Şimdi Ara

koreli oda arkadasim var ama adam sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben Rusya'da bi üniversitede okuyorum. Okulda birçok koreli ogrenci var. Soyle soyliyim grubumdaki herkes koreli bir tek ben Türküm.

1 ay once koreli bi eleman geldi. Adam bir kelime ogrenmis o da "da" ne desem da diyor. Bir sey soylemek istese beceremiyor cunku dili bilmiyor. Her neyse bu eleman benim grubumda degil.

Sorun su ki adam benim hakkimda benim grubumdaki korelilere surekli bir şeyler soyluyor. Mesela ben sabaha kadar genellikle uyumuyorum. Twitch izliyorum film izliyorum. Oyle vakit geciriyorum. Ama bu eleman 12 dedim mi yatıyor. Rahatsiz etmemek icin mumkun mertebe dikkat ediyorum gurultu yapmamaya. Oyun falan oynamıyorum mesela mouse ses yapmasin diye.

Sinifimdakiler son zamanlarda kacta yattigimi geceleri ne yaptigimi ne kadar bilgisayar basinda olduğumu falan sormaya basladilar. Onceden tek oldugum icin odada bilmelerine imkan yoktu. Gerci yaptigim ayip yanlis bir sey degil.

Sali gunu derse gitmedim. Universite nin ana binasina gidip orada biriyle gorusmem gerektiğini soyledim gruptan bi kiza ama uyuya kaldigim icin oraya da gidemedim.

Bu kiz da benim koreli oda arkadasiyla gorusuyor surekli telefonda. Bugun kiz geldi "kesin gittin mi oraya" falan diye sorular sordu.

Anlam veremedigim neden yaptigim her seyden milletin haberi oluyor. Neden bu eleman benim hakkimda diğerlerine bir seyler anlatıyor.

Ne yapsam simdi gidip bu elemani uyarsam digerleri benim hakkimda kotu dusunebilir. Ne onerirsiniz, diger öğrencilere mi soylesem de bu elemana benim bu tur olaylari sevmedigimi anlatsalar..

Siz ne oneriyosunuz bu konuda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elemanı camdan aşağı at kafasına kürekle vur bak bakayım bir daha yapıyor mu

• ben kuzey koreliyim de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyar hatta biraz sert uyar adam olsun karı gibi laf taşımasın
  • al karsina anlat boyle seyleri dicem de yine 'da' diyecek

• Kaynar su dok ve tekleme daha sonra dua et.

• Çıkar malafatı masaya vur. De Ben Türküm aklını alırım aklını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sık kafasına

• Beyler dalgaya almazsaniz sevinirim. Bu olay canimi sıkıyor gercekten.

• Kesin çözümü yazıyorum;sen de 12'de yatabilirsin.

• Laf arasında bu adamın sıkıntısı ne falan de diğer arkadaşlara ama onu görünce söyle diğerlerine birden aklına gelmiş gibi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Laf arasında bu adamın sıkıntısı ne falan de diğer arkadaşlara ama onu görünce söyle diğerlerine birden aklına gelmiş gibi olsun.

Digerlerinin anlayacagini sanmiyorum cunku rusca da iyi değiller bu elemanla konussam bile anlayacagini sanmıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: sonunudüsünmüskalamar

Yalnız koreli ne dövülür bee. tokatlıcan böyle şaaap diye ses çıkçak. Bide bu değişiklerin ağlamaları yokmu. Dahada dövesim geliyo. Koreli dövmek için koreye gidesim var tutmayın beni.

bide ufak tefekler cekik gozleri yok mu

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış oldugunu söyle
  • şimdi panik yapma ama oda arkadaşın sanırım tacettin. senden hoşlanıyorsa hep senden bahsediyordur.

• Senin arkadaş ortamını bilmeden sağlıklı bir cevap veremeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonunudüsünmüskalamar

Yalnız koreli ne dövülür bee. tokatlıcan böyle şaaap diye ses çıkçak. Bide bu değişiklerin ağlamaları yokmu. Dahada dövesim geliyo. Koreli dövmek için koreye gidesim var tutmayın beni.

Yav he he

http://forum.donanimhaber.com/m_85962639/tm.htm
  • gece cocugun ağzına muz sok sabah herkese anlatsın bakalım
  • 1. si harika bi pozisyondaymışsın üniversite hakkındaki detayları sonra soracağım.

2.si o tip insanlar olması normal, kesinlikle ırka mâl etme iyi davran onlara. Zaman içinde düzelir diye düşünüyorum. Seninle aynı odada kaldığı için senin hakkındaki şeyleri başkalarına falan anlatıyor olmasını çook da garip karşılayamayız(her ne kadar yanlış olsa da). Uyarman falan güzel olmaz dediğin gibi, sen bu şekilde devam et, (çok fail olmamaya calış bi süre boyunca orda olduğu gibi) zaten adam da işi gücü yok seni takip edip millete yetiştirecek değil. Aşırı derecede saçma, buram buram art niyet kokan bir hareketi olursa o zaman uyarma yoluna gidersin.
  • ona patronun kim olduğunu göstermelisin aslan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.