Şimdi Ara

Köpek dişi çürümesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 22 yaşındayım, tuhaf bir sorunum var. Ağız bakımıma özen göstermeme rağmen ve bu yaşıma kadar hiç sigara içmeme rağmen dün gece dişlerimi fırçaladıktan sonra tüm dişlerime bakasım geldi. Ve sağ alt köpek dişim'de bir gariplik gördüm. Sanki böyle yüzeyinden kırılmış ve içinde hafif bir göçük oluşmuş. Hiçbir ağrı, sızı yok ancak çürükse eğer ilerlemesinden korkuyorum. Fakat aklımda bir soru var. Hiç köpek dişlerinin çürümesiyle, dolgu tedavisiyle ya da herhangi bir tedavi ile ilgili bir bilgi edinemedim internetten. 1 hafta sonra diş doktoruna gideceğim ama şimdiden öğrenmek istedim, belki forumda bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar vardır.

Sorunumu belki tam anlatamadım ama araştırırken bir resim buldum. Buradaki köpek dişindeki oluşan sorun gibi. Ama daha küçük bir şekilde. Nokta kadar.

Köpek dişi çürümesi

Tedavisi olur mu? Çok endişe ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Teller varken ağzında yeterli özeni göstermemişsin dostum dişlerine . Resimden görünene göre 5-6 dişinde problem var tek köpek dişinde değil sıkıntı . Çok aksatmadan diş hekimine uğra. Zaman geçtikçe daha zorlaşıyor kurtulması maalesef. Geçmiş olsun şimdiden :) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djebelli kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çok teşekkür ederim yorumunuz için ama resimdeki dişler bana ait değil, örnek olsun diye koymuştum..

Kendi dişim şöyle şuradaki gibi;

Köpek dişi çürümesi

Sol alttaki köpek dişimin altında bi oyulma var, umarım görebilirsiniz.

Tek bilmek istediğim buradaki dişe nasıl bir müdahale yapılabilir? Yüzeylere dolgu yapılır mı mesela? Kaplama mantıklı geliyor ama başta ufak bir dokunuşla giderilir mi sizce?

• Bu arada ağzımın içini gösteriyor olmak çok rahatsız edici, özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purvis -- 11 Eylül 2018; 5:31:7 >
  • Bulanık çıkmış. Daha düzgün çekmen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.