Şimdi Ara

Kopya fiyatına Xbox 360 Orj PAL ve RF oyunlar 25-30YTL / YENİ OYUNLAR EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Rainbow Six Vegas
    Ragion Free bir oyundur her konsolda çalışır. Kutusu ve Kitaçığı yok. 25YTL

Saint's Row
    Hiç şüphesiz Grand Thieft Auto serisinin en iyi alternatifi. Ragion Free bir oyundur her konsolda çalışır. Kutusu ve kitapçığı yoktur.. 20YTL

Lost Planet Extreme Conditions
    Region Free bir oyundur yani her konsolda çalışır. Orj kutusu hasar gördüğü için siyah renkli başka bir kutuda Kitapçığı ile Sıfır ayarında sadece 25YTL

IGN'in oyun için notu 8.5/10 (http://xbox360.ign.com/objects/761/761580.html)

Crackdown (Kutusu ve kitapçığı ile) Sadece 35YTL

Assasin's Creed SATILDI
    Ragion Free bir oyundur her konsolda çalışır. Siyah kutu ve kitapçığı ile. 40YTL

Mass Effect SATILDI (zildjiann)

Kutusu ve kitapçığıyla PAL 30YTL

Gears of War SATILDI (kut)

Bir çok kişi için Xbox360'ın en iyi oyunu. Kutusunda sıfır gibi 40YTL (Tüm konsollarda çalışır bölge ayrımı yoktur)

Grand Theft Auto 4 SATILDI (kut)

Fazla söze gerek yok konsol tarihinin en iyi oyunlarından biri...

Haritası + Kutusu ve Tüm içeriği ile birlikte PAL versiyonu (NTSC-J makinalarda da çalışıyor) sadece 60YTL

COLIN MCRAE DIRT SATILDI (gameman)
    PAL Kutu ayrıca Region Free bir oyundur yani her konsolda çalışır. Kutusu ve Kitapçığı ile Sıfır ayarında sadece 35YTL

Forza MotorSport 2 SATILDI (darkd66)
    XBox360'ın en iyi araba yarışı oyunlarından biri... SADECE NTSC-U KONSOLLARDA ÇALIŞIR. Sadece 20YTL

IGN'in oyun için notu 8.9/10 (http://xbox360.ign.com/objects/743/743956.html)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güzel fiyat. Hayırlı satışlar.
  • GTA yı yeni eklediniz galiba PAL makinede çalışır mı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 18 Ağustos 2008; 15:02:48 >
  • @thinkdfenes

evet çalışır
  • Hocam GTA IV ve GoW arşivlik oyun satılır mı yaw.
  • Son zamanalarda battlefield bad company'den başka bir şey oynamıyorum. Yeni haritalarına para vermemiş olsam Call of Duty 4'ü bile satacağım o şekilde bağımlılık yaptı oyun...
  • cep onayi yuzunden sanirim ozel mesajim gelmedi tekrar yolladim ustad.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevapladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Son zamanalarda battlefield bad company'den başka bir şey oynamıyorum. Yeni haritalarına para vermemiş olsam Call of Duty 4'ü bile satacağım o şekilde bağımlılık yaptı oyun...

cod 4 rf mi?
  • Evet RF
  • yazmamisim sanirim yazmadan edemedim

bu kadar ozenli ve guzel paketleme yapan boyle iyi ve anlayisli bir satici az bulunur, isime yarayan ne satarsaniz gozum kapali alirim, herkesede tavsiye ederim, iyi alisverisler.
  • DIRT için pm attım.
  • @gameman

Hayırlı olsun, eğlenceli vakit geçirmeniz dilekleriyle...
  • pm. attım.
  • mass effect 30 lira olur mu?
  • @zildjiann

Olmaz...

@darkd66

PM'i cevapladım...
  • forza 2 yi aldım.
  • Eğlenceli vakit geçirmeniz dilekleriyle...
  • CM dirt için geç kaldım :(
  • saint rows un kutusu ve kitapçığı olsa o fiyata alırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.