösterip bu ürün kaç paradan satılır burda dedik verdiği fiyat 4.000 tl den aşağıya olmaz oldu. bize ise verilecek fiyat 2.100 tl.

koltuk güzel ama biraz fazla büyüktü, resimden ne kadar anlaşılır bilemiyorum ama sonuç itibari ile gösterişli bir koltuk olduğu belliydi. koltuğun boyun desteğide var, o yatalı koltuklardan ve malzemeden kaçmadıkları belliydi :)

kısa ve öz olarak bunları neden anlattığıma gelirsek ben maskoya giderken burda okuduklarım ve duyduklarım haricinde hiçbirşey bilmiyorum ilk defada maskoya gittim gördüklerimi aktardım, belki ordan alışveriş yapmayı düşünen yada merak edenlere bu yazdıklarımdan bir kaçı işine yarar.

bize gelirsek; haftaya inegöle gitmeye karar verdik ama o çok beğendiğimiz 2.400 lük koltuktada aklımız kaldı, son dakika vaz geçmezsek inegöle gideceğiz yada kim oralara gidecek şimdi birde git sonra bekle vs uğraşamayacagız diyerek burdan işi bitireceğiz en son olasılıkta ne köşesi otur oturduğun yerde diyerek hayatımıza devam edeceğiz.

son olarak masko yada benzeri bir yerden birşey alırsanız paranın hepsini kesinlikle hemen ödemeyin, bir miktar peşin verin geri kalanınıda teslimat sırasında verin mutlaka diye bir uyarıda aldık.

edit: parça parça günü anlatacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 24 Ekim 2011; 14:39:56 >

• yatak odasını tepeden, oturma odasını mudo dan aldık biz, bence en kaliteli ve hesaplısı o şekilde oldu tavsiye ederim
  •  Köşe koltuk takımı önerileriniz.

Alkan Mobilya köşe takımı. Nakit 2250 ye (yarısı ürün tesliminde tabiki) aldık. Pazarlık yeteneğinize göre durum değişir tabi :) Uzun kısım açılıp yatak olabiliyor. Ayrıca kısa kenarı baza. Kumaş çok kaliteli. Oldukça da rahat. Küçük oturma odaları için çok şık ve ideal. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfkbilisim -- 24 Ekim 2011; 17:14:49 >
  • güzel bir takım kaliteli olduğuda belli ben L değilde tam köşe olanlardan düşünüyorum ve uzunluğuda 3.35 e 3.35 olacak yani bayağa bir büyük,

size kaç paradan kapı açtılar kaça aldınız? az çok bir fikir verir pazarlık için.
  • quote:

güzel bir takım kaliteli olduğuda belli ben L değilde tam köşe olanlardan düşünüyorum ve uzunluğuda 3.35 e 3.35 olacak yani bayağa bir büyük,

size kaç paradan kapı açtılar kaça aldınız? az çok bir fikir verir pazarlık için.

benim oturma odama tam bu oluyordu sanki bizim için tasarlamışlar gibi oldu açıkcası. :) 2800 den başladık pazarlığa. Fiyatı normal seviyelere anca çektik. Sonuçta aynı paraya sizin verdiğiniz ölçülerde iyi bir ürün rahatlıkla bulunabiliyor. Ama ekstralar bizim için çok önemliydi. Baza ve yatak olayı ile odaya tam uyması sebebiyle bu parayı verdik açık söylemek gerekirse. İder de yine iyi kalite kısa köşe takımı vardı 1560 liraya. Ben o ürünü de yakından gördüm size değil de diğer arkadaşlara tavsiye ederim. Minderleri çıkarınca bir kişi çok rahat yatabiliyor. Kumaşı kaliteli ve yanında bir puf var ama baza ve açılır yatak yok tabi ki.
    linkini de veriyim hatta. Küçük takım bakanlar değerlendirsin.
    http://www.idermobilya.com/kose-takmlar/alinda-ke.html

• istanbuldaysan maskoda çok seçenek bulabilirsin
  • Merhaba yyusa,

Kilim mobilya ürün grubunu inceleyebilirisiniz.

Kilim Mobilya Reyonu

Bazı modellerin Fotosunu alt kısıma ekliyorum.

Kilim Odesa Köşe Takımı (En çok satılan)

Satış fiyatı 1691 TL
    Maximum,axess,world 12 Taksit

Kilim Truva Köşe Takımı

Satış Fiyatı 2345 TL
    Maximum,axess,world 12 Taksit

İlyada Köşe Takımı

Ürünlerin Ayrıntılı bilgisine ürün sayfalarından ulaşabilirsiniz.

• merhaba özelsiniz.

sanırım firma çalışanısınız, resimden gözüktüğü kadarı ile koltuklar kaliteli belli, üretim yeride kayseri olduğundan eminimki kaliteli,
    inegöl işi iptal olursa mutlaka bana yakın bir şubesine bakacağım,

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.