Şimdi Ara

Kore Seyahati İçin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forumdaş ve gezi sevenler, 2017 ekim ayında 10 gün Kore'de bulunacağım. İlk elem gideceğim için daha önce deneyim sahibi olanların barınma için otel tavsiyelerini, araç kiralama ya da ulaşım önerilerine ihtiyacım var. Ayrıca Kore Japonya arası ulaşım nasıl sağlarım. Japonya Pegasus'u hangi havayolu acep? Bilgi için şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eğer önceden duymamışsaniz Kore de hayat youtube hesabinin cideolarini bilgi edinmek için izleyebilirsiniz.Orada yaşayan biri kendileri.

    Korede hayat kanalina soru sorarsaniz dönüş olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttuna13 -- 27 Mart 2017; 9:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostum,

    öncelikle hayırlı olsun, ben kısa bir süreliğine bulundum Japonya ve Kore'de, Busan-Fukuoka arası hızlı Mirajet feribotları mevcut biraz pahalı gibi ama en ucuz alternatif yinede, busan seul dan hızlı trenle 3-3,5 saat, fukuoka dan osaka ya geçmiştik orda konaklamıştık, otelleri hostelworld den yapmıştık, direk gezerek rastgele girdiğimizde oldu japonya her bütçeye uygun illa netten önceden rez yapmana gerek yok ucuz konaklama için, seul da üniversite caddesinde bir hostelde kalmıştık çok sevimli bir yerdi ( backpackers friends gibi bişidi adı )

    En önemli uyarım Japonyada vakit geçireceksen Japan Rail Pass ı sadece yurtdışında alabiliyorsun ve bu sana trenlerde büyük bir avantaj sağlıyor, sadece 3 tren seferinde 1 haftalık pass parasını çıkartıyorsun, zaten yerüstünden giden çoğu metro da JR ye aitse pass orlarda da geçerli ayrıca bilet almıyorsun. Seulda daha az kaldığımızdan oranın rail pass sistemini bilmiyorum. JR yi istanbulda bir firma veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoNFi -- 15 Mart 2017; 13:57:22 >




  • KoNFi kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Bu Japon tren biletini inceledim ve Kore Japonya arası feribot ile geçiş sonrası sanki daha ekonomik değil gibi. İncheon Narita arası 100 üst altı uçak biletleri var, merak ettiğim Japonya içinde bu bileti almadan ulaşı fiyatlaması nasıl acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonyada enflasyon olmadığından genelde ücretler aynı bu JR Pass 28bin yen gibi bir ücrete geliyor, almadan normal bilet alırsanız bilet başı 15-25 bin yen ödüyorsunuz, bu hesabı yaptığımızı çok iyi hatılıyom 2 trende ücretini çıkarmıştı. Biz önceden planlamamıştık o yüzden feribotla geçtik uçağa bakman daha iyi olur belkide çünkü feribot az pahalıydı.
  • Biletler hakikaten çok pahalı, 15 bin yen 450 tl. Bu Japonlara Allah kolaylık versin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.