Şimdi Ara

Korna yardımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bursa-Beşiktaş maçı sonrası fazla gaza gelmemden dolayı ve kornayı çok kullanmamdan dolayı ufak bir sorun yaşıyorum.kornaya bastığımda cırtlak bir ses çıkıyo ve acayip rahatsız edici.Sanırım korna patladı.Servise gidip en az 100 ytl diyeceklerini tahmin ediyorum ve oraya kendimi kazıklattırmak istemiyorum.Araç ford focus acaba focusun orjinal kornasını nerde ve ne kadara bulabilirim yada kendi kornamdaki sorunu çözebilirmiyim.Şimdiden çok saolun yardımlar için.

• Ben gecen sene gs yi 4-0 yendigimiz macta kornayı yakmıştım , servis garantiden değiştirdi Şampiyonluk kutlamalarında da biraz fazla kacırdım sesi kısıldı ama tekrar geldi.

Bu arada hezimet icin minnettarız Bursaya
  • Hesap görüldü ve siz şampiyon oldunuz tebrik ederim.Ama olan benim arabanın kornasıyla benim kendi kornama(sesime) oldu

• Benim ses hala yerine gelmedi

Bu arad nette kornalar 20-30 ytl falan.Orjinaliyle aynı sesi de verir.Bence servise o kadar para verme.Hatta aaüüübeee lerden al
  • bence arabada en gereksiz şey korna
    ben olsam yaptırmam
  • havalı korna alayım.içinede bitane mor ışık tamam işte
  • polis kornası al
    çok süper oluyoooooooo

ben 2 sene kullandım kornayı
    toros ta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi bana orjinal focus kornası lazım.Yokmu bilgisi olan arkadaş
  • aynısı banada oldu. FENERBAHÇE:::gese maçı sorası...ama ne yenmiştik bea...herzamanki gibi....

ben 50 ytl ye stebel korna(ferrari) taktım orjinali iptal ettim.çok memnunum valla...bilmiyorum sıcak bakarmısın?
  • Bazı kasvetli havalarda touareg in de kornası hasta olup üşütüyor ama sonra kendine geliyor. Sanayide Ford çulardan temin edebilirsin diye düşünüyorum.
  • Aslında eski "O 304" kornalarından takacaksın. İnletceksin ortalığı Bildiğimiz "daat" kornanın havalısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual
    bence arabada en gereksiz şey korna
    ben olsam yaptırmam

İhtiyaç olarak kullanıldığı önemli noktalar bulunuyor.
    Niçin böyle düşündünüz acaba?

Selam ile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bazı kasvetli havalarda touareg in de kornası hasta olup üşütüyor ama sonra kendine geliyor. Sanayide Ford çulardan temin edebilirsin diye düşünüyorum.

fortçumu yok krd sen gitme oralara allah muafaza bişey mişey olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bazı kasvetli havalarda touareg in de kornası hasta olup üşütüyor ama sonra kendine geliyor. Sanayide Ford çulardan temin edebilirsin diye düşünüyorum.

fortçumu yok krd sen gitme oralara allah muafaza bişey mişey olur

Bu arada ben bu Ferrari kornalarına gıcık oluyorum. Madem Ferrarin yok kornasını da kullanma

• quote:

ben olsam yaptırmam
    kornalar sayesinde kazalarda %30 luk bir azalma olmuş istatislikler söylüyor bencede korna gereksiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

quote:

ben olsam yaptırmam
    kornalar sayesinde kazalarda %30 luk bir azalma olmuş istatislikler söylüyor bencede korna gereksiz

Ya devrik bir cümle kurmuşsun yada ben anlayamadım.
  • fordun yan sanayisi var.. Sanayideki ford malzemeleri satan yerden çok ucuza bulursun..
    Ayrıca fordun korna seside güzel işte boşver siren sesini yada ferrari kornasını..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

quote:

ben olsam yaptırmam

Ya devrik bir cümle kurmuşsun yada ben anlayamadım.
    arkadaşım araştırmalara göre kornalar bir çok kazaya engel olmuş örnek olarak dalgınlıkla çıkılmak istenilen yolda arkadan gelen araç sürücüsü kornası sayesinde kazayı engellemiş. arkadaşımızda korna gereksiz dedi bende azda olsa kornanın gerekli olduğunu ince bir espri ile anlatmaya çalıştım .....

• evet abi sen espri yapmışsın ama ben anlamadımhergün 16 saat çalışmaktan dünyadan koptum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.