Memlekette muhalefet sorunu var. Muhalefet beceriksizdi. 18 yıl geçti anca şimdi şimdi bişeyler oluyor muhalefette. Yazıcıoğlu'nun yaptığı gibi muhalefet lazım, yaşasaydı iktidar da olurdu... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Tamam; "Onlardan olma"m. İyi ki varsın Mete! |
-Brezilya'nın sağlık otoritesi, gizlilik protokollerini gerekçe göstererek ölüm hakkında hiçbir ayrıntı vermedi. -Oxford Üniversitesi, "dikkatli bir değerlendirmenin" hiçbir güvenlik endişesi ortaya koymadığını söyledi. -BBC, gönüllünün aşıyı almadığını anlıyor. nereden anlamış aşı olmadığını acaba ölüm hakkında hiçbir ayrıntı verilmemiş aşının geliştiricisi oxford üniversitesi dikkatli değerlendirmişte hiçbir endişeye gerek yok demiş ne kadar güvenilir kaynak değil mi bbc de hemen anlamış aşı olmadığını :)valla sen istersen git 7-8 şirketin aşını birden vur benim umrumda değil yeter ki herkesin aşılanması gerektiği gibi saçma sapan şeyleri savunup aşıyı vurdurmak istemeyen benim gibi insanların zorla aşılanması gerektiğini savunan saçma sapan paylaşımlar yapmayın yeterli. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sen aşı olmadığını nereden biliyorsun göstersene hani kanıt gösterecektin ? haberde aşı olmadığına dair bir kanıt yok |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interstellar -- 29 Kasım 2020; 13:29:24 > |
Hocam hiç 250tl vermeyin hemen en yakın özel hastanenin acil ine git dr uygun görürse test ücretsiz gene banko daki kızlardan teyit ettir sen ben bu şekil yaptırdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 29 Kasım 2020; 13:39:11 > |
Brezilya medyası, gönüllünün Covid-19 komplikasyonlarından ölen 28 yaşında bir doktor olduğunu bildirdi. Doktorun enfekte hastalarla çalıştığını söylüyorlar. -Bu, Anvisa tarafından kamuya açık bir şekilde onaylanmadı. Brazilya sağlık düzenleme kurulunun bile onaylamadığı bilgiyi sen onayladın galiba :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 29 Kasım 2020; 14:35:50 > |
kör ölür badem gözlü olur. 0,5 oy alırdı. konuya yazacağım mesaja geleyim, chp iyi parti aşının bedava olması için önerge vermiş reddedilmiş. şimdi mecbur ücretsiz yapmak zorundalar |
|
|