Şimdi Ara

KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 33 yaşındaki bilal kısa ile anlaşmışız (kaynak=senfo)

yahu kardeş yabancı sınırı kalktı .. gidip kankanı niye alıyorsun takıma kankanla git çay iç tavla oyna sinemaya git ama galatasaraya getirme
    sonra gider bide eski süper oyuncusu niasse yi getirir defansada güray ı getirir en sonda gider donk u alır tranferi kapar seneyede CL tarihinin en zor CL sinde
    sıfır çekeriz

• Tamam çağırın Mancini yıldızlarıyla gelsin.(Ontivero,Hajrovic,Burdisso vb.)
  • Resmi olarak transfer aciklanmadigi sürece hiçbir habere inanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi 31 yaşında, ikincisi bu adamı sonuçta CL için almıyorsun. Sözleşmesi yok, tanıdığın adam performansını ve yeteneklerini biliyorsun rotasyon oyuncusu. Lig uzun maraton onlar da lazım olacak.

Tabi bütün transferler benzer nitelikte olursa ben de eleştiririm. Ancak öyle olmayacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilale para vericeğimize yaşıtı xabi alonsoyu alsak perferct olr
  • Biraz daha abartıp Bilal'ı 36 yaşına çıkarsaydın bari. Kendini haklı göstermek için böyle abartılı mesajlar atmayın. Daha sezon bitmedi Cl de sıfır çekmekten bahsediyorsun. Transfer sezonu başlasın, kimler gidecek kimler gelecek o zaman fikrini söylersin.
  • gs de vefa semt adı değildir
    gökhan değirmenciyide almışız sırada emre güral
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Veysel Sarı büyük takım oyuncusu da Bilal Kısa değil mi kanki?

http://forum.donanimhaber.com/m_87575893/f_//tm.htm#87575893
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Veysel Sarı büyük takım oyuncusu da Bilal Kısa değil mi kanki?

Kardeşim bırak adamın önceden ne dediğini..

Sence Bilal büyük takım oyuncusu mu?Bence hem Veysel hem Bilal leş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_103809461/f_//tm.htm#103809461

Bak senin içinde buldum bi tane, Prandelli kalsaydı da 7 milyon € çöpe gitmeseydi diye konu açmışsın

Şimdi şampiyon olduk o Hamza hoca BJK ile FB yi geride bıraktı, Rizey ye çay içmeye gidiyoruz

Bilal Kısa ya gelince, kendisini uzun zamandır izlerim ve GS neden bu adamı almaz ortasahada mükemmel işler yapıyor, 10 asist , 10 gol ile oynar diye düşünüyordum, zaten imzamda da yakın zamana kadar Bilal Kısa için yazılmış bi not vardı, Fatih Terim milli takıma davet ederek bu yaşında Bilal i onurlandırdı.

Siz Ontivero, Hayroviç v.s. takılın, size gelmez Türk oyuncuyu metetmek.

• ya nereye lazım olcak zaten 40 kişiyiz
  • quote:

quote:

quote:

Bak senin içinde buldum bi tane, Prandelli kalsaydı da 7 milyon € çöpe gitmeseydi diye konu açmışsın

Şimdi şampiyon olduk o Hamza hoca BJK ile FB yi geride bıraktı, Rizey ye çay içmeye gidiyoruz

Bilal Kısa ya gelince, kendisini uzun zamandır izlerim ve GS neden bu adamı almaz ortasahada mükemmel işler yapıyor, 10 asist , 10 gol ile oynar diye düşünüyordum, zaten imzamda da yakın zamana kadar Bilal Kısa için yazılmış bi not vardı, Fatih Terim milli takıma davet ederek bu yaşında Bilal i onurlandırdı.

Evet ben hala düşüncemin arkasındayım,yerli tayfası (Burak-Selçuk-Umut-Olcan) bilerek kötü oynuyorlardı Prandelli zamanında.Hamzaoğlu Prandelli'den üstün bir td değildir altına imzamı atarım.

Ben ontivero hayroviç değil sneijder drogba istiyorum takıma.Yabancı diyince hemen en b.k adamları söyleyip kendini haklı gösterme çabasına girme çocuk gibi.Senin o çok beğendiğin 800 tane Burak+1000000 tane Bilal bi tane Sneijder etmez

• yekta, olcan, aydın vs. göre iyi oyuncu, maliyeti abartı değilse 750bin TL ve aşağısına geliyorsa ben kabulüm.. bunun üstü ve dolar olarak maaşa karşıyım türk oyuncularda..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ben hala düşüncemin arkasındayım,yerli tayfası (Burak-Selçuk-Umut-Olcan) bilerek kötü oynuyorlardı Prandelli zamanında.Hamzaoğlu Prandelli'den üstün bir td değildir altına imzamı atarım.

Ben ontivero hayroviç değil sneijder drogba istiyorum takıma.Yabancı diyince hemen en b.k adamları söyleyip kendini haklı gösterme çabasına girme çocuk gibi.Senin o çok beğendiğin 800 tane Burak+1000000 tane Bilal bi tane Sneijder etmez

Manu tut kanka o zaman Ronney, V. Perise, Falcoa var forvet hattında. GS de Hamza hoca varken, Burak ile Umut varken sen kendine neden zulm ediyorsun ki?

Adamlara bak yahu bizde isteriz dünya yıldızı, ama klüpün parası yetmiyorsa ne yapalım arkasında durmayalım mı destek vermeyelim mi? Kim gelirse gelsin bu takımın bi parçası olacak ve GS nin başarısı için ter dökecek. Bilal Kısa da alınsa, Aydın Yılmaz ile sözleşme yenilense de, Umut - Burak bi yere gönderilmese de ne yapalım yani?

• gorev adamı,ozellikle kupa maclarında ve bazi lig maclarında is yapar.
  • Sana basit bir soru.Yabancı sınırı kalkmış bir sezonda 3 tane Sneijder,Muslera,Drogba ayarında yabancı mı yoksa 5-6 yerli + 3-4 vasat yabancı transferi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Sana basit bir soru.Yabancı sınırı kalkmış bir sezonda 3 tane Sneijder,Muslera,Drogba ayarında yabancı mı yoksa 5-6 yerli + 3-4 vasat yabancı transferi mi?

O işler öyle yürümüyor. 28 kişilik kadroda senin futbolcuların seneliği için vereceğin belli bi miktar parayı geçerse, ondan Duygun başkan gibi çıkıp ,

Bütün para muslukları kesilmiş bir kulübü ayda 3 milyon lirayla döndürebildik. dersin, sayın çilekçi Aysal ve onu destekleyenler. Bu takım devre arası transfer yapamadı yahu, hemde bas bas bağırıyordu eksik mevkilerimiz.

Takımdaki 8-10 futbolcu yerine 1-2 tane yıldız alacaksın da senin kadro genişliğin ne olacak? BJK gibi lig sonu gelince öyle mazotu bitmiş spor arabası gibi otobanda dörtlüleri yakıp kalacaksın.

Varsa paraları alsınlar, Burak ı Umut u Selçuk u v.s alayını gönderip alsınlar yıldız oyuncu, bana uyar.

• inanmak istemiyorum kesinlikle.
  • Umut gidecekse sorun yok
  • Keşke Fenerbahçe alsaydı. Orta saha güzel yedek olur daha ne istiyorsunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.