Şimdi Ara

korkularım yaşamamı engelliyo.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
5.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Saçmalığın daniskasi ... Konuyu açan arkadas korkusundan moda sahile gidemiyorum demiş, sen adamı cevaevine göndereceksin..
    Konu sahibi arkadas anlık duyguları ile sağlıklı düşünemedin herseyi yapabilir.. Bu karşısındaki insan kadar kendisine de cok ciddi zarar verebilecek sonucları doğurur..

----

Konuyu açan arkadasa tavsiyem bir psikologa danışın düzenli olarak terapiye gitmesidir. Eger var olan korkuları hayatını yaşanmaz hale getirmemiş olsa git demem, lakin artık hayatı çekilmez hale gelmiş ve bunun farkında olmakla birlikte yardım arayışı icinde ..

Umarım yukarıda ornegi oldugu gibi akla ve mantığa uymayan, saçma sapan yorumlara aldanıp bir hata yapmadan profesyonel bir kişiye danışır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminJuri

yanına bi kesici alet al mesela arka cebine bıçak koy.
    Ama ölmek üzere olmayacağın zamanlarda çıkartmayacaksın.Sadece çok korktuğun gibi öleceğin yaralanacağın zamanlarda çıkartacaksın.
    O arka cebinde duracak ona güvenerek devam et

Scorpion adlı arkadaşa katılıyorum. Böyle insan öldüren çok adam var.
  • sağlam bi dayak ye kendine gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicktheir

Pardon yanlış yazmışım, psikiyatriye git dicektim. Sorunlarını söyle, tedavi sürecin belirlenir ve ona göre ilaç yazılır. Bu arada dediğim gibi dövüş kursuna gitmen de büyük fayda sağlar bence.

en ufak dozdaki en sıradan ilaçlar bile aşırı etki yapıyo. korkuyorum artık bunları yaşayacağıma korkak yaşıyım diyorum
  • Kardeş Ekşi'den panik atak başlığına bir bak bence. Orada bu hastalığı yenenler nasıl yendiklerini anlatıyorlar. Belki sana bir yol gösterir orada yazılanlar...
  • Karşındaki de insan metalden değil ki çek bıçağı sok gitsin sana zarar geleceğine ona gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir dövüş sporuna yazıl. Bir dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler durum aynı devam ediyo
  • Kanka 7 yıl olmuş nasılsın? İnşallah yenmişsindir korkularını.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kız nasıl buldun bu halde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay be 7 yıl olmuş, ben 7 yıl önce fakülteye yeni girmiştim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.