Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98.169
Cevap
237
Favori
4.379.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44294430443144324433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brünett

    Dr. Fahrettin Kocatwitter
    “Aşı ve tedbirlerle sağlanacak toplumsal bağışıklığın aksi, kısır döngüdür. Salgını bitirmek için tedbirlere uyun, aşınızı olun. Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!”
    https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1418104040647389188




    Geçmiş olsun, bakan resmen turizm biter bitmez yasaklar geliyor dedi.

    Açık açık söylemekten çekinmiyorlar artık aşı olun hayatınızı geri alın diye. Bu mesajın tehditten farkı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: torata90

    Açık açık söylemekten çekinmiyorlar artık aşı olun hayatınızı geri alın diye. Bu mesajın tehditten farkı yok.

    Alıntıları Göster

    Alakası yok, herkes sadece aşılılara kısıtlama gelecek diye düşünürken , bakan herkese kısıtlama gelecegini belirtti bence.



    Sen ve senin gibiler yüzünden kısır döngüye girecegiz yani mecbur

  • gun kullanıcısına yanıt
    Yangın çıkmasın diye tüm eve yangın söndürücü köpüğü ile mi kapladınız? Sonuçta aşı önlemdir. Ilaç değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • delta varyantı...

    varyantlar bitmeyecek

    bitecek mi zannediyorsunuz ki?

  • RESULTS

    Effectiveness after one dose of vaccine (BNT162b2 or ChAdOx1 nCoV-19) was notably lower among persons with the delta variant (30.7%; 95% confidence interval [CI], 25.2 to 35.7) than among those with the alpha variant (48.7%; 95% CI, 45.5 to 51.7); the results were similar for both vaccines. With the BNT162b2 vaccine, the effectiveness of two doses was 93.7% (95% CI, 91.6 to 95.3) among persons with the alpha variant and 88.0% (95% CI, 85.3 to 90.1) among those with the delta variant. 





  • mhzen M kullanıcısına yanıt

    Al işte. Bir komplo teorisyeni daha. Şu forumun her köşesinde, her başlıkta trollerinden olmasından bıktık artık. Dışarıda ilgi görmeyen ne kadar zavallı varsa gelip burada ego tatmin etmeye çalışıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crowne C kullanıcısına yanıt
    Abi bu neeeee??? Resmi rakamlarsa vay halimize vayyyy.... Hızlı aşılanma olmadıkça yeni mutasyonlar oluşma ihtimali artar.. Eeee o zaman biz aşı olmuş kişilerinde hayatları tehlikeye giriyor. Bu aşı olmayanlara yaptırım uygulanmalı!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Söylediklerimin neresinin komplo teorisi olduğunu söylermisin.Ezberlemişsiniz bir komplo teorisi yok düz dünyacılar ufacık aklınızla insanları aşağılamaya çalışıyorsunuz.Her kes sizin gibi affedersin ama covid den köpek gibi korkup tüm hayatının merkezine koymak zorunda değil.Sizin bu tavrınız bu saçma süreci uzatıyor.Artık maske,mesafe,test ve aşı saçmalığını bir kenara koyup hayatlarımıza devam edelim.Ben sadece bunu söylüyorum.Bunun neresi komplo.Sanki görende orta çağ vebası yaşıyoruz.Şu girdiğiniz triplere bak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhzen M kullanıcısına yanıt

    Neyi ezberlemişim, kimi aşağılamışım çok bilmiş bey? İşiniz gücünüz kafanıza göre konuşmak. Virüs yalanmış, her şey tiyatroymuş, bilmem ne. Yalansa ölenler, hasar kalan insanlar neyin nesi? Elbette veba muamelesi yapılacak. Havadan bulaşan bir hastalık var ve küresel bela durumda. Maske, test, mesafeyi bıraktığında ne olacağını bilmeden konuşuyorsun. Bunu kimse düşünmemişti, mucitsin(!) Twitter'da gördüğü fake makalelere, fake haberlere kanıp bilmiş kafasıyla gezenlerden bıktık artık. Haftalardır koca konu ne hale geldi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 22 Temmuz 2021; 12:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt

    Astra Zeneca tercih edilebilecek bir aşı gibi gelmiyor. Hem ölümlere neden oluyor hem de veriler doğruysa Biontech'ten iyi görünmüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sizin gibiler farklı düşünenleri düz dünyacı ilan edip tepeden bakıyorsunuz.Kimsenin virüs yalan dediği yok.Sadece bu kadar abartıp tüm dünyayı evlere kapatıp ekonomiyi kapatmaya gerek yok.Evet bu bir veba değil.Son 1,5 yılda 4 milyon kişi öldü.Ölenler aşırı yaşlı ve kronik hastalardı.Örneğin italya'da ölenlerin ortalama yaşı 79 bumu çok tehlikeli virüs.Havadan bulaşma ise insanları maske taktırmak için söylenen bir yalandı.Bununla ilgili bana bir tane kaynak göster.Peki sen diğer hastalıklardan ölen insanlar için bu kadar duyar kasıyor musun?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Mucizevi aşı yaptıran sizlerin nasıl hayatı riske giriyor.Hani aşı tüm varyantlara karşı etkiliydi.Sana şunu söylicem geçen sene aşı yokken ne kadar vaka vardı.Bu sene bunca aşılamaya rağmen ne kadar vaka var.Ama lütfen insanlar maskeyi bıraktığı için oldu deme.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhzen M kullanıcısına yanıt

    Duyar kastığım yok, gerçekleri söylüyorum. Diğer hastalıklardan ölenler için de üzgünüm. Bunun farkı, daha tehlikeli ve topluluk halinde yayılıyor olması. İlk zamanlarda ölenler yaşlılar ve kronik hastalardı, sonradan yaş ortalaması düştü. Hatta son aylarda (özellikle Mart-Nisan-Mayıs) yoğun bakımdaki hastaların çoğu gençti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 22 Temmuz 2021; 13:3:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhzen

    Dostum sizin gibiler farklı düşünenleri düz dünyacı ilan edip tepeden bakıyorsunuz.Kimsenin virüs yalan dediği yok.Sadece bu kadar abartıp tüm dünyayı evlere kapatıp ekonomiyi kapatmaya gerek yok.Evet bu bir veba değil.Son 1,5 yılda 4 milyon kişi öldü.Ölenler aşırı yaşlı ve kronik hastalardı.Örneğin italya'da ölenlerin ortalama yaşı 79 bumu çok tehlikeli virüs.Havadan bulaşma ise insanları maske taktırmak için söylenen bir yalandı.Bununla ilgili bana bir tane kaynak göster.Peki sen diğer hastalıklardan ölen insanlar için bu kadar duyar kasıyor musun?

    Ağzına almışsın bir duyar kasma lafını herkese söyleyip duruyorsun ama esas günlerdir duyar kasan sensin. Biz insanlar dikkatli olsun. Hastalanmasın diye yazıyoruz senin amacın ne belli değil.


    Gelmiş başka hastalıklar diyorsun O dediğin diğer hastalıklardan korunmanın gayet basit yolları var. Bu hastalıktan korunmak ise onlardan korunmak kadar basit değil. Ölenler aşırı yaşlı ve kronik hastalardı diyorsun ya o iş öyle değil. Hiç bir kronik rahatsızlığı olmadan ölen insanlarda var. Sayısının az olması öldükleri ve ölebilecekleri gerçeğini değiştirmiyor.


    Hastanede tedavi olmadı diye evinde geçiren herkes hafif geçirdi anlamına da gelmiyor onu da bil. Evinde ağrıdan duramadan bu hastalığı geçirenler var. Kaç kişiden duydum ağrıdan ateşten öldük bittik dediler. Ben hastanelik olmama rağmen ağrıdan duramam gibi bir olay yaşamadım.


    Kimi insan ağır geçiriyormuş gibi hafif geçirip evinde iyileşiyor kimi insan hafif geçiriyor gibi olup hastanelik oluyor. Kim bilir kaç insan hafif geçirir gibi olup covid olduğundan habersiz ölüp gitti. O şekilde ölenler varsa hiçbiri covid den öldü diye geçmeyecek kayıtlara çünkü test yaptırmadıkları için onların covid olduğunu kimse bilm


    Girip ve nezle olunca doktora gitmeyen insanlar var ve emin ol o insanların çoğu gidip covid testi bile yaptırmıyorlar. Nasılsa grip olmuşumdur diyerek.





  • 
Sayfa: önceki 44294430443144324433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.