Şimdi Ara

Korkunç Rüyalar Görüyorum :|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nedense bu aralar sık sık korkunç rüyalar görüyorum. Sebebini ise bilmiyorum. Yatarken bildiğim duaları okumama rağmen (ki 10 yaşından beri hep uyurken okurum) korkunç rüyalar görüyorum. Bugün yine gördüm. Rüya görmek sıkıntı değilde. Rüya görüp uyandıktan sonra rüyayı unutsam bile böyle korkuyorum. Neyseki evde ailemle yaşıyorum halen. Beynim 4 Milyon Dolarlık korku filmi çekim sahnesine döndü artık. Çıldırıcam yani. Çok sık olmasada dediğim gibi çok fena oluyor. Neyseki bugnü rüyayı gördüğüm gibi benim telefonun alarmı çalıp beni uyandırdı ve kurtardı. Yoksa ben yine korkudan altıma ....... yani. Sizce ne yapabilirim görmemek için? Çok korkuyorum !!

• Bi psikolog filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stresden olabilir ya da kafana bir şey takılmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni yiyecekler usta geçmiş olsun . Helvan neli olsun ?
  • Fıstıklı olsun

Bunu demeyeli çok olmuştu

• Ben tek kalırken bir rüya görmüştüm 1 hafta etkisinden kurtulamadım.Düşünsenize böyle bir şey olduğunu ve evde tek başınasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Ocak 2016; 8:22:12 >
  • Teşekkürler Hocam , sayende gece artık hiç rahat uyuyamıyacağım 2 hafta felan.

Korkunç Rüyalar Görüyorum :|
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korkunç İlginç Olaylarınız.
    14 yıl önce açıldı
    *Veri Silindi.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bakar niye bakmasın kullanıcısına yanıt
    Bende düşündüm kafam bir şeye takıldı diye ama en son korku oyunu oynayalı veya izleyeli yaklaşık 1 ay olmuştur. Ve rüyamda genellikle Slenderman'i görüyorum. Bi psikolog lazım bana :|
  • namaza başla hocam namaza herşeyin çözümüdür.

bilinçaltına telkin yolla zaten bilinç bunu kendi kendine yapıyor sen bunu böyle yaparak geliştirebilirsin.mutlu bir hayatının olmasına bak.birşeylerle uğraş aklın sosyal ve mutlu kalsın.
  • Nasıl rüyalar mesela? Anlatsana biraz.
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 kere felan KARABASAN olayı olmuştu. Nefessizkaldım sonra uyandım. KARABASAN Artık olmuyor ama yinede korkunç rüyalar görüyorum. Genellikle sürekli olarak SLENDERMAN oluyor rüyamda. Artık çıldırıcam ya. SLENDERMAN Adlı arkadaşın resmini bırakın adını bile 1 aydır ağzıma almıyorum arkadaş. Nereden hatırlıyor benim müthiş beynim bunu ya?

Edit - Neyseki bugün telefon alarmı çalıp beni uyandırdı. Yoksa fena olurdum. Ve rüyamda kuzenimden tuhaf sesler geliyordu , arkamı döndüm bi anda SLENDERMAN gölgesi belirdi ve kuzenim SLENDERMAN oldu. Bir sür yaklaşmayacağım KUZENİME :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5D5A5D52 -- 22 Ocak 2016; 16:58:22 >
  • Bu işi paraya dönüştür.Git holiwuda konuyu göster onlar yapsin ve sende senarist görevi gor

• takma kafana geçer ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Ben tek kalırken bir rüya görmüştüm 1 hafta etkisinden kurtulamadım.Düşünsenize böyle bir şey olduğunu ve evde tek başınasınız.

Hocam bu nasıl bir film çok tırstım.Kadında ayrı bir manyak madem öyle birşey görüyon git kaç evden.

• Hocam beğenin sizden başkalarıda görsün onlarda uyuyamasın bu sayede beni affedersiniz.
  • Dua okumama rağmen diye birşey olamaz ya CSB ya da duayı yanlış okuyorsun.
  • kaygılı bir insan mısın? stresli ve yoğun günler mi geçiriyorsun? canını sıkan bir şey bunların nedeni olabilir. ani tepkiler ve kaygıyla baş edememekte bunun bir sonucudur.
  • La olum izlemeyin şunları ya. Geçen haftalarda gördim bende, bu yaşıma gelmişim ona rağmen gece evdeyken tırstım bunu izledim diye. Psikolojiyi bozar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

La olum izlemeyin şunları ya. Geçen haftalarda gördim bende, bu yaşıma gelmişim ona rağmen gece evdeyken tırstım bunu izledim diye. Psikolojiyi bozar bunlar.

Kesinlikle zaten varsa yoksa bunlardan oluyor beyin kendi kendine senaryo üretcek deil ya bunları unuttuk sanıyoruz ama beynin biryerinde kayıt oluyor ço kdeğişik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.