Şimdi Ara

Köpekle Karşı Karşıya Gelseniz Naparsınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
9
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • köpekler genelde kime saldırıcaklarını iyi bilirler.Hıyar gibi adamsanız gelir kovalar sizi.Böyle yok taşla ezerim yok çakı ile öldürürüm gibi düşünenler zaten hıyar adamlardır.Bunlar hayat boyu kovalanırlar korkutulurlar ezilirler.. Sadece köpekler tarafından da değil.. Buda benimki hepinize selamı var elinizden öper.

Köpekle Karşı Karşıya Gelseniz Naparsınız?
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Orijinalden alıntı: duma

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Adam nasıl bağırıyor

işte aynen böyleydi etrafımı sardılar hiç hareket etmedim. zaten farkettiyseniz adam bağırdıkça hareket ettikçe daha da kuduruyorlar. bir adım bir adım uzaklaşmıştım. o günkü soğukkanlılığımı unutamam.

Adamda tam tersini söylüyor,eğer bağırmasaydım beni canlı canlı yemişlerdi diyor

Aynen, adam tam bir mal Asıl, panik yapıp bağırmasa köpekler susar.
    Ayrıca izleyenler dikkat ederse köpekler kuyruğunu sallıyor. Yani saldırmaya pek meyilli değiller.

Adam mal mı?
    Güldürme, orası taşra. Adam.bisiklet üzerinde ve 20 civarı köpek var. Sadece paçasını kaptirsa ki iyi idare ediyor o adamı komalik ederlerdi.
    Çok köpek gördüm çok köpek besledim.
    Adamın.konuşmaları da çok iyiydi. Ingilizce.bilsen mal demezdin, he bilip te mal diyorsan o adamı savunma ihtiyacı hissediyorum.

Birincisi ingilizce biliyorum. İkincisi; mal dedim çünkü adam bağırmasam beni yiyebilirlerdi diyor. Sence bu mantıklı mı?

Birader adam hiçbir yerde bağırmasam beni ısırılardı demiyor. Yarım yamalak ıngilizcen ile...

2:55'e sar o zaman. ''...if i stayed quite, they would eat me''

Asıl sen Yarım yamalak ingilizcen ile....

Yarın gidiyorum derken adam şu anımı kastediyor?
    Orda dedigin sey şu, farmer, ses çıkartmadan pass diyor yeni geç git. Adam da kemiklerimi bulurdun diyor sidik mi yarıştırıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş bu nedir ya ?

Elmadağ'da içtiğim yer orası bileydim köpek olduğunu hiç arabadan çıkmazdım

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Adam nasıl bağırıyor

işte aynen böyleydi etrafımı sardılar hiç hareket etmedim. zaten farkettiyseniz adam bağırdıkça hareket ettikçe daha da kuduruyorlar. bir adım bir adım uzaklaşmıştım. o günkü soğukkanlılığımı unutamam.

Adamda tam tersini söylüyor,eğer bağırmasaydım beni canlı canlı yemişlerdi diyor

Aynen, adam tam bir mal Asıl, panik yapıp bağırmasa köpekler susar.
    Ayrıca izleyenler dikkat ederse köpekler kuyruğunu sallıyor. Yani saldırmaya pek meyilli değiller.

Adam mal mı?
    Güldürme, orası taşra. Adam.bisiklet üzerinde ve 20 civarı köpek var. Sadece paçasını kaptirsa ki iyi idare ediyor o adamı komalik ederlerdi.
    Çok köpek gördüm çok köpek besledim.
    Adamın.konuşmaları da çok iyiydi. Ingilizce.bilsen mal demezdin, he bilip te mal diyorsan o adamı savunma ihtiyacı hissediyorum.

Birincisi ingilizce biliyorum. İkincisi; mal dedim çünkü adam bağırmasam beni yiyebilirlerdi diyor. Sence bu mantıklı mı?

Birader adam hiçbir yerde bağırmasam beni ısırılardı demiyor. Yarım yamalak ıngilizcen ile...

2:55'e sar o zaman. ''...if i stayed quite, they would eat me''

Asıl sen Yarım yamalak ingilizcen ile....

Yarın gidiyorum derken adam şu anımı kastediyor?
    Orda dedigin sey şu, farmer, ses çıkartmadan pass diyor yeni geç git. Adam da kemiklerimi bulurdun diyor sidik mi yarıştırıyoruz

Madem dediğim yeri bulamadın baştan dikkatli oku altyazıları o zaman :S

• Yandan yandan bakmadan ilerlerim baktin hirliyor sizde ona hirlayin isirirsada burnuna vurun birakir oda olmazsa ilik su dokun

Orijinalden alıntı: Roinless~

Hani ısıracağından %100 eminsem çakıyı çıkartıp öldürürüm veya taş falan alıp öldürürüm.

He yok ısırmıyorsa zaten sıkıntı yok yürür geçerim.

Lütfen kimse vay efendim sen şöyle hayvansın böyle hayvansın onun canı can değil mi diye çıkışmasın, alıntılamayın rahatsız olduysanız bloklayabilirsiniz.

elma doğradığın çakıysa onun ucu körelmiştir bilevlede öyle öldür hayvanı zorluk çıkmasın sonra.

Orijinalden alıntı: Reclamation

quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

ıssız biryer ve köpekler kendi çekimim

http://www.youtube.com/watch?v=AqTW-WRmA2I

Bildiğin devlet kurmuşlar.

aynen öyle onlarında kırmızı çizgileri var yabancı bir köpek sınırı geçmeye çalışınca saldırıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: DontEnter

Eğer karşınızdaki bir alman kurduysa sadece havlar bir şey yapmaz.

Eğer karşınızdaki bir dogo ise kaçın ve kurtulun.

Eğer karşınızda bir kangal varsa boşuna kaçmayın, zaten o sizi bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: lose_yourself

quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Hani ısıracağından %100 eminsem çakıyı çıkartıp öldürürüm veya taş falan alıp öldürürüm.

He yok ısırmıyorsa zaten sıkıntı yok yürür geçerim.

Lütfen kimse vay efendim sen şöyle hayvansın böyle hayvansın onun canı can değil mi diye çıkışmasın, alıntılamayın rahatsız olduysanız bloklayabilirsiniz.

çakıyla köpek öldürecen ha ben bu hikayeyi daha önce duymuştım

iyi güldürdün

• quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

ıssız biryer ve köpekler kendi çekimim

http://www.youtube.com/watch?v=AqTW-WRmA2I

Sen mi çektin? Hayvanseverlerin sürekli olarak gidip kontrol ettikleri videolardan mı arakladın?

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Gözüne bakma gözüne bakarsan bişey yapacakları yoksa da yapıyolar.

Bizim bi arkadaşa bi köpek böyle deli gibi üstüne doğru koşuyodu arkadaş tekmeyi bi koydu köpek havada 2 takla attı,şimdi aklıma geldi

kahkaha attim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi baktın etrafta kimse yok havlaya havlaya geliyo gözünün içine bir baktım o an hayvan pokemon gibi oldu ak fatal verdi sesi kısılarak geri döndü ... küçükken beni elimden ısırmıs ben tam hatırlayamıyom öle olunca bende köpeğin kulağını tutup çekmişim akrabalar hayvanı elinden zor aldık zaten diyolar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiten -- 14 Ocak 2014; 12:31:03 >

İnsan etten bir varlıktır. Ölüm kontrolü ele alınca ise, kemiklere dönüşür.
  • Usain Bolt a dönüş.exe

• Yaşlar 10 falan herhalde ne saçma sapan insanlarsınız sokak köpekleri millet gelsin de onları ısıralım diye beklemiyor.Hiçbir sokak köpeği durup dururken ısırmaz.Özel mülkte koruma amacıyla beslenen köpeğin koruma alanına girerseniz o zaman size köpek zarar verir onun dışında sizle alakaları olmaz.Böyle saçma salak yorum yapanlar köpeklerden daha hayvan ve onlardan daha tehlikeli.

Orijinalden alıntı: berkaykiraz66

Hiç Kıpırmadan Eğil Bekle Falan Diyolar Bilmiyom Doğrumu.

Issız Yerlerden Falan Geçerken Köpek Dolanıyo Ortalık Her Gün Köpek Isırcakmı Isırmıcakmı Gibisinden.

Köpekle Karşı Karşıya Gelince Ne Yapmalıyım

Ben direk kaçıyorum şimdiye kadar hiç yakalamadılar niye kova aldıklarını da anlamış değilim ama korkudan mıçıyorum.

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

Yaşlar 10 falan herhalde ne saçma sapan insanlarsınız sokak köpekleri millet gelsin de onları ısıralım diye beklemiyor.Hiçbir sokak köpeği durup dururken ısırmaz.Özel mülkte koruma amacıyla beslenen köpeğin koruma alanına girerseniz o zaman size köpek zarar verir onun dışında sizle alakaları olmaz.Böyle saçma salak yorum yapanlar köpeklerden daha hayvan ve onlardan daha tehlikeli.

Hayvan derken dikkat et beni kimsenin mülkü olmayan alanda kaç kere köpek kovaladı ,küçüklüğum köpekten korumakla geçti ne zaman ekmek almaya markete gitsem hep köpek kovaladı.

Her köpek aynı huyda ve zekada değil.

Bilip bilmeden konuşmayın!!1!11!

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.