< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geç kalıyorlar ve bu yüzden insanlar ölüyor, daha düne kadar miting yapıp çay kapıştırıyorlardı, şimdi tüm sorumluluk Bilim Kurulunun oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Korkunç şeyler yaşayacağız hâlâ daha virüsü hafife alanlar var artık bencilliğinizi bir tarafa koyma zamanı. "Ben gencim sağlıklıyım belirti bile göstermem virüs vız gelir tırıs gider" deyip lakaytlık yapanlar anne babası ve çevresi için büyük risk oluşturuyor. Herkes sizin gibi genç ve sağlıklı değil. Çevreniz için bu işi ciddiye almak zorundasınız. Sen atlatacaksın ama virüsü bulaştırdığın kişi atlatabilecek mi?! |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Kasım 2020; 2:59:53 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hala, "hata yaptım kovidde burun akıntısı görülüyormuş" diyeceğine olayı uzatıyorsun. Hata yaptığını kabul et. Milleti yanlış yönlendirme. Sağlık bakanlığının yazısını koyduk hala uzatıyorsun. ![]() ![]() |
Polis, asker, basın, sağlık ve gerekli olan (market, fırın vb.) şeyler dışında bütün ülkeyi 14 gün karantinaya sokacaksın. Bunun başka yolu yok. Dışarısı adam kaynıyorken bu virüs bitmez. Yemişim ülke ekonomisi 14 gün karantinayı kaldırmaz diyenleri. Dediklerim hariç hiç kimseye izin vermeyeceksin. Üretim durursa dursun. Bütün engel zengin iş adamlarının kaynağı kesilmesin diye oluyor. Bu vaka artışı durmazsa eğer ve sağlık bakanı sözünü tutmazsa yazıklar olsun. Kendi ağzıyla sıkı tedbirler alacağız dedi. İnşallah dediklerini yaparlar. |
Berberler de yarasa yemeseydi. Ne yapalım yani? |
Allah büyüktür. |
İnanmayanlara sözüm 9.gündeyim ev den hastaneye geçtim Hastanede boş yer yok Özelde ki dr feryat etti git kendine hastane bul yer yok hst yatman gerekiyo Allah'a şükür devlette 1 kişilik yer buldum tomografi yi görünce hemen yatırdılar Şimdi o kalabalıkları görünce hiç acımıyorum Bizim başımıza gelmeden neyin ne olduğunu anlamıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Keşke dediğiniz gibi yapsalar ama ısrarla tedbir almamak için direniyorlar.Ekonomi kelimesinin arkasına sığınmış insanların ölmesini seyrediyorlar.Hadi bütün herşeyi sineye çekelim pazar günü de mi ekonomi.Pazar günü bile tam kapanma veremediler.Saat 10 olur olmaz herkes dışarıya döküldü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |