Bu oyunu oynarken zaman nasıl geçiyor bimiyordum Aşırı zevkli
quote:
Orjinalden alıntı: greatchecker
medium 4(galiba işte o ilk hidrolik kullanılan yer) te kaldım bende nasıl geçiliyo bilen varmı
medium 3 müş. Yokmu geçen ya beni de sardı sinir oldum geçemedim
quote:
Orjinalden alıntı: ****_
FULL YAPAMADIM BEN BU OYUNU YARDIM EDİN
Hocam burdaki rapid linkinden indirdiysen içindeki readme dosyasındakileri yazamadın sanırsam. Oyun türkçekarakter desteklemediği için e-mail adresini yazarken @ yapamıyorsan shift+2 yap olur birde "nokta" yapamıyorsanda ç harfi nokta olarak kullan. Umarım anlatabilmişimdir.
Ya medium 3'ü çözen olmadımı kafayı yiycem..
@greatchecker buyur benim m3
Beyler ben medium 7 yi geçemedim birisi foto koyarsa memnun olurum...
quote:
Orjinalden alıntı: SilverQuasar
@greatchecker buyur benim m3
Beyler ben medium 7 yi geçemedim birisi foto koyarsa memnun olurum...
Hocam sağol ya. Gerçi seninkini yapmadım ama orda o sarı noktadan çaktım işi. Meğerse set joint yapmak lazımmış bende sadece hidrolik takıp bırakıyodum oh be
çok iyi bi oyun cidden epey eğlenceli bi o kadar da eski. bi daha indirip oynayayım
Evet herkes gibi medium 7 de kaldım
3. bölüm ne yaaa nası geccez
görüntüler süper walla
hard 6 ya kadar geldim medium 5 deyim isteyenlere bölümlerin bitmiş hallerininin ssleirni yolluyaiblirim :) köprüleri yaparken internetten yararlandim normal tasarimlari uygulayarak yapiyorum kendime cevirere ktabiki :)
quote:
Orjinalden alıntı: Naughty
hard 6 ya kadar geldim medium 5 deyim isteyenlere bölümlerin bitmiş hallerininin ssleirni yolluyaiblirim :) köprüleri yaparken internetten yararlandim normal tasarimlari uygulayarak yapiyorum kendime cevirere ktabiki :)