Şimdi Ara

KOPYALAMA KORUMALI CD NASIL YAPILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir cd yaptım içinde powerpoint sunuları ve resimler var bunları cd ye çekeceğim ama baskasına verdiğimde kopyalayamasın istiyorum. Tabi ki bunu kırmanın bircok yolu vardır ama bu önlemi caydırıcı amaclı koymam gerekiyor. Önerebileceğiniz program var mıdır?

Lütfen herkes kırar gerek yok gibi cevaplar yazmayın çünkü vereceğim kişiler pc den hiç anlamıyorlar

• valla dh eskiden daha aktifti yazık
  • Herkez konu dışı bölümüne gitmiş! Kardeş bende bilmiom valla k.bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Herkez konu dışı bölümüne gitmiş! Kardeş bende bilmiom valla k.bakma

haklısınız hocam kimse cevap vermiyor artık. konu dışına açınca da ceza yiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Stop opps dur şöyle yapacaksin ilk hiç kullanılmamış bir cd veya dvd veya bir blu ray i takınca cd yi windows şöyle bi şey sorar bu disk nasıl kullanılsın usb flash bellek gibi korumasız ve sürekli üstüne yazma diye bide orda tek yazmalik gibi bişey sorar ona basarak yaparsın biçimlendirir ve ne yükleyeceksen 1 yükleyeceksin ondan sonra korumalı olur yane mesala sende 100 müzik var sen deneme amaçlı 10 atarsan içine bi daha başka atamazsin onun için bir yazma programı ile mesala nero veya cyberlink ordan proje oluştur ve 1 yak sonra korumalı olur ama windows o soruyu sormalı ki bu olsun onun için sıfır cd olsun eğer sormaz ise denetim masası otomatik başlatma seçeneklerinden ayarl

• quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Stop opps dur şöyle yapacaksin ilk hiç kullanılmamış bir cd veya dvd veya bir blu ray i takınca cd yi windows şöyle bi şey sorar bu disk nasıl kullanılsın usb flash bellek gibi korumasız ve sürekli üstüne yazma diye bide orda tek yazmalik gibi bişey sorar ona basarak yaparsın biçimlendirir ve ne yükleyeceksen 1 yükleyeceksin ondan sonra korumalı olur yane mesala sende 100 müzik var sen deneme amaçlı 10 atarsan içine bi daha başka atamazsin onun için bir yazma programı ile mesala nero veya cyberlink ordan proje oluştur ve 1 yak sonra korumalı olur ama windows o soruyu sormalı ki bu olsun onun için sıfır cd olsun eğer sormaz ise denetim masası otomatik başlatma seçeneklerinden ayarl

yanlıs anlamıssınız. ben cd ye cektiğim verilerin baska birisinin bilgisayarına kopyalamamasını istiyorum

• Cyberlink power starter programını indirip yapabilirsin koruma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.