Şimdi Ara

Köpek Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler.Ben bahçeli evimde köpek bakmak istiyorum.Bahçede kulübede bakacağım.Rottweider ve alman çoban köpeği arasında kaldım. Hangisi olursa olsun eğitime yollayacağım.Kışın bahçede olacağından rott'larda üşüme problemi olur mu? Hangisi daha az havlar. Forumda geçmiş konularıda inceledim kafam iyice karıştı.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Bende alman kurdu var eger bahcede bakicaksan alman kurdunu oneririm cok mukemmel kopekler cok soz dinler kolay egitilir koruma hisleri cok fazladir gorunus olarakta cok atletik dururlar..yabancilara karsi uzak durur iceriye pek sokmazlar:)
    Uzun tuyluleri cok guzel onlardan bakmani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence rihodesin ridgeback alabilirsin kötü hava koşullarına dayanıklıdır korumada yapar
  • Rihodesin Ridgeback'i nereden bulacak peki ?
  • anne altından köpek çiftliklerind
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bırak onu Thai Ridgeback al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Hail The King -- 12 Ağustos 2012; 19:18:55 >
  • ilk köpeğin ise Alman kurdu almanı tavsiye ederim tüyleri uzun kolay kolay üşümezler zeki köpekler olacağı için eğitimini kendinde verebilirsin.Çok sadık hayvanlar havlama sorunu olabilir sus komutuyla halledebilirsin

Orijinalden alıntı: hasin1001

Herkese iyi günler.Ben bahçeli evimde köpek bakmak istiyorum.Bahçede kulübede bakacağım.Rottweider ve alman çoban köpeği arasında kaldım. Hangisi olursa olsun eğitime yollayacağım.Kışın bahçede olacağından rott'larda üşüme problemi olur mu? Hangisi daha az havlar. Forumda geçmiş konularıda inceledim kafam iyice karıştı.Yardımlarınızı bekliyorum.

Rottweider ne abi yaa
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.