Bu adamlardan korkulur... Hangi ara hangi parayla kimden aldınız... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tamam işte iyi halt etmişler evine yollayıp sanki laf anlayan milletiz de adam evde oturacak |
Büyük resmi görenler de iyi oluyor ama. Kendi teorilerini desteklemek için yaptıkları taktikler, algılar, çarpıtmalar falan ne olduğunu ortaya koyuyor. Böylece normal bir insan bunları görüp "yok artık, bu kadar da olmaz" diyebiliyor ve düşüncelerini ona göre şekillendirebiliyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Londra yürüyüş videolarına bakıyorum millet halen maske takmıyor, ölenlerin yaşlarına bakıyorum hepsi çoğu +50 sert bir grip virüsü olduğu kesinleşti arada bünyesi zayıflar var diye yüksek öldürücü diyemeyiz, baktılar aşı olacak insan sayısı az mutasyon diye korkutuyorlar, çok kötü şöyle böyle denilen yerde 2 milyon vaka sayısında ölüm 64bin. her şeyi geçtim Çin artık olayı takmıyor ki böylesine yüksek nüfuslu yerde saçma sapan yayılma göstergesi fiziğe ters, ülkeler kafasına göre veri paylaşıyor korku lazımsa yükselt ekonomin batıksa suyunu çıkarana kadar her gün aynı veriyi paylaş kimse bir şey demez hatta dsö takdir bile eder. nöbetçi büyük resimci olarak sağlıklı günler diliyorum. |
|
bir tandığımız mesai arkadaşının nöbetteyken yatağında yattığı için corona oldu adamı tanımıyor bile. |
Aşı değilde niye aşı görevi gören şurup gibi bişey yapmazlar anlamıyorum Belki bir bildikleri vardır ama daha basit uygulama.Herkes alıp evinde uygulardı.Fobisi olanlarında sayısı az değil. |
Evet,eder |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 2 Ocak 2021; 2:44:10 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Deccal 2000 yılında vücut buldu ise bu yıl 21 yaşında..." < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interstellar -- 2 Ocak 2021; 3:56:3 > |