Şimdi Ara

Köpekle Karşı Karşıya Gelseniz Naparsınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
9
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köpekler kimi ısıracaklarını iyi biliyorlar mı diyeyim, abuk subuk davranışlarınızla kendinizi ısırttırıyorsunuz mu diyeyim bilemedim..

Ben bir köpek görsem, ya oralı olmam, ya da elimi uzatır severim.. Zaten elimi uzatışımdan anlar dost olduğumu..

Siz köpeği görür görmez pat diye heykel gibi durursanız, hayvanla göz göze gelip öylece kitlenirseniz, o da her an saldırabileceğinizi düşünür, ve kendisi önce davranıp size saldırabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sabahın körü daha hava aydınlanmamış ıssız yolda gidiyorum. lan arkadan pıtı pıtı birşeyler oluyor bi döndüm 4-5 köpek bana doğru koşturuyor. ananı diyip sabit kaldım sonra köpekler biran durup geri döndüler. acaba ne düşünüyorlardı. bana baya yaklaşmışlardı çantayla vurcaktımda niye vazgeçtilerse artık
  • Köpek saldırıyorsa ilk şart sakin kalmaya çalışmak, kolay olmaya bilir ama panik yaparsanız ne yapacağınıza karar veremezsiniz. Koşup üzerinize gelen köpeğe tekme atıp da uçurma hayalleri kurmayın. Futbol topu değil bu hem köpek uçmaz hemde ayağınızı güzelce sakatlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

ıssız biryer ve köpekler kendi çekimim

http://www.youtube.com/watch?v=AqTW-WRmA2I

Hocam sen ne yaptın onlar yanina gelene kadar saldirmayacaklarini nerden anladin

o gördüğünüz sadece bir grup, onlar gibi birsürü köpek grubu var o dağlarda.o gördünüz köpeklerin şuan hiçbiri yaşamıyor.o videoyu 2 yıl falan oldu çekeli hepsi öldü ama aynı şekilde başka bir nesil var şuanda orada, yaklaşık 30 kadar var. hepsi zararsız başı boş köpekler.kimi açlıktan,hastalıktan kimide insanlar tarafından öldürülüyor.çok üredikleri için sürekli yeni nesil geliyor. ben onlara haftada bir evimde biriktirmiş olduğum ekmek,kemik,tavuk artıklarını götürürüm.

davranışınız için tebrikler.

bulunduğunuz yerde belediye den kısırlaştırma için yardım da isteyebilirsiniz.

• Sokak köpeklerinden zarar gelmez.Sorun bekçi köpeklerindedir.Szie saldıracak bir köpek üstünüze doğru başı dik havlayarak gelir.Çok hızlı koşmaz bu durumda.Hayvanın asıl amacı bölgesini korumaktır.Sizde uyarıyı dikkate alıp sakince geri çekileceksiniz.Gündlik yolda gördüğünüz köpeklerden de fazla korkmanıza gerek yok.Çoğu büyük köpek türlerinin özgüveni yüksektir(örneğin alamn kurdu.).Özgüveni yüksek hayvanlarda siz yokmusunuz gibi davranır zaten.
  • Köpekten kaçmayacaksın öyle kudurmuşsa eğer küçük taş falan at gitsin yada kaç arkadaş bi yerlerden atla kaç zarar vermek zorunda değilsin ya hem bazı köpekler koşa koşa geliyorsa oyun için geliyor sen koşunca o da oynadığını zannediyor takip ediyor
  • quote:

Hocam çok tatlılar ya böyle olunca ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar falan, ama havlayarak üstüne koştumu o anki korku çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

Oha.O kadar kopek bana dogre gelecek bendesabit durcam ...

Kayıp düşerler merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

İyi de köpeğin refleksleri çok hızlı değil mi? Taşı kaldırıp kafasına vurana kadar o seni paramparça eder

Yok be hocam zaten çoğuna tekme attığın zaman kaçıp gidiyor, he gitmezse de yapabileceği maksimum iş ısırmak kaptı ayağını o sırada ne yapıyorsan yaparsın.

Bir de aklınızda bulunsun köpeği ön ayaklarının altından tutup iki ayak üstüne kaldırırsanız hiç bir şey yapamıyor, zaten o şekilde tuttuksan sonra herhangi bir bahçe demirine falan saplayabilirsiniz. (Böyle anlatınca da çok vahşi oldu la ama bu öldürme işi son çare hani baktın ciddi ciddi kapacaksa öldür)

Aman ha sakın aman eğilirsem bir şey yapmazmış kafasına falan girmeyin suratı veya boğazı kapmasın.

Üstteki arkadaşın attığı videodaki gibi çok köpek varsa, zaten direk yüksek bir yere çıkın.

o dediğin köpek her zaman sokak köpeği olmaz pitbull yada roadfighter sa vay ki ne vay

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Köpekler kimi ısıracaklarını iyi biliyorlar mı diyeyim, abuk subuk davranışlarınızla kendinizi ısırttırıyorsunuz mu diyeyim bilemedim..

Ben bir köpek görsem, ya oralı olmam, ya da elimi uzatır severim.. Zaten elimi uzatışımdan anlar dost olduğumu..

Siz köpeği görür görmez pat diye heykel gibi durursanız, hayvanla göz göze gelip öylece kitlenirseniz, o da her an saldırabileceğinizi düşünür, ve kendisi önce davranıp size saldırabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

Köpekler kimi ısıracaklarını iyi biliyorlar mı diyeyim, abuk subuk davranışlarınızla kendinizi ısırttırıyorsunuz mu diyeyim bilemedim..

Köpekle Karşı Karşıya Gelseniz Naparsınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: DontEnter

Eğer karşınızdaki bir alman kurduysa sadece havlar bir şey yapmaz.

Eğer karşınızdaki bir dogo ise kaçın ve kurtulun.

Eğer karşınızda bir kangal varsa boşuna kaçmayın, zaten o sizi bulur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

• Pcye gecince video koyacagim mesajim surada kivrilsin dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silahımı çıkartır, iki el havaya ateş açarım. Geri çekilmezlerse köpekleri öldürürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Adam nasıl bağırıyor

işte aynen böyleydi etrafımı sardılar hiç hareket etmedim. zaten farkettiyseniz adam bağırdıkça hareket ettikçe daha da kuduruyorlar. bir adım bir adım uzaklaşmıştım. o günkü soğukkanlılığımı unutamam.

Adamda tam tersini söylüyor,eğer bağırmasaydım beni canlı canlı yemişlerdi diyor

Aynen, adam tam bir mal Asıl, panik yapıp bağırmasa köpekler susar.
    Ayrıca izleyenler dikkat ederse köpekler kuyruğunu sallıyor. Yani saldırmaya pek meyilli değiller.

Burdan konusmasi kolay dostum bana oyle 20 tane izbandut gibi kopek kossa ben bayilirim heralde adam bagirmis cok mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam nasıl bağırıyor

işte aynen böyleydi etrafımı sardılar hiç hareket etmedim. zaten farkettiyseniz adam bağırdıkça hareket ettikçe daha da kuduruyorlar. bir adım bir adım uzaklaşmıştım. o günkü soğukkanlılığımı unutamam.

Adamda tam tersini söylüyor,eğer bağırmasaydım beni canlı canlı yemişlerdi diyor

Ayrıca izleyenler dikkat ederse köpekler kuyruğunu sallıyor. Yani saldırmaya pek meyilli değiller.

Adam mal mı?
    Güldürme, orası taşra. Adam.bisiklet üzerinde ve 20 civarı köpek var. Sadece paçasını kaptirsa ki iyi idare ediyor o adamı komalik ederlerdi.
    Çok köpek gördüm çok köpek besledim.
    Adamın.konuşmaları da çok iyiydi. Ingilizce.bilsen mal demezdin, he bilip te mal diyorsan o adamı savunma ihtiyacı hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: duma

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam nasıl bağırıyor

Adam mal mı?
    Güldürme, orası taşra. Adam.bisiklet üzerinde ve 20 civarı köpek var. Sadece paçasını kaptirsa ki iyi idare ediyor o adamı komalik ederlerdi.
    Çok köpek gördüm çok köpek besledim.
    Adamın.konuşmaları da çok iyiydi. Ingilizce.bilsen mal demezdin, he bilip te mal diyorsan o adamı savunma ihtiyacı hissediyorum.

Birincisi ingilizce biliyorum. İkincisi; mal dedim çünkü adam bağırmasam beni yiyebilirlerdi diyor. Sence bu mantıklı mı?

• Köpek sana koşunca sen de yerden taş alıp ona doğru koşucaksın. (TÜM GÜCÜYLE KAÇTI)

• quote:

Bildiğin devlet kurmuşlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.