bridge it oynayın hem grafikleri süper hemde oyun süper. bunlar iş değil =) ancak nvidia grafik kartı gerekiyor...
Bridge It hem çok basit hem de çok kısa grafiklerinin güzel olmasının hiçbir artısı yok, Pontifex II her bakımdan daha gelişmiş ve üstün. Bu tür bir oyunda kim grafiğe bakar ki? İsterse Crysis'den daha kaliteli grafiği olsun peh
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
quote:
Orijinalden alıntı: Moo-hyuk
Vereyim de yalnız medium bölümü en basitlerinden eğer böyle gidersen hard'a zor geleceksin biraz uğraş mantığını kapınca tıkır tıkır yapıyorsun zaten, çerez gibi oyun. Ama extra bölümü hayvani beceri istiyor o ayrı 2-3 aydır uğraşıyorum 6 ya zor geldim.
Böyle bir oyunu mühendislerin oynayacağını zannetmiyorum, bana arcade bir oyun gibi geldi similasyona benzetemedim öyle yapılar yapıyorum gerçekte ayakta durması imkansız ama koca tren geçiyor gık etmiyor
biraz tez canlılık var bende 4 ve 5'i geçtim medium 6'dayım tren geçiyor gemi geçiyor 4/5 diyor öyle kalıyor ??
Hepsi geçtikden sonra köprü tekrar kapanmalı eğer kapanmazsa 4/5 de kalır.
quote:
Orijinalden alıntı: Kutx
Hort diyosun
Dikkat ettim de link hala sağlam indirip oynamak istiyorum tekrar hatrlattğın güzel oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme