fear,condemned,doom 3 hele doom 3 te koca yaratık varya üzerime koşarak geliğinde ne tırsardım yaw
Nasıl olduysa FEAR ıda DOOM3 üde gece bitirdim. Şimdi hayatta bitiremem ama
Doom 3 o kafalar yerin altından çıkıyor ya bırrrr oluyorum.
Küçükken ilerlemeli oyunları tek başıma oynamaya korkardım. Köşeyi döncem aniden adam çıkcam diye oynayamazdım mesela.
Şuan ise az oynamama rağmen; fear.
kesinlikle doom3... Oyunu oynayamadığım için silmiştim korkudan
ilginç olacak ama ben farcry de gece saat 3 de falan canavarlar arkadan gece ormanda sesizce saldırınca gerçekden ürberirdim
Barbie oynarken korkuyorum; ya arkamdan biri gelip beni enselerse diye Şaka bir yana Silent Hill 2-4 oynarken çok korkmuştum. Bir de Half Life 1 oynarken korkuyordum.
quote:
Orjinalden alıntı: Ygal
Barbie oynarken korkuyorum; ya arkamdan biri gelip beni enselerse diye Şaka bir yana
çok komik bea
quote:
Orjinalden alıntı: bloodwayne
Condemned ı oynayamıyorum Az önce oyniyim dedim nası gerilmişsem bi adam çıktı aniden bağardım , kapattım. Tek bitiremiceğim oyun o olcak heralde
Bende o oyunu bi süre sonra oynayamamıştım (nedeni korku değil ilerledikçe oyun kendini tekrarlıyodu)
half life1'le ilk tanıştığımda 1-2 bölüm geçmiştim ama acayip tırsmaya başlamıştım tırsma değil de bunalım gibiydi,geceleri rüyama giriyordu oyun snra 2-3 hafta bıraktım oyunu,sonra bitirdim,doom3'te baya baya bi tırsmıştım.
ayrıca pek bilen olmaz ama shadowman diye bi oyun vardı,dehşet tırsıtıcıydı,bence hala o kadar adamı korkutan bir oyun daha yok..