Şimdi Ara

Köpek hakkında bilgi istiyorum lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük şirin bir köpek almayı düşünüyorum. Ama bu köpek işlerinden hiç anlamam . Bana hangi türü önerirsiniz ve fiyatları ne kadardır mümkünse resim gösterirseniz çok yardımcı olursunuz.

Chow Chow, Çin kökenli köpek ırkı.

Mükemmel bir aile köpeği olabilir. Genellikle usludur ama hırçınlaşabilir. İnatçı denebilecek kadar kararlıdır. Özgürlüğüne çok düşkündür ama birlikte yaşadığı insanlara çok bağlanır. Çocuklarla arası çok iyidir. Başka köpeklere üstünlük kurmak ister. Yavruyken tanıdığı diğer hayvanlarla iyi geçinir. Bekçilik ve koruma görevlerini başarıyla yerine getirir. Düzenli olarak gezdirilmezse tembelleşir.

Halk arasında "Aslan köpeği" olarak da bilinir.

Alıntıdır.

Hocam bu köpeklerden bizim komşuda var çok tatlı oluyorlarFiyatı hakkında ise komşumuz bana 500 dolar civarı bir rakam söyledi.Ne kadar doğru bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brand* -- 6 Ağustos 2008; 11:52:12 >

• chow chowu asla önermem zatn senin dediin küçük köpek sınnıfınada girmez. jack russel alabilirsn. pincherda fena köpek deildir. minyatür schnauzerda güzel şeçim olabilir. beagle da bi dier seçim olabilir. ancak bu hayvanlar çok sosyaldir ve kendi türlerinden bi grupla yaşamak ister dolayısıyla mümkünse en az iki tane alınmalıdır. hatta kardeş olurlarsa daha iyi... victorian bulldog iyi bi seçimdir fakat pek şirin sayılamaz. son olarak boston terierler süperdir, mutlaka bi bakmalısın. kolay gelsin....
    yazdığım köpekleri google resimlerde aratırsan kolaylıkla bulabilirsin. çok fazla olduu için koyamadım. fiyat olarakta çok pahalı olmamakla birlikte çokta ucuz olmayacaklardır. ancak bööle bişi alırken madiyat çok düşünülmemeli, çünkü bu hayvan sizinle 15 senenizi paylaşacak. kaldıki sırf alırken deil aldıktan sonrada baya bi harcamanız olcak. ayrıca alırken mümkünse çiflikten anne ve babyı görerek, yavruyu ortamında inceleyerek alın. hatta karakter testi yapın derim. mümkün olursa evcil hayvanlar bölümünde karakter testinin nası yapılcaını bu akşam yazıcam olmadı en geç yarın yazarım. incelerseniz epeyce faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 7 Ağustos 2008; 21:42:52 >

• dostum bırak küçük köpekleri bence yani chow chow al ya aslan gibi
  • arkadaşım iyi söölüosun ama herkesin belli imkanları var. insanın evi müsait olmayabilir ailesi izin vermeyebilir. yani insan en dooru kararı kendi verir. şimdi biz onu büyük köpeklere özendirirsek aldıı köpek eksikmiş gibi hissetcek ve araları souk olcak. veya imkanlarını aşan büyük bi köpek alcak. her iki durumdada sonuçta hayvandan ayrılmak zorunda kalcak veya çok büyük bi sıkıntıya düşcek ki bu sıkıntı 15 sene. hayvandanda ayrılmak zorunda kalırsa, ya veterinere vercek yada barınaa. ancak oralara verilen hayvanların sonunun ne olduunu hepimiz bilioruz. zatn iyi bakılsa bile sırf sahibinden ayrıldıı için intihar eden köpekler war. o yüzden arkadaşlarımızın istekleri doorultusunda öneride bulunmaya çalışalım

Not: devasa lağım farelerine yavruyken falan yem olabilir dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 6 Ağustos 2008; 23:45:21 >

• Gözleri mavimi onun? Maviyse süper bişeydir
    Daha Fazla Göster
  • Kafama samoyed takıldı çok güzeL bir köpeğe benziyor. Fakat fiyatı hakkında bir bilgim yok sizce nasıldır ?

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Kafama samoyed takıldı çok güzeL bir köpeğe benziyor. Fakat fiyatı hakkında bir bilgim yok sizce nasıldır ?

Bunun büyük hali resimdekinden farklı oluyor.Fiyat konusunda biraz sıkıntı yaratabilir.Türkiye'de bu cinsin fazla olduğunu düşünmüyorum.Ama internetten ilanlarına denk gelmiştim.Bütçe nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

samoyed güzeldir ama cüce ve büyük olarak ikiye ayrılır, küçük olanını almalısın.

http://www.dogbreedinfo.com/samoyed.htm

Cüce olanından bahsetmiyor.

not: ancak türkiede samoyedi bile bulmak zordur. küçük olanını bulabilceinizi sanmam. kaldıki eğitilebilirliği çok deildir. schnauzer ı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 8 Ağustos 2008; 1:16:19 >

Size şunu sorcam 300 YTL ye husky bulabilirmiyim sizce yavru 1 aylık filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 7 Ağustos 2008; 1:42:20 >

samoyedlerin fiyatlarına baktım da biraz fazla geldi bana 1500 YTL civarı

Size şunu sorcam 300 YTL ye siberian husky bulabilirmiyim sizce yavru 1 aylık filan.

Köpekler 45 günden önce satılmaz.Satılmaması gerekir.300YTL'ye Husky bulunabilir fakat biraz zor olacaktır.
  • Bir köpeği sahiplendiğinizde onunla yaklaşık 10 - 15 yıllık bir süre birlikte yaşayacaksınız. Sizin için yeni ve büyük bir sorumluluk olacak. Tüm ırkların kendine has özellikleri vardır. Bu özellikler yalnızca fiziksel farklılıklardan oluşmaz. Mizaç olarakta ırktan ırka büyük farklılıklar bulunur. Bu yüzden tavsiye ve görüntüden ziyade, internette ulaşabildiğiniz tüm kaynakları araştırmanızı ve kendi şartlarınızı da göz önünde tutarak hangi ırkın sizin için uygun olduğuna kendinizin karar vermesini tavsiye ederim.

peki bir de çipli olması durumu var bu ne kadar fiyat farkı eder acaba ve nedir yani bu aşı gibi birşey mi

Çip 20-25YTL'lik bir şey.
  • English Bulldog almanı öneririm,hem apartman hayatına uyum sağlamış,he şirin,hem sana ve ev ahalisine fazla sorun çıkarmaz,yeter ki istedği kadar doyur;Fiyat olarak ise 750 ytl ve üstünü gözden çıkarman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 7 Ağustos 2008; 10:30:26 >

• Eğer bunu alısan,affetmez,şunun gözlere bak faltaşı gibi mübarek;çizer ve yalar " Dogue de bordeaux "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 7 Ağustos 2008; 11:08:14 >

• Almaya karar verdim demiş olsaydın fazla karışmazdım ama almayı düşünüyorum diyorsun bende sana ÇOK İYİ DÜŞÜN derim köpek alıp almamayı gerçekten dışardan görüldüğünün aksine çok zor bir şeydir bir köpekle birlikte ömür geçirmek..evlimisin? bekarmı? çocuk? çalışıyormusun? öğrencimi? apartmanda mı bakmayı düşünüyorsun? yoksa bahçeli bir evinmi var? kiracımısın? kendi evinmi?......gibi birsürü soru sorabilirim.ama sen bu soruları kendine sor ve iyice bi düşün ne almalıyımı düşünme o çok zor bişey değil ...haa amaaan sıkılırsam zorlanırsam veririm birine gider diyebilecek biri isen benim diyecek bir şeyim yok.

güzellik sevimlilik göreceli kavramlar .Bence en güzel ve sevimli köpekler sokak köpekleri, hani şu kırma olanlar.Köpeğin cinsine verilmiş para (özel amaclı kullanılmayacaksa avcılık,kızak çekme gibi) sadece birilerini zengin etmekten başka bir şey değildir.

bunları sana köpekten anlamayıp çok iyi düşünmeden marka köpeğe! para vermiş bir kişi olarak yazıyorum.köpeğimi çoook ama çook seviyorum. ama bugünkü aklım olsaydı almazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.