arkadaşlar tvde benim en sevdidğim film serileriden olan korkunç bir film 3 var ama izliyemiyorum çünkü annem kardeşlerim hep kişi var nasıl izlicem.Cinsel olje çok filmde.neeten izlicem desem kota gitçek:(.Of ya.
git dvd al yarın.. tak izle pc de babalar gibi
izle bişi olmaz ben annemle babamla family guy fln izliom hiçbişi olmuo
Ben niye cinsel obje göremedim hiç ?
quote:
Orjinalden alıntı: @lperen
Ben niye cinsel obje göremedim hiç ?
göreceli & dereceli
bide dvd ye paramı vercem.:)).Valla seirsini indircem netten.Süper bişi film ya
beraber izle olm nolcak çocuk musun ya alala kardeşini at odadan olsun bitsin veya o da izlesin zararı olmaz
abi cinsellikle direk bir yoldan alakası yok.dolaylı yoldan var ama onlarda az bence. film süper zaten bu seriye bitmişimdir hep.çok güzel espriler vardı.adam kendisi başkan ve bana başkanı bağlayon diyo en çok oraya koptum ya
Film çok saçma geldi bana , uzaylılar falan . Bi de son sahnede kızın elinde bıçak kapı açılıyo kız kuyuya düşüyo falan :D
Diger serileri daha hoşuma gitmişti .
cinsel obje nedir bir açıklarmısın bana?
Kastettiğin cinsellik içeren unsurların çokluğu falansa eğer bence film gayet ailece izlenebilecek bir filmdi. Tabii herkesin yetiştiriliş tarzı yada aile yapısı farklıdır ama açıkçası ben bu filmde çok bir cinsellik görmedim.
Temel İçgüdü değil bu, Scary Movie..
o film çok kötüydü ya...
quote:
Orjinalden alıntı: ß.m.Ø
cinsel obje nedir bir açıklarmısın bana?
Kastettiğin cinsellik içeren unsurların çokluğu falansa eğer bence film gayet ailece izlenebilecek bir filmdi. Tabii herkesin yetiştiriliş tarzı yada aile yapısı farklıdır ama açıkçası ben bu filmde çok bir cinsellik görmedim.
Temel İçgüdü değil bu, Scary Movie..
biri sana mail mi atıyor ya yada cepten çaldırıyorda olabilir
ulusal kanal oldugu için o tur yerleri kesmişlerdir sorun olmaz zaten 3. filmde pek bişi yok
1-2-3 güseldi ama 4.sünün ayrı bir güselliği var
Ya bu filmde hiç bir şey yok, tertemiz film. Sen ilk filmi izlemedin heralde...
kişiye göre değişir. bazı yerlerde bende orayla ilgilenmiyormuş gibi yaptım. herkesin yetiştirilme tarzı farklıdır.
kardeş sonuna kadar katılıyorm,aile ortamında bu tür şeyler izlenemiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
kardeş sonuna kadar katılıyorm,aile ortamında bu tür şeyler izlenemiyor
aynen katılıyorum bende salaklık ettim daha hiç izlememiştim filmi kuzenler bize geldi neyse cd yi taktık izliyoz korkunç bir film 1 miydi 3 müydü neydi neyse birden başladılar bütün kuzenlerime rezil oldum yaa aralarında kız da vardı şimdi erkekler sen kızmısın bunlarada bakı ver artık falan derler diye filmi kapatamadım e kızlarda gözlerini kaçırıp duruyo çok zor durumda kalmıştım sonunda hemen ileri sardırdım filmi durumu kurtardık hafiften
ordaki sarışın kız(sindy galiba) aşırı derecede tahrik edici ve de çok güzel..