Şimdi Ara

Kopya Anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler kopya anılarınız, nasıl kopya çekerdiniz :)

• bunca yıllık okul hayatımda kopya çekmedim çekmemde
  • çektim ve çekicem.
    bi tanesini anlatayım.lise 2 de sınıfça hiçbir derse çalışmıyor kopya çekiyorduk.tarih sınavındayız.bizim tarih hocamız çok dikkatsizdir ama kendisini acayip dikkatli görür.biz okusun diye öğretmen masasının üzerine edebiyat kitabı koyduk.onu okumaya başladı tabi biz rahat durmadık kitap kağıt ne varsa herşeyi çıkardık.çok eğlenceliydi.hatta bunun gibi bir sürü kopya hikayem var..
  • bi tarafımda sınıf 1. si Esra Diğer tarafımda Sınıf 2. si Kübra var Gerisini Siz Düşünün..
  • bu topiği açan öğretmen olmasın sakın ve öğrencilerin taktiklerini öğrenip savunma hazırlamasın ona göre ünv tede özellikle anfide hocadan yüksekte oturuyosam hoca da kısaysa A4 e akşamdan tam sayfa arkalı önlü çıkardığım özeti sabah fotokopicide miniminnacık hale getiriyorum. koyuyorum sıranın üstüne ohhh değmeyin keyfime cillop cillop
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

bu topiği açan öğretmen olmasın sakın ve öğrencilerin taktiklerini öğrenip savunma hazırlamasın ona göre ünv tede özellikle anfide hocadan yüksekte oturuyosam hoca da kısaysa A4 e akşamdan tam sayfa arkalı önlü çıkardığım özeti sabah fotokopicide miniminnacık hale getiriyorum. koyuyorum sıranın üstüne ohhh değmeyin keyfime cillop cillop

• Üniversite öğrencilerini bilmem de, ilköğretim ve lisede hocalar mutlaka kopya çekeni görüyor ama seslerini çıkarmıyorlar.Bundan emin olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk'ün Anıları
    21 yıl önce açıldı
    Kısa komik anılar. :)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabi cnm bi kere kopya çekiyorum diye hoca beni masasına oturtmuştu. herkesin ne halt yediği kabak gibi ortada ya arkadaşımın renginden belli oluyordu. böyle hocayı tek göz kesmeleri fln oraya buraya bakınmaları. diyordum acaba ben nasıl gözüküyorum (demekki iyice belli etmişizki hoca masasına almış) istemeyen hoca cidden kopya çektirmez.
  • bi keresinde hep beraber öğretmen masasında sınav yapmıştık.lise sonduk hocada mezun oluyoz diye pek sallamıyodu.herkes sınıfın içinde dolanıyor soruların cvbını arıyodu.gerçi adam biraz kazık sormuştu.yapabilen tek tük arkadaş vardı onların etrafındada çember oluşturmuştuk. şmdi üniversitede son sınıfa geldim hiç yakalanmadığım halde her seferinde danışman bizi(belli 10-15 öğrenciyi) alıp küçük sınıfta sınava sokuyo.

bi keresinde de eski yunanca sınavındaydık.tabi kimse anlamıyo eski yunancadan sınıf ortalaması 5(100 üzerinden) cep telefonuyla cvpları gönderdiler yine geçemedim FF düştü.arkadaşın biride ismini yunanca yazmış ona FD düşmüştü

• 4 sene önce lise 2 deyken milli güvenlik sınavı vardı.

çalışkanın tekini hemen gazlayıp 10 dakkada çözdürdük.(biliyoruz ki albayımız kağıtları okurken havaya kaldırıpta okuyor) direk çek arkaya yolla çek arkaya yolla derken dersin bitmesine 10 dakka kala bütün sınıfa ulaştırdık. herkes 90 adam kıllandı ama sallamadı

geometriye hiç çalışmadım, çalışmam çalışanı da sevmem son sınavda sıra arkadaşıma(dost gibiyizdir zaten) dedim "ben senden çekecem kardeş "dedim, "yoksa kalacam" tamam dedi. yaptı çektim derken bir anda 75 alıvermişim

en güzeli de lise sonda herkes rapor almış gitmiş, biz 12-13 kişiyiz. fizik hocası sınav yapacak. baktı kadıncağız biz koyun gibi bakıyoruz, dedi "hadi size hediye veriyim alın cevap anahtarı. diğer gidenlere de kapak olur" dedi. tabiki herkes 95 yine

• Ünv de silginin arasina kağıt hazırlardım. öle girerdim sınava.baya da dersten geçtim böle.mecbur kaldım valla kafam kadar kitaplar vardı.oku oku nereye kadar.off off az uğraşmazdim o kopyaları hazırlamaya.boyum kadar (1.90) kopya hazirlardim bazen.:D
  • orta2deydi galiba coğrafya sınavı vardı

bir arkadaşın kolu kırık olduğundan o arkadaş öğretmen masasında sınav oluyodu arkadaş söylüyodu hoca yazıyodu kağıda..biz de arkada deli gibi kopya çekiyoruz tabi..herkes açmış kitaplar destan gibi yazıyoruz herşeyi

derken bizim sıranın altındaki kitap yere düştü ve nerdeyse her sayfası ayrı yere dağıldı..tabi küüt diye sesi duyan hoca geldi noluyo lan diye..hocam çantadan kitap düştü dedik (kopya çekilmesin diye sıraların ortasına çantaları yığdırmıştı hoca) hoca baktı pis pis birşey demedi..biz de birşey demedik tabi
  • bizim bi arkadaş üzerine fiyat yazılan küçük kağıtlardan getirmişti bir top nerden bulduysa

onların üzerine yazar sıranın görünmeyen yerlerine yapştırırdık sıra en arkada ve pencere kenarında olduğu için hiçbi sorun çıkmıyodu...
  • Hey gidi cekmece yontemi...

Valla en kral kopya yontemidir...

Aslina bakarsaniz kopya karsiti bir insanimdir ama oyle gereksiz dersler var ki...
  • kopya çektirmem diyen hocaların sınavlarında en güzel kpya en ön sırada çekiliyor bnu bilir bunu söylerim.
  • Öğrencilik hayatımdaki(ki kendisi hala devam etmektedir) en zahmetli kopya çekme olayı lisede hzlık okurken yaşamıştım(daha doğrusu bütün sınıf yaşamıştık!).Liseden önce genelde kopya verdiğim için cekmek gibi bi sorunum olmamıştı.Neyse bzm şubeyle b şubesine aynı hoca giriyordu diğer iki şebye başka bi hoca.Biz(a ve b şubeleri)fransızcadan pek cakmıoduk ama yinede her sınavdan yüksek notlar alırdık(zorlanmadan)ama diğer iki şube fransızca konuşmaya başlamıştı(azda olsa)ama sınav notları iyi değildi(sınav soruları acayip kazıktı!!).Hocalar son sınavı ortak yapmaya karar vermişler.Tabi alıcağımız notlar belli 0-30 arası.Biz napıcaz nasıl halledicez falan derken sınav 1 gün önce hocamız sırasına soru kagıdını koydu ve alıştırma çözmeye başladı.Tabi bu farkedilince hemen kagıdın resimleri çekildi(kagıdı cevirmek sorun olmuştu ama onu hoca halletti(!))Sınıf birincilerine sorular çözdürüldü.Farklı bir kaç cvp hazırlandı onların yetersiz kaldığı yerlerde üst sınıflara soruldu,cevaplar ezberlendi.Sonuçmu? ortalamamız 60-70 civarıydı!!!!

*Hocamızda diğer hocadan daha iyi (!) olduğunu ispatlamış oldu.

• din yazılısında geyik olsun diye duanın mealini de yazdıydım sora alışkanlık oldu her yazılıda açar anlamlarını da yazardım

bu yıl iktisat sınawındayım en önde oturuorm tekli sandalyeler hocanın masasının bana bakan yüzüne yazdım kopyayı aynı sınawda arkadaşın teki kopya çekerken yakalandı hoca finale almadı bunu ben de gayet örnek bi öğrenci gibi yaptım çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

din yazılısında geyik olsun diye duanın mealini de yazdıydım sora alışkanlık oldu her yazılıda açar anlamlarını da yazardım

bu yıl iktisat sınawındayım en önde oturuorm tekli sandalyeler hocanın masasının bana bakan yüzüne yazdım kopyayı aynı sınawda arkadaşın teki kopya çekerken yakalandı hoca finale almadı bunu ben de gayet örnek bi öğrenci gibi yaptım çıktım

hocam su anda ki meseleginizi merak ettim sahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elime bi sorunun cevabını yazmıştım sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.