Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (3543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98.239
Cevap
226
Favori
4.423.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
251 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35413542354335443545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki tane distopik edebiyat eseri okuyun arkadaşlar. Yoksa başedemezsiniz, beklentiniz gerçeğine uymaz, sabrınız tükenir. Bu adamlar bu kitapları yok yere yazmıyor. Hayata olan empatisini 'alkolizmle' yoketmiş bir insanın baktığı gibi bakmaya alışmamız gerek.
    Biz öyle değiliz ama batı kültüründe alkolizmin etkisini yok sayamayız. Alkolün ne şekilde bir tesiri olduğunu anlatmama kelimeler yetmez. Bu insanlar taşkınlığın edebiyatına hayranlık benimsemiş, fesata alışmış. İyi hislerini tüketmiş. Bu illete elini sürenin de bir daha hisleri geri gelmiyor, buna da olgunlaşmak diyorlar içlerinin karanlığı ile. Asla böyle birini iyileştiremezsiniz, böyle insanların empatisi körelir.
    Düşünün ki, bu hikayeyi iyileşmeyecek bir insanın gözünden çıkmış bir karamsarlık resmetmiş olsun. Siz de bu bunamış insanla yaşamak gerekince ne yaparsınız... itiraz etmezsiniz; çünkü alkolikle kavga edilmez.
    Aklı kıt bir insanın plansızlığıyla başediyormuş gibi yaklaşın yaşadığımız sorunların tümüne, iki düşünüp bir konuşun. Yoksa işimiz zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt

Tek umidim az da olsa param birikiyor. İki donemdir maruz kaldigimiz mobbingler stressler hic hos degil. Elden birsey gelmiyor. Uzaklasim cekim gittim desen laboratuvara bile giremiyosun. boyle işin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birhacettepeli kullanıcısına yanıt
    Zeki insanların Atlas Silkindi'yi okumasını öneriyorum.

• In Turkey, the latest vaccination rate is 89.500 doses per day, on average. At this rate, it will take an estimated 3.7 years to cover 75% of the population with a two-dose vaccine

Az kalmış

• [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2766660/(91d1aea3-fed3-4b0f-b5ea-b09a1283dd6c.jpeg, 1440, 2960, C1919D)[/simage]
  • d3 vitaminim 12 cıktı koronaya yakalansak dırekt zıncırlıkuyu mezarlıgı :)

takvıye onerınızı beklıyorum

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt

Turnanlilari ( tesetturluler ) veya carsaflilari veya plazalarda calisanlardaki D vitamini daha da dusuktur.

En vahimi de plazalarda tesetturluler D vitamini degerleri 10 u bile baya altindadir .. 1-2 olanlara da denk gelmisligim coktur...

Esmer/ koyu tenlilerin ayrica katmerli daha da vahim ... Esmerlilik ne kadar artmissa gunesten alinmasi gereken vucudun deride olusturacagi D-Vitamini sure daha da fazla olmaktadir. Ne kadar acik tenli o kadar iyi ... Camin arkasindaki gunesin hic hayri yoktur.

Ayni sekilde ciplak tene temas edecek gunes isinlarinin da sabah gun dogumu ile gun batimi da aksine tersine D vitamini degerlerini dusurtur ...

Oglen dik acidaki gunes bulutsuz olacak .

Saglikli gunes banyosu sonrasinda en az 3-4 saat hatta mumkunse daha da fazla zamanda dus banyo yapilmamali . Yapilsa bile sabun dus jeli sampuan yapilmamali hatta keseleme hafif dahi olsa yapilmamali . Ilik su ile ve cilde nazik dus alinmali gunes banyosu sonrasi .

D vitamini kontrollu alinmalidir asirisi zararlidir ... D vitamini aslinda hormondur pratiksel olarak  .

K2 vitamini ( MK7 li ) ile beraber alinmalidir ... K vitamini D vitamini gibi yagda cozundugunden fazla alinmamalidir vucutta depolanir ve toksik veya kalp damar hastaliklarina da vesile ettirebilir .

K vitaminn degerlerini olcebilecek yaygin bir kan tahlili bildigim kadariyla yok Turkiye'de :/ .

Doktor kontrolunde alinmalidir ...

Bilgi amaclidir .

Aklimda kalanlara gore boyle ...

Antieflamaturar iltihabi olmayan her turlu seylerin tuketilmesi de elzemdir ... Sarmisak gibi dogal kan sulandiricilar ile beraber alinmalidir ...

Sitokin Firtinasi ile oldurur ... AIDS gibi kendisi degil bagislik sistemi zayiflamasi ile kendi kendine vucutun savasmasi dusman gormesi prensibi ile ...

Dusuk dozlarda antikar olusturulmasi icin idealdir lakin kimse dusuk dozda Covid turevlerine kontrollu dusuk dozda maruz kalma luksune imkanina sahip degildir .

Coronavirus 1960 lardan beri bilinmektedir.

Eksik vs bilgilerle komplo teorilerine filmlere malzeme de ettirilmektedir ...

Turkiye kuzey ulkelerindeki gibi ekmek ozellikle dahil olmak uzere D vitamini katilmis besinler sart olmalidir ..

Hatta siyasal Islam anlayisi yuzunden D vitamin eksikliginde ortunmenin zararlari on yillardir inkar edilmektedir .

Geri orturnme saclara da zarari seyreltir kellesme baslatir havasizliktan da. Nice kapali kadin havasizliktan ve D vitamini eksikliginden asiri sac dokulmesi eklem agrilari ve Covid19 a bulasma riksindedir veya bulasmistir veya bulastiracakta ...

Gercekler uzerinde sekilsel pozitif ayrimciliklar sekilsel siyasal pozitifcilikler filan artik kime anlamsiz yere cebellesmeleli .

MSM kuvvetli antienflamatuarlardandir ...

Bu tur bilgiler yer 1 yildir bu baslikta bahsediyorum ...

• Alkalen Fosfataz A kullanıcısına yanıt
  • @Alkalen Fosfataz sizin tuzunuz kuru hocam aşınızı oldunuz olan masum vatandaşa oldu ilk günden beri diyorum aşı maşı yok diye tüm dünya tedarik savaşında sözleşmelerini imzaladı ve yeni aşılarıda alıyolar siparişlerini verdiler italya mesela ağustosa kadar tüm nufusu aşılamış olacak bizde günde 10 tane aşı yapalım ben hep yazdım burda sağlık çalışanınlarının ve 65 yaş üstünün aşılaması tamamlandıktan sonra her yer açılacak ve bidaha aşı beklemeyin yazmıştım beni eleştirdiler günde 1 milyon aşı yapıyoruz diye hani aşı nerde ? rusyadaki arkadaşım söyledi eczaneye gidip korona aşısı olabiliyosun istediğin yerden diye farkı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

pzifer aşısı gelmeyecek pzifer sorumluluk almak istememiş bari pfizer gelseydi 5 milyon 5 milyondur yani gelse kötümü olurdu ama oda yok bizim ne yapıp ne edip çinle anlaşmayı artırmamız lazım çünkü başka seçenek kalmadı martın ortasındada tüm yasaklar kalkacakmış hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-54275179

ABD'nin Ankara Büyükelçisi: Türkiye ABD'li ilaç şirketlerine borcunu ödemiyor, şirketler satışı durdurabilir.

İş buraya bağlanacak gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

İki tane distopik edebiyat eseri okuyun arkadaşlar. Yoksa başedemezsiniz, beklentiniz gerçeğine uymaz, sabrınız tükenir. Bu adamlar bu kitapları yok yere yazmıyor. Hayata olan empatisini 'alkolizmle' yoketmiş bir insanın baktığı gibi bakmaya alışmamız gerek.
    Biz öyle değiliz ama batı kültüründe alkolizmin etkisini yok sayamayız. Alkolün ne şekilde bir tesiri olduğunu anlatmama kelimeler yetmez. Bu insanlar taşkınlığın edebiyatına hayranlık benimsemiş, fesata alışmış. İyi hislerini tüketmiş. Bu illete elini sürenin de bir daha hisleri geri gelmiyor, buna da olgunlaşmak diyorlar içlerinin karanlığı ile. Asla böyle birini iyileştiremezsiniz, böyle insanların empatisi körelir.
    Düşünün ki, bu hikayeyi iyileşmeyecek bir insanın gözünden çıkmış bir karamsarlık resmetmiş olsun. Siz de bu bunamış insanla yaşamak gerekince ne yaparsınız... itiraz etmezsiniz; çünkü alkolikle kavga edilmez.
    Aklı kıt bir insanın plansızlığıyla başediyormuş gibi yaklaşın yaşadığımız sorunların tümüne, iki düşünüp bir konuşun. Yoksa işimiz zor.

mete hocam amerikaya aşı olmaya gidiyorum moderna aşısı yüzde 95 efektif ve tüm mutantlara karşı etkili ne düşünüyorsun değermi

• AMERİKADAKİ AŞI SIRASI ARABALARLA GÜNDE MİLYONLARCA KİŞİ AŞILANIYOR KEŞKE AMERİKADA YAŞASAYDIK

@radko @astegon @Mete Can Karahasan @CSB yazmayan adam

• Moderna, pfizerden çok farklı mı ben şahsen bilmiyorum.

• 139.000 test 8000 vaka

200.000 civarı test yapılsa 20.000 vakaya yaklaşır herhalde

• Yolun açık olsun. Bana da iki doz getirebilir misin? Parası neyse veririm.
  • Asi (Biontech) bizim ayagimiza geliyor biz olmuyoruz, sense asi olmaya can atiyorsun. Asi paketi acilinca hep birtane fazladan kaliyor ya cöpe gidiyor yada olmak isteyen ese dosta. Asinin ikinci dozunda genelde ates ve eklem agrilari oluyor. Ben sirami savdim, muhtemelen zaten farkinda olmadan gecirmisimdir. Asinin efektif etkisi zaman icinde ortaya cikacaktir.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Nereye sıranı savıyorsun, hikaye anlatma burada insanlara. Aşı olma bakalım ne oluyor.

• Oxford gibi tarafsız kar kaygısı olmayan bir üniversite aşısı olduğundan Güney Afrika mutantında işe yaramıyor açıklaması yapılabildi.
    Diğer aşılar da farklı değil. Ama o aşılar kar endişesi olan ticari firmalara ait olduğundan bu gerçek itiraf edilemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 35413542354335443545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.