Şimdi Ara

koruyabilceğim insanlar arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onlara zarar gelmesini önlüyebilmek mutlu edebilmek mutluluğunu izliyebilmek istiyorum ama çevreme bakıyorum böyle bir insan göremiyorum 17 yaşıma girdim daha böyle birini bulamadım arada sırada buraya konu açıp rahatlıyorum acaba ilerde bulabilcekmiyim bilmiyorum vakit böyle her günüm full gırgır şamata geçen bir ortamım var ( cidden aşırı gırgır şamata gülmeden saçmalamadan eğlenmeden duramıyorsunuz ) hala aklıma geldikçe güldürüyolar ama bana başka birşey lazımmış gibi hissediyorum japonya bana sanki altından yapılma cennet gibi gözüküyor her günüm oraya geçmeyi hayal etmekle geçiyor acaba orda hayatım değişicekmi merak ediyorum

bu arada apaçi merkezi olan bir yerde (ankara keçiören) yaşıyorum ona rağmen bu kadar normal insan nası bulabildim hala şaşırıyorum yabancı dilim sınıfta tek erkeğim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 29 Temmuz 2012; 4:21:28 >

• Nerde okuyorsun?
  • Tam olarak ne istediğini şey edemedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkhiLLeusX

Nerde okuyorsun?

lise 3 fatih lisesi ne istediğimi tam çözememiş olmanız normal bende tam bilmiyorum ama ne olucak ilerde çok merak ediyorum zira şu anki halimde merak edilcek bir şey yokmuş gibi geliyo warcraft 3 dota da turkiye nin ustunde bir çin takımıyla oynuyorum güzel oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.