Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
98.169
Cevap
237
Favori
4.379.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44304431443244334434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Görüntü Hindistandan değil Alanya'dan covid delta fest



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapma çok hızlı yayılsaydı o zaman herkese bulaşırdı.He herkes geçirdi derseniz o zaman korkulacak bir şey yok.Adamlar 250 bin test yapıyorlar 30 bin vaka buluyorlar.Fakat hastalık belirtisi gösteren sadece bin kişi geri kalanlarda bir şey yok.Bu mu tehlikeli virüs yapmayın.Yanlış tanı ve tedavi sonucu kaç kişi hasar aldı veya öldü.Zatürreden her yıl 4 milyon kişi ölürken medya ve sizler nerdeydiniz.Hindistan'da her yıl yarım milyona yakın insan veremden ölürken bir kez bile bunu haber yapmayan medya covid haberlerini sabah akşam yayınladı.Işte ben buna covid fetişizmi derim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fransa, dün Coronavirüs tespit edilen 18.000 yeni vakanın %96’sının Coronavirüs aşısı yaptırmayanların olduğunu açıkladı.

  • Site yönetiminden gelen mesaj. İki üç gün öncede iki pozitif vardı. Konum Muğla / Milas / Adabükü

    Sitemizde 4 kişilik 1 ailenin 2 üyesinde covid testi pozitif,2 üyesinde negatif çıkmıştır. Pozitif kimseler sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı karantinaya alınmıştır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

    Buyrun o bayılılan İsrail verisi öyle demiyor

    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Evet duyar kasıyorsunuz çünkü hiç bir şeyi umursamayıp varsa yoksa korona diyorsunuz.Her yıl milyonlarca kişiyi öldüren zatürre ve veremden nasıl basit yöntemlerle korunacağımızı açıklar mısın.Ağır geçirenlerin yanlış tedavi ve ağır ilaç kullanımın etkisi yok mu.Ve şunu da bil herkes ağır geçirmiyor.Çoğu hafif atlatıyor.Daha gribi bitiremeyen aşı firmaları covidimi bitirecek.Korku sizin tüm bünyenizi ele geçirmiş.Sanki ilk defa hasta oluyorsunuz.Şu girdiğiniz triplere bak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brünett

    Alakası yok, herkes sadece aşılılara kısıtlama gelecek diye düşünürken , bakan herkese kısıtlama gelecegini belirtti bence.



    Sen ve senin gibiler yüzünden kısır döngüye girecegiz yani mecbur



    Alıntıları Göster
    Herkes aşısızlara kısıtlama geleceğini düşünmüyordu, sen ve senin gibiler öyle düşünüyordu. Sonbaharda herkese yasaklar geleceğini en başından söyledik burda. Masallara inanmaya devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Fransa, dün Coronavirüs tespit edilen 18.000 yeni vakanın %96’sının Coronavirüs aşısı yaptırmayanların olduğunu açıkladı.

    Verilen oran inanılmayacak seviyede yüksek. Fransa bizim zamanında yaptığımız işlere girişiyor galiba. Yakında çıkar kokusu. Eğer diğer ülkeler İsrail'dekilerle benzer veriler açıklarlarsa Fransa'nın açıklamasını aşı lobilerine bağlarım. Birde söyle bir mantık kurabiliriz. Fransa verileri doğru olsaydı bir çok ülke bu yönde açıklamalar yapardı. Aşının bulaşı çok yüksek bir oranda azaltması insanları aşı olmaya teşvik eder. Coronaya yakalanan aşılı aşısız verilerini paylaşan pek fazla ülke yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 22 Temmuz 2021; 13:52:14 >
  • mhzen M kullanıcısına yanıt

    Herkesin geçirmesi, korkulacak bir şey olmadığını göstermez. İkinciyi, üçüncüyü geçiren çok kişi var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazıya bakın
    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Temmuz 2021; 13:48:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prof. Dr. Dilek Arman: "Hastaneye yatışlar özellikle aşılanmamış kişilerde söz konusu."

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sürekli tv'ye çıkan uzmanlar ise hastalık bulaşmış kişinin ikinci kez kapmasının çok düşük ihtimal olduğunu söylüyorlar.Çünkü vücut antikor ürettiği ikinci kez yakalanmak çok düşük ihtimal.Bu yüzden ki o insanlara hemen aşı yapmıyorlar.Vücudlarında ciddi miktarda antikor olduğu için.Bundan aylar önce bir bilim kurulu üyesi ikinci kez hastalığı kapmanın imkansız olduğunu söylemişti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhzen M kullanıcısına yanıt

    İkinci, üçüncü kez virüs kapanlara şahidim. İlk ve ikinci kapmalarıyla arada birkaç ay vardı ama sonuçta yine kapmış oluyorlar. Geçirerek oluşan antikor en iyi ihtimalle 3 ay vücutta kalıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 22 Temmuz 2021; 14:2:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhzen

    Dostum sizin gibiler farklı düşünenleri düz dünyacı ilan edip tepeden bakıyorsunuz.Kimsenin virüs yalan dediği yok.Sadece bu kadar abartıp tüm dünyayı evlere kapatıp ekonomiyi kapatmaya gerek yok.Evet bu bir veba değil.Son 1,5 yılda 4 milyon kişi öldü.Ölenler aşırı yaşlı ve kronik hastalardı.Örneğin italya'da ölenlerin ortalama yaşı 79 bumu çok tehlikeli virüs.Havadan bulaşma ise insanları maske taktırmak için söylenen bir yalandı.Bununla ilgili bana bir tane kaynak göster.Peki sen diğer hastalıklardan ölen insanlar için bu kadar duyar kasıyor musun?

    Daha 2 gün önce Alişan'ın 40 yaşındaki kardeşi öldü alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


    lan hiç mi kendini geliştirmez insan, hiç mi ileri gitmez, 17 aydır pandemi var hala aynı eski saçma sapan bilgileri bozuk plak gibi tekrarlıyorsunuz, ya sabır Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 





  • Ben olmaz demiyorum.Var ama çok küçük miktar bizzat uzmanlar söylüyor.Fakat bence asıl mesele pcr testleri bu testlerin hatalı sonuç verme ihtimali çok fazla o yüzden o insanlar testleri yanlış çıkmış olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhzen M kullanıcısına yanıt

    Aynı senin gibi konuşan ofisten arkadaşlarımdan üç tanesi hala koku alamıyor, merdiven çıkamıyor, nefesleri tıkanıyor.. Birinin ciğeri %20 işlevsiz. İleride ne yaşayacakları belli değil. Üçü de aşı olmamıştı, yaşları 25-38 arası.

    3-4 gün içinde aynı ofisten 5 kişi covid oldu. Ne kadar hızlı bulaştığını gözlerimle görmüş oldum.


    Dipnot: covid geçirenlerde kan pıhtılaşması, kalp iltihabı covid geçirmeyen ve aşı olanlara göre çok yüksek oranda görünüyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 22 Temmuz 2021; 14:7:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Alişanın başı sağolsun yapılacak bir şey yok. Hayat devam ediyor.İnsanlar en yakınlarını kaybediyor.Fakat bir şekilde hayatlarına devam ediyor. O yüzden bu işi dramatize etmeden mantıklı bir şekilde davranmalıyız.Ölüm hayatın gerçeği sizler ister inanın ister inanmayın 2020 öncesi de insanlar ölüyordu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psycho Cepkin P kullanıcısına yanıt
    Ben mantıklı olalım dedikçe iyice olay dramlaştırılıyor.Ası olanlar da yakalanıyor.İlerde aşı belkide daha ağır etkiler bırakıcak.Ona bakarsan benim gibi hiç bir önlem almayan maske bile takmayan insanlara hiç birşey olmuyor.Yani psikolojinin çok büyük etkisi var.Siz kendinizi öldüm,bittim ruh haline sokarsanız hastalığı daha ağır geçirirsiniz.O yüzden kendinizi salın artık böyle hayat geçmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shamless S kullanıcısına yanıt

    Bence Fransa'nın da, İsrail'in de verileri çok fazla bir şey ifade etmiyor.


    Sadece aşıların bir ilaç olmadığını ama mutlaka bazı varyantlara karşı etkili olduğunu gösteriyor.


    Belki Biontech'in en son geliştireceği Delta varyantına karşı etkili olan aşıyı da olduğumuzda, bu sefer başka bir varyant çıkacak.


    Kısaca, tedbiri elden bırakmamak, en azından kendi önlemlerimizi almamız gerekiyor. Üstüne aşı da bonus olur Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

  • "New England Journal of Medicine tıp dergisinde yayımlanan araştırma, Pfizer/BioNTech ile AstraZeneca aşılarının iki doz uygulanmaları hâlinde Delta varyantına karşı yüksek oranda etkili olduğunu gösterdi.

    Araştırma, İngiltere'nin kamu sağlığı kurumu PHE'nin mayıs ayındaki bulgularını doğrular nitelikte sonuçlandı. Pfizer/BioNTech aşısının Alfa varyantına karşı iki dozda yüzde 93.7 oranında, Delta varyantına ise yüzde 88 oranında etkili olduğu belirtildi. "

    boşverin komplo teoricilerini, aşınızı olun, kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun.



    https://t24.com.tr/haber/arastirma-pfizer-bio-n-tech-ve-astra-zeneca-asilari-iki-dozda-delta-varyantina-karsi-oldukca-etkili,967399



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 22 Temmuz 2021; 14:44:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 44304431443244334434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.