Şimdi Ara

Köpekler kaç km hız yapar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
64.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben koşucuyum ama daha köpekle yarış yapmadım 100 metreyi 12,52 sn de koşuyorum(yaş 15) eğer köpek 50 km hızla koşuyorsa ben kaç km hızla koşuyorum merak ettim metametik kötüü yardım edin hade bakalım benim hızmı kim hesaplayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 7 Ağustos 2005, 11:40:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS_TuRaN

Beyler ben koşucuyum ama daha köpekle yarış yapmadım 100 metreyi 12,52 sn de koşuyorum(yaş 15) eğer köpek 50 km hızla koşuyorsa ben kaç km hızla koşuyorum merak ettim metametik kötüü yardım edin hade bakalım benim hızmı kim hesaplayacak

valla ben 8-9yaşlarında iken iki defa arkamdan köpek kovaladı ama ikisi de yakalayamadı.benzer olay lise sıralarında arkadaşlar arasında yazlıkta yarış yaparken öndeki arkadaşın arkasından aniden çalılıklardan çıkan iri bir köpek fırladı ama arkadaş o korkuyla süratini iki misline çıkarıp köpeğe açık ara fark attı.tabii biz frene basmıştık ne olur ne olmaz diip.sonra arkadaşın yanına gittiğimiz de bi yandan höynk höynk diye sesler çıkarıyor bi yandan da nebçim geçtim köpeği ama diyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: antiyoba

quote:

Beyler ben koşucuyum ama daha köpekle yarış yapmadım 100 metreyi 12,52 sn de koşuyorum(yaş 15) eğer köpek 50 km hızla koşuyorsa ben kaç km hızla koşuyorum merak ettim metametik kötüü yardım edin hade bakalım benim hızmı kim hesaplayacak

valla ben 8-9yaşlarında iken iki defa arkamdan köpek kovaladı ama ikisi de yakalayamadı.benzer olay lise sıralarında arkadaşlar arasında yazlıkta yarış yaparken öndeki arkadaşın arkasından aniden çalılıklardan çıkan iri bir köpek fırladı ama arkadaş o korkuyla süratini iki misline çıkarıp köpeğe açık ara fark attı.tabii biz frene basmıştık ne olur ne olmaz diip.sonra arkadaşın yanına gittiğimiz de bi yandan höynk höynk diye sesler çıkarıyor bi yandan da nebçim geçtim köpeği ama diyodu

yandan da nebçim geçtim köpeği ama diyodu

• Yaw aslında ben motosiklet piyasasına bakıyodum.Ulen motor şimdi honda today 50 gibi olursa var halimize Ondan dedim şimdi Today mı yener kopekmiBi de bisiklet olayı
  • quote:

sen o dereceyle kaçıncı oluosun 100 metrede
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK

quote:

sen o dereceyle kaçıncı oluosun 100 metrede

topik nerelere taşınmış ha

• köpekler içinde en hızlı koşan tazıdır.takriben saatte 70 km hız yapabiliyorlar. çitalar ise 120 km ulaşıyorlar..
  • Modifie merkezleri var Mesela Kangallar Diesel fazla kosamaz ama en guclulerinden biridir anadan dogma haliyle 45 km yapabilir Acik havaflitresi ve T.Intercooler ile 60 65 i buldugu soyluorlar
  • bu çita tarzanın çitasımı ya.
    o nası 120 km yapabiliyo NOS mu takmışlar hayvana
  • Bu Köpekleri en yakın Pistte Yarıştırmak lazım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: King_Diamond

bu çita tarzanın çitasımı ya.
    o nası 120 km yapabiliyo NOS mu takmışlar hayvana

Uçurtma çıtası o uçurtma
  • benimki Çoruma 6 saatte gidio ama bi saat Boluda mola verio.
  • Köpeğin saatteki hızı: 48 km/h
    İnsanın saatteki hızı: 45 km/h
  • rivayetlere göre değişiyo
  • USAİN BOLT KÖPEK Mİ
    quote:

Orjinalden alıntı: vincecarter

Walla atlerler 0 dan 100 metreye 10 sn altında koşuyolar ama bi yere kadar

• Ne vardı da hortlattın ?
  • fevkaladenin fevkinde bir hort daha
  • Sence kediler gülebilir mi???
  • Konular niye hortlatılıyor.....
  • Arabayla 70le giderken kovalamıştı çok iyi hatırlıyorum baya bir süre takip etti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.