Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
27
Favori
16.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

güzel ps

kardeş onunki ps benzio ama bnmki gerçek yemin ederimki bak ps falanda yok

Korkunç İlginç Olaylarınız.
  • Not: Korkacaklar okumasın.

Geçen sene bir yaz gecesinde memleketimden(Kırklareli) İstanbul'a dönüyordum. Çok yorulmuştum. Annem babam ve babaannem bir kaç gün eve gelmeyeceklerini söylediler. Bende tamam dedim ve içimde sevinç patlaması oldu. Eve geldim , arkadaşlarımı arayıp evde buluşacaktık ama çok yorulduğum için biraz televizyon izleyip ardından uyumaya karar verdim. Banyoya elimi yüzümü yıkamaya gittim. Elimi yüzümü yıkadım tuvaletimi yaptım ve banyonun ışıklarını kapayıp televizyonun başına yani yatağıma geçtim. Televizyonu izlerken uyuya kalmıştım. Sonra telefona mesaj geldiği için uyandım. Avea dan mesaj gelmiş. Neyse sonra televizyonu kapatıp tuvalete, oradan mutfağa geçtim birşeyler atıştırdıp evde açık lamba televizyon falan kaldımı diye kontrol edip yeniden yattım. Daha sonra yeniden telefonuma mesaj geldi. Yine Avea dan . Telefonu kapamaya karar verdim ve kulağıma banyodan sesler geldi . Gittim banyoya ne göreyim, Musluklar, lamba , küvet, fıskiye hepsi açık . Allah allah dedim kapattım hepsini geri odama gittim. Televizyonda açık ! Oysaki kapatmıştım. Kumanda yatağımın üzerindeydi ve yemek artıkları vardı üzerinde .Oysaki kumandayı ellerim kirli ellemem hemde kumandanın yerinde yani televizyonun altında olması gerekiyordu. Mutfağın balkonuna etrafa öylesine bakmak için gittim. Buzdolabı açıktı ve masada kumandaya bulaşmış yemeğin aynısı vardı. Sanki elle yenmiş gibi sandalyeyede dökülmüştü. Oysaki o yemeği değil sadece salam yemiştim.Sonra balkona gittim etrafı izledim. Aşağıda bizim apartmana ait olmayan 3 tane BMW vardı. Arabalara bakarken içimden birşey geçmiş gibi hisettim ve mutfağın perdeleri sarsıldı. Sanki dışarı bir gaz bulutu çıkıyordu. Balkondan aşağı tekrar baktım ve arabalardan ikisi yoktu. Onca şeyden sonra daha yeni korkmaya başlamıştım daha önceden neden korkmadığımı bilmiyorum o an içime bir şeyler doğdu. Aniden halıya düştümmü desem kendimi attımmı yoksa başkasımı itti bilemem. Gözlerim kapandı bayıldımmı uyudummu bilemiyorum ve gözlerim kapanırken kulağıma hışırtılı sesler geldi. Sabah uyandığımda atletime ketçap bulaşmıştı . Sanki şekilli gibiydi . Böyle D harfi içinde E harfi gibi bir şeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 14 Haziran 2011; 0:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Beyler etkilenecekseniz okumayın. Cinli hikaye ve %100 gerçek. Yani yaşadığıma eminim. Belki halisilasyonda görmüş olabilirim.

Biz 2009 yazında Ankara'ya bir yakınımızın düğününe gitmiştik. Ev olarakta teyzemlerde kalıyorduk. Evin dışında ufak bir bahçe var ve ev gecekondu. Şehir merkezine bayağı uzakta, kırsalda biryer. Yani bildiğiniz varoş mahallesi. Düğün falan bitmiş biz öylesine konuşuyoruz saat 12-1 gibi falan.

Konu birden cinlerden falan açıldı. Babamda bu konularda bayağı bilgili birisidir. Yaklaşık 1 saat falan konuştuk sonra babam eğer cinleri çok düşünürsen yanına gelirler dedi. Birde ıssız yerlerde daha fazla bulunduklarından falan bahsetti. Birde olayı bayağı hararetli tartışıyorduk. Hatta babam Kuran'dan örnek ayet bile söylüyordu. Bende amaan baba salla yav. Olurmu öyle şey cinsinden tepki vermiştim. Hay vermez olaydım

Neyse biz yattık. Babamla aynı odada kalıyoruz. Ben kendi kendime gece uyandım fakat neden uyandığımı bilmiyorum. Sanki birisi beni uynadırmış gibi. Hafif döneledim. Sol tarafıma döndüm. Yataktan aşşağı baktığımda ne göreyim!

Acayip bir yaratık. 50-60 cm boylarında falan. Suratı insanı andırıyordu fakat sürekli değişiyordu. Yani ağzı burnu falan yer değiştiriyordu. Ben 1-2 saniye öyle bakakaldım ama benim atıklar yavaş yavaş baş vermeye başladı

Soluma nasıl döndüğümü hatırlamıyorum. Ne kadar duğa biliyorsam hepsini okudum. Yani namaz bile kılmayan ben sanırsın hacdan geliyor Yorganı kafama çektim içe doğru mıçıyorum. O yarım saat nasıl geçti bilmiyorum. Sonra nasıl uyandıysam aynı şekilde geri uyumuşum.

İşin garip yanı hiç sesimi çıkarmamıştım. Sanki olmasını bekliyor gibiydim. Zaten sesimi çıkarsaydım babam yastığı tuttuğu gibi benim kafayla kaynaştırırdı Herhalde cinde o sıra bir "zaaaaa" çekmiştir

ACDC dinleyerek okudum. Ter bastı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkayaalp -- 14 Haziran 2011; 0:29:04 >

• altıma mıçıcam lan harbi korktum
  • %50 sini felen okudum konunun, sağlam olaylar var.
  • Mesajımız yer alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Not: Korkacaklar okumasın.

Geçen sene bir yaz gecesinde memleketimden(Kırklareli) İstanbul'a dönüyordum. Çok yorulmuştum. Annem babam ve babaannem bir kaç gün eve gelmeyeceklerini söylediler. Bende tamam dedim ve içimde sevinç patlaması oldu. Eve geldim , arkadaşlarımı arayıp evde buluşacaktık ama çok yorulduğum için biraz televizyon izleyip ardından uyumaya karar verdim. Banyoya elimi yüzümü yıkamaya gittim. Elimi yüzümü yıkadım tuvaletimi yaptım ve banyonun ışıklarını kapayıp televizyonun başına yani yatağıma geçtim. Televizyonu izlerken uyuya kalmıştım. Sonra telefona mesaj geldiği için uyandım. Avea dan mesaj gelmiş. Neyse sonra televizyonu kapatıp tuvalete, oradan mutfağa geçtim birşeyler atıştırdıp evde açık lamba televizyon falan kaldımı diye kontrol edip yeniden yattım. Daha sonra yeniden telefonuma mesaj geldi. Yine Avea dan . Telefonu kapamaya karar verdim ve kulağıma banyodan sesler geldi . Gittim banyoya ne göreyim, Musluklar, lamba , küvet, fıskiye hepsi açık . Allah allah dedim kapattım hepsini geri odama gittim. Televizyonda açık ! Oysaki kapatmıştım. Kumanda yatağımın üzerindeydi ve yemek artıkları vardı üzerinde .Oysaki kumandayı ellerim kirli ellemem hemde kumandanın yerinde yani televizyonun altında olması gerekiyordu. Mutfağın balkonuna etrafa öylesine bakmak için gittim. Buzdolabı açıktı ve masada kumandaya bulaşmış yemeğin aynısı vardı. Sanki elle yenmiş gibi sandalyeyede dökülmüştü. Oysaki o yemeği değil sadece salam yemiştim.Sonra balkona gittim etrafı izledim. Aşağıda bizim apartmana ait olmayan 3 tane BMW vardı. Arabalara bakarken içimden birşey geçmiş gibi hisettim ve mutfağın perdeleri sarsıldı. Sanki dışarı bir gaz bulutu çıkıyordu. Balkondan aşağı tekrar baktım ve arabalardan ikisi yoktu. Onca şeyden sonra daha yeni korkmaya başlamıştım daha önceden neden korkmadığımı bilmiyorum o an içime bir şeyler doğdu. Aniden halıya düştümmü desem kendimi attımmı yoksa başkasımı itti bilemem. Gözlerim kapandı bayıldımmı uyudummu bilemiyorum ve gözlerim kapanırken kulağıma hışırtılı sesler geldi. Sabah uyandığımda atletime ketçap bulaşmıştı . Sanki şekilli gibiydi . Böyle D harfi içinde E harfi gibi bir şeydi.

• Yahu hem tirsiyorum hem okumak istiyorum yazmayin soyle seyler
  • uyku felci, yani halk tabiriyle karabasan denen olayı yaşaya yaşaya tecrübe eden biri olarak bir uyku felci olayımı anlatayım

o gece pek uykum yoktu, elektro gitarda nothing else matters çalışıyordum tablardan bakarak. bir ara mutfağa gidip bir şeyler atıştırdım, sonra gelip çalışmaya devam ettim. en son parçanın solosuna çalışmıştım sonra uykum gelince gitarı bıraktım ve yattım. saat 4'e yaklaşmıştı. 4 buçuğa kadar uyuyamadım. en son yarı uyanık halde 3 harfliler geldi aklıma, içime korku düştü. normalde rahat biriyimdir ama size şöyle söyleyeyim eğer uyku felci olacaksa bunu yarı uyanık yatağınızda ya da rüya ile bağdaşık yaşayabilirsiniz. neyse, odanın kapısı aralıktı, koridorun ışığı geçiyordu içeri. kapının oraya döneyim dedim, tam döndüm ki oradan gelen görünmez bir varlıkla birlikte (tabiki öyle birşey yok) üzerime felç üstüme çöktü. şimdi görünmez varlık demem olayın inandırıcılığını biraz bozuyor sanırım ama varlıkta demeyelim biz ona o halde, o ruh halinde bir şeyin geldiğini hissettim işte adını siz koyun. olmayan bir şey. arkadaşlar bu konuda az çok bilginiz varsa felç sırasında beynin bir kısmının komut iletmediğini biliyorsunuzdur. e haliyle ben de elimi kolumu kıpırdatamadım. biraz öyle kalınca gözlerimi çevirerek pencereye bakmaya çalıştım tamamen uyanmak için, sokaktan yansıyan ışık belki yarı uyku durumumdan beni çıkarır diye düşündüm, kendimi çok zorladım ve uyandım, ama tam uyandığım söylenemez. uyanır uyanmaz sağ kolum pencereye doğru kalktı bende biraz doğruldum ve o anda felç yine çöktü. serçe parmağım nedense büküktü anlamadım. elimi silüet şeklinde görüyordum karşımda pencere olduğundan. tabi bunlar olurken ben ne uyuyorum ne uyanığım, ikisi arasındayım yani. kolum havadaydı hala, bir süre kilitlendim öyle. en çok orda kasıldım çünkü bayağı bir uzun sürdü, sonra bitince yatıp direk rüyaya dalmışım. rüyadayken de 2 defa daha geçirdim ama onlar rüya olduğundan çok iyi hatırlamıyorum karmakarışık bir şeydi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

uyku felci, yani halk tabiriyle karabasan denen olayı yaşaya yaşaya tecrübe eden biri olarak bir uyku felci olayımı anlatayım

o gece pek uykum yoktu, elektro gitarda nothing else matters çalışıyordum tablardan bakarak. bir ara mutfağa gidip bir şeyler atıştırdım, sonra gelip çalışmaya devam ettim. en son parçanın solosuna çalışmıştım sonra uykum gelince gitarı bıraktım ve yattım. saat 4'e yaklaşmıştı. 4 buçuğa kadar uyuyamadım. en son yarı uyanık halde 3 harfliler geldi aklıma, içime korku düştü. normalde rahat biriyimdir ama size şöyle söyleyeyim eğer uyku felci olacaksa bunu yarı uyanık yatağınızda ya da rüya ile bağdaşık yaşayabilirsiniz. neyse, odanın kapısı aralıktı, koridorun ışığı geçiyordu içeri. kapının oraya döneyim dedim, tam döndüm ki oradan gelen görünmez bir varlıkla birlikte (tabiki öyle birşey yok) üzerime felç üstüme çöktü. şimdi görünmez varlık demem olayın inandırıcılığını biraz bozuyor sanırım ama varlıkta demeyelim biz ona o halde, o ruh halinde bir şeyin geldiğini hissettim işte adını siz koyun. olmayan bir şey. arkadaşlar bu konuda az çok bilginiz varsa felç sırasında beynin bir kısmının komut iletmediğini biliyorsunuzdur. e haliyle ben de elimi kolumu kıpırdatamadım. biraz öyle kalınca gözlerimi çevirerek pencereye bakmaya çalıştım tamamen uyanmak için, sokaktan yansıyan ışık belki yarı uyku durumumdan beni çıkarır diye düşündüm, kendimi çok zorladım ve uyandım, ama tam uyandığım söylenemez. uyanır uyanmaz sağ kolum pencereye doğru kalktı bende biraz doğruldum ve o anda felç yine çöktü. serçe parmağım nedense büküktü anlamadım. elimi silüet şeklinde görüyordum karşımda pencere olduğundan. tabi bunlar olurken ben ne uyuyorum ne uyanığım, ikisi arasındayım yani. kolum havadaydı hala, bir süre kilitlendim öyle. en çok orda kasıldım çünkü bayağı bir uzun sürdü, sonra bitince yatıp direk rüyaya dalmışım. rüyadayken de 2 defa daha geçirdim ama onlar rüya olduğundan çok iyi hatırlamıyorum karmakarışık bir şeydi zaten.

karabasan bna geçen sene haftada 1 yada 2 kere genelde cuma günleri sabah namazına karşı oluyodu ilk başlarda altıma mıçıyodum sora araştırdıktan sora bunun uyku felci olduunu anladım yani beyin daha açılmamış ama siz uyanmıssınız gibi bişi zaten hep yorgun olduğunuz zaman oluyor artık geldiinde kelimei şehadeti çekiyorum direk gidiyor.böyle kitlenme olduğu zaman kelimei şehadet çek düzeliyosun

• ouu bu hikayeler ne aga :D tırstım valla hepsini okumadım okurum okuldan sonra bu sabah banada bişey oldu
  • Harbi yusuf yusuf olmaya başladım bu konuyu okuduktan sonra geceleri ter basıyo korkudan uyuyamıyom
  • %100 gerçektir! korkcaksanız okumayın! kesinlikle gerçektir uydurma değildir..

arkadaşlar yaş 14'dü o zamanlar.dayımlara gitmistik,benim kuzenim gamze var benden 1 yaş büyük.neyse bana dedi "geçen gün bana karabasan geldi" filan filan bayağı anlattı.ya o gece bayağı tırsmıştım tabi.1 hafta boyunca sürekli karabasan hikayeleri,filmleri v.s izledim izledim.1 hafta sonra gece yatağa girdim.anannem yan bazada yatıyor.neyse gece 2 gibi sebebsiz bi yere uyandım.camı açtım baktım etrafa bir süre , sonra kafamı yastığa gömüp uyumaya koyuldum.tam uykuya dalcağım sırada bi motor sesi geldi veya motor sesine benzer birşey.ve tabi 1 hafta boyunca okuduğum filmler,hikayelerden aklıma direk karabasan geldi.o sırada ananne diye bağrıcaktımki sesimin çıkmadığını fark ettim.hepsi gerçekti ve nasıl terlediğimi anlatamam.kımıldayamadım,konusamadım.gözlerimi açarken bile zor açıyordum.ama bir varlık görürüm diye gözümü kapadım hemen.ama inanılması zor gözümü kapattığımda bir ışık görüyordum.bu olay 3-5 dakika sürdü.sonra birden nasıl uyandım bilmiyorum sıçradım.hemen anannemi kaldırdım.onun yanında yattım o gece.ve yaklaşık 1 ay boyunca her gece aynı şey oluyordu.okula gidemiyordum bazen uyku düzenim bozulduğu için.en son istanbul tıp fakültesi (çapa) da psikoloğa gittim.bana herşeyi anlattı. kısaca anlatmak gerekirse karabasan ;

(uyku halimiz)-1 ------- 0(yarı uyanık,yarı uykulu halimiz) -------- +1(uyanık halimiz)

tam uykuya dalcağımız an 0 noktası.bu noktada beynimize yer etmiş şeyleri gözümüz açıkken görmemiz mümkünmüş.yarı uykulu yarı uyanık olduğmuz için uyku felçi geçiriyoruz.bu yüzden ne konuşabiliyor,nede hareket edebiliyoruz(beynimize görev gönderen sinirler çalışmıyor bu esnada o yüzden).ve tabaki karabasan diye birşey yokmuş.halk uydurması.biliyorsunuz türk halkı abartmayı çok seviyor.sonuç olarak 3 senedir birşeyim yok.arasıra uyku felçi geliyor.tek yapmanız gereken kendinizi zorlamak.ben hemen parmaklarımı oynatıyorum,gözümü aydınlık yerlere kaçırıyorumki hemen uyanayım.yoksa 3-5 dakika gerçekten çok zor dakikalar geçirebiliyorsunuz.korkmanıza gerek yok ama.şunuda söylemek isterim psikoloğa gitmeden önceki 1 ay hayatımda yaşadığım en zor 1 aydı...

• yatağımdaki surat
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

yatağımdaki surat

Selam surat nasılsın,

bana en son ilkokul yıllarımda oluyodu oda çok böyle olayları konuşuyoduk ondan kaynaklanıyor büyüdükçe korkmamaya başladım, o günden beridir şükür bir kere bile olmadı, 16 yıl felan oldu

• Başka hikaye yok mu?
  • 2-3 sene evvel yazlığa gittiğimizde herşey gayet normal şekilde ilerliyordu.Komşular evlerine taışnıyor yardımlar ediliyor çaylar ikram ediliyor vs vs.Birgün komşuya çaya gittiğimizde konu botlardan teknelerden açıldı.Deniz kenarındaki seti oydurup bot garajı yapacağını anlatıyordu komşumuz , ardından babam bilirsiniz burası eskiden mezarlıkmış derin yaptıracaksanız belediyeden birilerini çağırmanızı öneririm demişti.O gün bilgisayarda beldenin tarihini araştırdım gerçektende öyleydi , osmanlı zamanına dayanıyordu tarihi.Tüm sahil beldesi mezarlıktı ! oturduğumuz yerler kumsal tepe .. herneyse 1-2 gün geçti biz arkadaşlarla denize giriyoruz ,eğleniyoruz baktım sahil kenarına kürekli işçiler yanaşıyor (arkadaşlarada anlatmıştım) beyler geldiler geldiler diye seslendim , yavaş yavaş çıktık kumsala onlar kazarken devamlı çay ikramında bulunuyordu ev sahibi bizde biraz otlandık.İşçilere habire yandan anlatıyorduk burası eskiden mezarlıkmış vs vs. muhabbetler geçerken akşam üstü oldu.İşçiler henüz daha dış set taşlarını kırmıştı.Bizde yarın ne yapacağımızı arkadaşlarla planlarken (biz eve çıktık) kumsal tarafından Metin abiiiii diye bir ses çıktı biz aha dedik kesin buldular , evet gerçektende bulmuşlardı (gece 2-3 suları) sonrasında bizi yaklaştırmadılar ama duyduklarım şunlardı. Çok eskilerden kalma 2 tane korsan iskeletiymiş sanırım taşa dayalı şekilde ölmüşler yada başka birşey olmuş bilmiyoırum ama bunlar yağ gemilerini yağmalarlarmış.
    Bu olay Tekirdağ değirmenaltında oldu %100 gerçektir kime sorsanız anlatır.
    Daha sonra Değirmenaltı yazlık beldesinin tepesindeki gizemli değirmeni anlatırım. ( isminin geldiği yer)

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Daha iki gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.

KORKUNÇTUR OKUNMAMASI TAVSİYE EDİLİR

Arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Dediğim yerin başlangıcından ss

• Beyler astral izdüşüm yaşayanınız var mı? Yani uyurken ruhu gezip başka diyarlara gidenler;insidious diye bir film izledim bununla ilgili
  • tamamını okudum,sallamasyonlar çoğunlukta
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.