Şimdi Ara

KORKAK OLMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an ünideyim fakat uzun zamandır çektiğim bi sorun bu.
    mesela bi çocukla tartışıyorum, o anın gazıyla küfür vs edebiliyorum. sert şeyler söylüyorum belki. ama olay bitip eve dağılınca düşünüyorum, "ya yarın durup dururken bana dalarsa, benle kavga ederse, canımı acıtırsa?" diye. Geçen yolda arabadaki birine içimden(çok da içimden değil aslında, adam duymuş) anasına küfrettim hatasından dolayı, adam bana pis pis bakıp o da küfretti. şimdi diyorum ki ya yarın bi gün sokakta karşılaşırsak, sokakta beni kenara çekip döverse? içim bi türlü rahat etmiyor. son olarak geçen gün dolmuşta yaklaşık 30 yaşında bi bayanla yer verme kavgası ettim. kadını istediği yere oturtmadım. kadına kıl olduğum için bilerek yapmadım bunu. kadın tarafından da direkt hanzo damgası yedim. belki de sapık olduğumu düşünüyodur. kadın hiç sesini çıkarmadı ama içten içe bana kıl olduğu belliydi. birkaç durak sonra gitti başka bi yere oturdu yer boşalınca. fakat şimdi düşünüyorum, "ya yarın bi gün kocasını çağırırsa, dolmuşta yine karşılaşırsak, beni dövdürtürse?" diye. beni tekrar görme ihtimali gayet yüksek çünkü aynı saatte bindiğimiz birkaç dolmuş oluyor... içim içimi yiyor işte şimdi de... keşke usul usul kenara çekilip kadına yer verseydim diyorum şimdi, böyle salak salak korku ve endişe içine kapılmazdım.

sizce bu sorunu nasıl aşabilirim arkadaşlar, kafaya çok takıyorum gerçekten. nerdeyse gece rahat uyuyamayacaktım bu olay yüzüne. belki kadın çoktan unutmuştur gitmiştir ama beni aşırı derecede rahatsız ediyor bunun gibi olaylar. geleceğe yönelik kaygı ve endişe yaşıyorum ve rahat edemiyorum bu gibi durumlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 19 Aralık 2017; 9:29:22 >

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• Hem ağzın bozuk olur olmaz küfrediyorsun hem de dövecekler diye korkuyorsun. Dayak yersen hak etmiş olursun. Tepkini küfretmeden ortaya koyamıyor musun? Küfretmeden hakkını savunamıyor musun? Bak bir de üniversiteye gidiyorsun ne zaman bunları öğreneceksin?

Hakkını küfretmeden savun. Tepkini sert bir şekilde gösterebilirsin ama küfretmeden göster. Küfredersen haklıyken bile haksız duruma düşersin. Öfkeni kontrol etmeyi öğren.
  • Anasına küfür ettiğini adam seni dövecek olsa o anda inip döverdi zaten ..

Spora yazıl , kas yap. O zaman özgüvenin yerine gelir.

Gerçi vücut durumunu bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem ağzın bozuk olur olmaz küfrediyorsun hem de dövecekler diye korkuyorsun. Dayak yersen hak etmiş olursun. Tepkini küfretmeden ortaya koyamıyor musun? Küfretmeden hakkını savunamıyor musun? Bak bir de üniversiteye gidiyorsun ne zaman bunları öğreneceksin?

Hakkını küfretmeden savun. Tepkini sert bir şekilde gösterebilirsin ama küfretmeden göster. Küfredersen haklıyken bile haksız duruma düşersin. Öfkeni kontrol etmeyi öğren.

Orijinalden alıntı: dfk24

Anasına küfür ettiğini adam seni dövecek olsa o anda inip döverdi zaten ..

spor işini ben de düşünmüştüm. cevap için teşekkürler hocam.

başka tavsiyesi olan var mı? sporla gelen özgüven çözer mi her şeyi? "şu an" yaşadığım bu endişeyi nasıl unutabilirim mesela?
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Hem ağzın bozuk olur olmaz küfrediyorsun hem de dövecekler diye korkuyorsun. Dayak yersen hak etmiş olursun. Tepkini küfretmeden ortaya koyamıyor musun? Küfretmeden hakkını savunamıyor musun? Bak bir de üniversiteye gidiyorsun ne zaman bunları öğreneceksin?

her zaman küfür etmiyorum hocam. dolmuşta yaşadığım olaya kadına küfretmedim hatta kibarca sitem ettim sadece. kötü bi cümle yoktu. ama işte diyorum ki "ya kadın aşırı sinirlendiyse, bana içinden küfürler ettiyse, kocasına söyleyip beni dövdürtecekse vs." diyerek kafayı yiyorum. o kadar korkuyorum ki dayak yemekten...

• Ağzını dik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Anasına küfür ettiğini adam seni dövecek olsa o anda inip döverdi zaten ..

spor işini ben de düşünmüştüm. cevap için teşekkürler hocam.

başka tavsiyesi olan var mı? sporla gelen özgüven çözer mi her şeyi? "şu an" yaşadığım bu endişeyi nasıl unutabilirim mesela?

Ünlü bir söz var bilirsin

Bıçak çeksem n'apabilir

O hesap , kas var güç var abi

Bende yazılcam , bu devirde şart.

Kasların şekil alsın , bak sen özgüvene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Hem ağzın bozuk olur olmaz küfrediyorsun hem de dövecekler diye korkuyorsun. Dayak yersen hak etmiş olursun. Tepkini küfretmeden ortaya koyamıyor musun? Küfretmeden hakkını savunamıyor musun? Bak bir de üniversiteye gidiyorsun ne zaman bunları öğreneceksin?

her zaman küfür etmiyorum hocam. dolmuşta yaşadığım olaya kadına küfretmedim hatta kibarca sitem ettim sadece. kötü bi cümle yoktu. ama işte diyorum ki "ya kadın aşırı sinirlendiyse, bana içinden küfürler ettiyse, kocasına söyleyip beni dövdürtecekse vs." diyerek kafayı yiyorum. o kadar korkuyorum ki dayak yemekten...

Küfür etmemişsin sarkıntılık, taciz de etmediysen ne korkuyorsun ki? Sana gıcık oldu diye yok kocasına diyecekmiş yok seni dövdürecekmiş bilmem ne... Hanzo takımıyla fazla muhatap olmamaya bak... Okuluna önem ver. Okumana bak sen.

• bende senin gibiydim dayak yeyince korkum geçti.Bir insanla anlaşamadığınız sorun olan noktada iki şey devreye girer.
    Ya adam küfür eder söver yani.
    Yada sana saldırır üçüncü bir seçenek yoktur.
    Diyet yap spor yap spor salonuna yazıl sonrasında 5 sene boyunca dövüş ve sporda kendini geliştir sana hiçkimse birşey yapamaz.
    Ben ipmanı kendime örnek alıyorum adama 4-5 kişi saldırsalarda hepsini bertaraf ediyor.Ip usta yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.