|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 23 Haziran 2021; 11:16:20 > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 23 Haziran 2021; 11:16:20 > |
|
|
|
|
Az evvel nihayet Beyond Evil'in birinci bölümünü izleyebildim. Shin Ha-Kyun gerçekten beğendiğim bir oyuncu. En son The Villainess'de izlemiştim onu ki orada da çok başarılıydı. Fakat burada daha birinci bölümden üst düzey bir aktör olduğunu sergilemeyi başarıyor. Best Actor ("Beyond Evil") - 2021 (57th) BaekSang Arts Awards - May 13, 2021 şu ödülü almasına şaşmamalı. Gelelim Yeo Jin-Goo'ya; benim için her zaman "Lee Kang-Mo (young)" olarak kalacaktır bknkz. Giant | Jaieonteu (SBS / 2010) ki Hwayi: A Monster Boy daki performansı gelecekte çok başarılı işler çıkarabileceğinin sinyallerini vermişti benim adıma. Şu an için bu ikilinin performansını çok beğendim ve büyük ihtimalle çok keyif alarak izleyeceğim bu yapımı... |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=KZwrGi7O3Lg Ikson - Alive Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak (How to Stop Worrying and Start Living) Dale Carnegie https://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Stop_Worrying_and_Start_Living |
|
tvN dizisi #TheDevilJudge'ın teaser yayımlandı. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 26 Haziran 2021; 11:25:41 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 26 Haziran 2021; 11:31:40 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 26 Haziran 2021; 11:55:0 > |
|