Şimdi Ara

Kore de iş ev cart curt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz 3 arkdş güney koreye gitmeyi düşünüyoruz. yani kısa bi süreliğine değil orda yaşamak, çalışmak vs.. okulumuzu dondurucaz bu sene ve o şekil gidicez. olanakları, çalışma saatleri, gelir, gibi şeyler hakkında bilgisi olan var mı? Türk lokantalarında iş bulabilrmiyiz ne diyonuz? bide orda yaşayan tanıdığı olan varsa bizimle irtibata geçebilrler mi? gerçkten çok acil bi durum.. şimdiden saygılar

• Gidin abi imkanınız varsa,çok güzel insanlarmış duyduğuma göre.
  • Is bulmaniz icin en azindan dil bilmeniz gerekiyor, korece bilmediginiz surece calisacaginiz ortam cok cok kisitli. Hemen her ulke icin gecerli, oranin dilini bilmedikten sonra kimse is vermez.

Turk lokantasida zor, zaten kac tane Turk lokantasi varki? Dil bilmeden calisacaginiz pozisyonlarda kisitli, bulasikci tarzi dil gerektirmeyen birsey olabilir onunda maasin yuksek olacagini sanmiyorum. Iyi yemek yaparsaniz belki usta olarak calisabilirsiniz, o da belki.
  • ingilizce yeterli olmaz mı?
  • sanmiyorum, ingilizce konusan bir ulke degil ki, cok cok ileri seviye ingilizceniz varsa ingilizce ogretmenligi olabilir belki.
  • ne bilim fabrika vs o tür yerlerde iş bulunmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm gruba katıldm. umarım faydalı olur.
  • güney kore malezya japonya uzak dogunun en pahalı ülkeleridir kira yiyecek içicek herşey pahalıdır bence hiç gitmeyniz derim astarı yüzünden pahalı olur amerikaya gidin özellikle alaska yöresine çok para kazanırsınız ihya olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=194441177111&ref=ts

Buradan yardım isteyebilirsiniz.

reklamlaaaar
    @flara eksik kaldın zaten dimi, ala ala ben yapcaktım reklamı

topiği açan arkadaş kore yerine japonya düşünün bence

• Kaç tane kore dizisi izledin bugüne kadar?
  • Sırf internet hızı için Kore'yi seçtiniz değil mi? Şaka maka da Kore de nereden çıktı? Başka ülke mi bulamadınız? Tekvandoyu anavatanında mı öğrenmek istiyorsunuz yoksa? Hem okulu dondurup başka ülkeye gitmek maceradan başka bir şey olmaz. En azından okulunuzu bitirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 24 Mayıs 2010; 3:55:57 >
  • Korece öğrenin. Çince gibi zor değil. Türkçe'ye yakın olduğu için çok kolayca öğrenirsiniz. Ben 1-2 günde harflerin tamamını öğrendim bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Kaç tane kore dizisi izledin bugüne kadar?

Sıfır, izleseydimde izlediğim kurguyu nickime kadar taşımazdım

Edit: Aradığımız maceradan ziyade bi kaçış,yeni bir hayat.ABD yi çok düşündük ama vatandaşı olana kadar yakalanınca hapis riski çok kötü.Korede 3 ay turist vizesi + Formalite evlilik gibi şeyler düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizalican -- 24 Mayıs 2010; 19:25:32 >
  • Şakirtlere takıl. Orada bir sürü öğrenci var. Siz de o şekilde gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizalican

quote:

Edit: Aradığımız maceradan ziyade bi kaçış,yeni bir hayat.ABD yi çok düşündük ama vatandaşı olana kadar yakalanınca hapis riski çok kötü.Korede 3 ay turist vizesi + Formalite evlilik gibi şeyler düşünüyoruz.

Niye? Öyle bi sıkıntın kasıntın mı var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizalican

quote:

Niye? Öyle bi sıkıntın kasıntın mı var?

Hayır sadece bilgi almaya geldim konuyu fazla uzatmak istemiyorum.

• Yun Young Bu merhaba Abi, Abla, Arkadaş, Kardeş. Nasılsın?? ismim youngbu.nice to meet u.
    ben turkish language billiyorum. acemi çaylak. çok acıktım. i like kebab. i want to go istanbul.
    see you
  • orada en iyi ülke singapur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.