Şimdi Ara

korkularım yaşamamı engelliyo.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
5.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Redlife35

Yas kac hocam kucuklugunde bu tarz bir durum var miydi ne zaman basladi

24 kendimi bildim bileli korkağım

quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Askere gittinmi

hayır ondanda korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartofmine

Ulan upuzun mesaj yazdım gidiverdi ya. Neyse. Sana dayak ye diyen adamları ciddiye alma. Klavye başından konuşmak kolay. En son kavgamda benden iri ve tahminimce en az 10 yaş büyük adam suratımda şişe parçaladı. Millet artık hasta. Çoğu adam bilek bileğe mücadele edecek cesarete sahip değil. O yüzden boks yap. Orada kimse kimseyi hemen dövmez. Sparring yapana kadar en az 3-4 ay çalışacaksın. Camiası da temizdir. Daha dün 15 yaşında çocuk geldi salona. İlgilendik, ettik. Onun kadar olamaz mısın? Yumrukların güçlenecek, kendini savunabileceksin. Birşeyler bildiğin için kendine güveneceksin. Şu an attığın yumruk yumruk bile değil emin ol.

Ve bu durum insani bir durum. Yetişme tarzıyla alakalı. Senin gibi olup da bunu dile getirmeye korkan bir çok kişi var. Bilgisayar başından kalkmayan bir jenerasyon yetişiyor. Sen sanıyor musun ki bu adamlar da senin gibi korkmuyor? O yüzden bu durumu çaresizlikmiş gibi algılama. Ve adımını at. Olmazsa pskiyatra gidip herhangi bir anti depresana başlayabilirsin. Seni bir süre itekler. Fakat sonrası sana kalmış. Eğer işi sadece ilaca bırakıp yaşam tarzını değiştirmezsen işler vahim.

suratın düzeldimi peki hocam ? iz felan kaldımı. box bana cesaret verirmi gerçekden.. ya burnum kırılırsa ? ya rezil olursam izlemeye gelenlere birde yaşam tarzını baya değiştirdim. evden çıkmıyodum kalabalıkdan korkuyodum şimdi çok daha iyiyim allaha şükür. bu iyi halim düşün.

• Sosyal fobik ama kız arkadaş yapacak kadar cesaretli ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Sosyal fobik ama kız arkadaş yapacak kadar cesaretli ilginç.

dışarda gezme kalabalığıa ve kapalı alanlara girme konularını aştım. yendim onları. şuan ben sadece dayak yemek ve tartışmaya girmekden korkuyorum . kızla yada tek çok rahat dolaşıyorum. ama kızla el ele sahilde gezmeye korkuyorum
  • şaka mı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

şaka mı bu ?

ney ?
  • Özgüvenin olmadığı için dayak yiyeceğinden yaralanacağından korkuyosun kendini korumak için dövüş sporlarıyla ilgilen sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxata

Özgüvenin olmadığı için dayak yiyeceğinden yaralanacağından korkuyosun kendini korumak için dövüş sporlarıyla ilgilen sorun kalmaz.

sadece dayakdan değilki hocam
  • kimse varmı
  • boksa başla hemen az dayak ye düzelir herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

kimse varmı

Özgüven kasman lazım kardeş.
    Bizim millet pek laftan anlamaz.Adama bu kıyafet sana olmamış deyip eleştirir hemen tartışma çıkarır,olay çıkar falan.Mesela bizim bir arkadaş ,bir kıza salak demişti.Kız abisini aramış.Abisi de 5-6 kişiyi toplamış çarşının ortasında bizim arkadaşı dövdüler.Bende bunu bildiğim için birileriyle konuşurken alttan alıyorum he kardeş he diyorum.
    Boksa falan yazıl kendine güvenin artar.Çaycıyla falan konuşamıyorum demişsin ama kız arkadaşın varmış.Bu konuda bir şey diyemeyeceğim o yüzden.
  • Bendede var değişik korkular.Dışardan yaşamayan bu durumun zorluklarini tahmin edemez.Bende gobegin az üzerinde yüksek derecede korku endişe oluyor.Buda beni kitliyor tabi.Soyyaliteyi engelliyor.Artı ilaç antideprasan ilaç dahi kullanamiyorum.Bagirsaklarmi bozup vücutta kalıcı lekelenmeler yapıyor.Şimdi ise gidicem evden nasıl cikicam onu dusunduruyor bu kaygı hali.Bu durum genetik bende.Kullandığım bazı ilaçlar durumu o kadar degistirdiki.Hacı murat ile bwm arasındaki fark kadar.Kızlarla konuşmayA başladım özgüvenini tavan yaptı iş performansım katlandı.Ilaçları bırakınca bu etki bir kaç ay dewam ediyor.Evliliği bile düşünüyorum.Sonrasinda başa dönüyorum.Evde telle konusamiyoruz.Çıkıyoruz balkona.Gerçekten en kötü hastalıkların başında geliyor bence.Hayatın hep iniş çıkışlarda oluyor.

• Bugünde çok iyiyim.Göbek üstümde sıkıntı yok.Hipet aktivite var.Arkadaslarla dışarı cikicam.Düne göre hiç özel bir şey yapmadım.Niye böyle acaba.Bu durumla alakalı cevap veren olursa sevinirim.

• quote:

evet dediğim gibi korkularım benim yaşamamı engelliyor , bunları yazarken bile gözüm doluyor 24 yaşına geldim erkek halimle karı gibi herşeyden korkuyorum. karanlık yükseklik kalabalık. hadi bunları sallada. hala biri ile kavga etmekden korkuyorum bu yaşda.. kız arkadaşımla gezemiyorum korkudan. ya biri laf atarsa sataşırsa diye. zaten biri laf atsa yada sataşsa bittim.. hiç bişey yapamam kalırım öyle...

he ne oluyo diyeceksiniz. vallahi bende bilmiyorum nasıl oluyo ama birden kalp atışlarım hıp hızlı atmaya başlıyo ve durmadan çarpıyo. ellerim titriyo konuşamıyorum cevap veremiyorum. ya kavga olursa öldürülürsem,bıçaklanırsam ve bi yerime bişey olursa diyorum aklıma bunlar geliyo. apartmandaki komşuya işyerindeki çaycıya yada dışardaki satıcıya vb. hiç kimseye karşı bişey söyleyemiyorum. kazıklansam bile sesimi çıkaramıyor geçiyorum.. iş yerindeki çaycı kadına bile bişey diyemiyorum. anında kalp atışlarım hızlanıyo ve terlemeye başlıyorum. içimde bir ürperti oluyo anlamsız bi şekilde. ya beni rezil ederse diyorum mesela..

moda sahiline gidip oturamıyorum kız arkadaşımla çiçekciler gelir rahatsız eder laf atar kavga çıkar diye.. kızın yanında rezil olurum diye korkuyorum vallahi.

ya bir çok örnek varda cidden anlatamıyorum gözüm doluyo. hayat zehir oluyo arkadaşlar adım atamıyorum nerdeyse vallahi billahi bıktım artık ya..

ne yapmamı önerirsiniz ?

sende farkettiğin en önemli şey anksiyete bozukluğu var ne olduguna googlede bakabilirsin sürekli kötü bişi olcak içindesin.Özgüvenini yerinde değil özgüvenini yerine getirecek şeyler yap, çevre edin gez dolaş korkma

• Sosyal fobi. kısa bi zamanda aşılıvericek bi durum değil sabırla savaşman destek alman gerekiyor
  • Kardeş aynı şey bende de vardı bir spor salonuna git kas yap dövüş öğren kendine güvenin olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirden delirttin beni he.Birinden başlìcan işte kavga için dövüş sporlarına git boks olabilir.Canım acır diye düşünürsen sende intihar edicek cesarette yoktur...

Sosyal fobi ne alaka hiç mi arkadaşın yok varsa dedigim gibi boksa git orda disiplinde ögreniceksin merak etme.Birisi sataşırsa ne yapacagını bilirsin.

• quote:

evet dediğim gibi korkularım benim yaşamamı engelliyor , bunları yazarken bile gözüm doluyor 24 yaşına geldim erkek halimle karı gibi herşeyden korkuyorum. karanlık yükseklik kalabalık. hadi bunları sallada. hala biri ile kavga etmekden korkuyorum bu yaşda.. kız arkadaşımla gezemiyorum korkudan. ya biri laf atarsa sataşırsa diye. zaten biri laf atsa yada sataşsa bittim.. hiç bişey yapamam kalırım öyle...

he ne oluyo diyeceksiniz. vallahi bende bilmiyorum nasıl oluyo ama birden kalp atışlarım hıp hızlı atmaya başlıyo ve durmadan çarpıyo. ellerim titriyo konuşamıyorum cevap veremiyorum. ya kavga olursa öldürülürsem,bıçaklanırsam ve bi yerime bişey olursa diyorum aklıma bunlar geliyo. apartmandaki komşuya işyerindeki çaycıya yada dışardaki satıcıya vb. hiç kimseye karşı bişey söyleyemiyorum. kazıklansam bile sesimi çıkaramıyor geçiyorum.. iş yerindeki çaycı kadına bile bişey diyemiyorum. anında kalp atışlarım hızlanıyo ve terlemeye başlıyorum. içimde bir ürperti oluyo anlamsız bi şekilde. ya beni rezil ederse diyorum mesela..

moda sahiline gidip oturamıyorum kız arkadaşımla çiçekciler gelir rahatsız eder laf atar kavga çıkar diye.. kızın yanında rezil olurum diye korkuyorum vallahi.

ya bir çok örnek varda cidden anlatamıyorum gözüm doluyo. hayat zehir oluyo arkadaşlar adım atamıyorum nerdeyse vallahi billahi bıktım artık ya..

ne yapmamı önerirsiniz ?

sen panik ataksin kardesim
    psikiyatriye gorunmen lazim
    o kadar olmasada bendede var bu durum
    pabik atak teshisi koydular

• Pm attim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozaman Kütahyalı

quote:

kimse varmı

Özgüven kasman lazım kardeş.
    Bizim millet pek laftan anlamaz.Adama bu kıyafet sana olmamış deyip eleştirir hemen tartışma çıkarır,olay çıkar falan.Mesela bizim bir arkadaş ,bir kıza salak demişti.Kız abisini aramış.Abisi de 5-6 kişiyi toplamış çarşının ortasında bizim arkadaşı dövdüler.Bende bunu bildiğim için birileriyle konuşurken alttan alıyorum he kardeş he diyorum.
    Boksa falan yazıl kendine güvenin artar.Çaycıyla falan konuşamıyorum demişsin ama kız arkadaşın varmış.Bu konuda bir şey diyemeyeceğim o yüzden.

şuan ne alemde ? bişey oldumu dayakdan sonra hocam ?

quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

boksa başla hemen az dayak ye düzelir herşey

boksa başla düzelir he. vay be : ) bu kadar kolaydı demek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E017C29F7 -- 2 Mart 2014; 23:20:48 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.